Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pachy
Autor Wiadomość
rokoo

Wysłany: Pią 15 Cze, 2007   pachy

Witam, mam już 14 lat (14,5) i mam już duze owlosienie lonowe, na brzuchu tez mam juz wloski biale ale dobrze widoczne na twarzy rowniez pojawia sie zarost, lecz pod pachami prawie NIC nie mam... jedynie 3-4 malutkie czarne wloski ktorych prawie nie widac... przechodze juz nawet mutacje...:/ wszyscy moi koledzy juz maja owlosione pachy i to porzadnie... az wstyd mi wychodzic z koszulkami bez ramion albo isc na basen :/ czy to jakas choroba??

paulinka 

Wysłany: Pią 15 Cze, 2007   

szczerze ciesz sie owłosione pachy są niesmaczne wiec lepiej mieć gładkie przynajmniej dziewczyny które znam wolą gdy facet ma ogolone wiec kolegom możesz powiedzieć że golisz bo tak wolą dziewczyny :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

adadverts 

Spoko - jeszcze ci urosną :) To tak często bywa, że pod pachami trochę później rosną :)

penis.com.pl
penilarge krem
rokoo

Heh, ale ile mozna czekac... skoro nastepiuje to tak powoli to niedlugo gwaltownie urosna czy nadal beda tak powoli rosnac ?? :/ niektozi w wieku 15 lat juz gola sobie a z tego co ja widze to jak bede miec 15 to dopiero zaczna rosnac ;/

lubom 

Spokojnie w tym wieku tak to sie zaczyna :)

Ale teraz modne właśnie jest nie mieć zarostu i ja się tego trzymam i inni pewnie też. To nie higieniczne troszeczkę :( ... I łonowe bym na twoim miejscu lekko popodcinał. Ale to moje zdanie :mrgreen:

adadverts 

rokoo napisał/a:
Heh, ale ile mozna czekac... skoro nastepiuje to tak powoli to niedlugo gwaltownie urosna czy nadal beda tak powoli rosnac ?? :/ niektozi w wieku 15 lat juz gola sobie a z tego co ja widze to jak bede miec 15 to dopiero zaczna rosnac ;/

Jedni dojrzewają szybciej, inni wolniej. Nic na to nie poradzisz :wink:

rokoo

No chyba jednak nie, w mojej klasie i w innych zreszta tez wszyscy juz maja porzadnie owlosione pachy a ja ledwo co... nie jestem jakis wolno dojrzewajacy bo wszystko iunne przechodze normalnie i szybko... wzrost tez mam dobry bo 176 wiec wszystko prawidlowo jest tylko te wlosy pod pachami;/ ale jezeli juz wszystko mam tak rozwiniete to za ile wtreszcie powinne wyrosnac WIDOCZNE wlosy ?? bo troche sie tym martwie ;/

dar862 

to jeszcze dziecko lubom... nie ma powodów, żeby sobie zaprzątał tym głowę tera!! przyjdzie na to czas. :P

lubom 

dar862, niby tak :) ale ja już mu to wpajam do głowy żeby był potem piękny i pachnący :mrgreen: :mrgreen:

rokoo

Dobra nie schodzcie z tematu :P

[ Dodano: Pią 15 Cze, 2007 ]
A jak to sie u was zaczelo? W jakim wieku mieliscie juz takie WIDOCZNE wlosy pod pachami ??? (chodzi o takie czarne ktore widac z odleglosci bo takie malutkie biale juz mialem w 5 kl podst...)

tomek333 

ja mialem pozno mialem chyba z 16 lat kiedy to owlosnienie bylo duze a tak to pojdeyncze dlugie brazowe wlosy

love508 

ja dbam o higiene i czesto gole sobie pod pachami

rokoo

no ale nie dziwne ze juz wszystkie etapy dojrzewania przechodze a wlosy pod pachami nadal sie nie pojawily? u was tez one tak pozno wystepowaly?:/ bo z tego co widze to wszyscy w moim wieku juz maja i tylko ja jestem taki "opozniony"

penis.com.pl
andropenis
qtasek 

Wysłany: Sob 16 Cze, 2007   

rokoo napisał/a:
no ale nie dziwne ze juz wszystkie etapy dojrzewania przechodze a wlosy pod pachami nadal sie nie pojawily? u was tez one tak pozno wystepowaly?:/ bo z tego co widze to wszyscy w moim wieku juz maja i tylko ja jestem taki "opozniony"

Nie dziwne ja miałem na przyklad odwrotnie w wieku 14 lat już mialem sporo wlosow pod pachami a owlosnienie lonowe bardzo male ale teraz wszystko jest na swoim miejscu ;) .

rokoo

Wysłany: Sob 16 Cze, 2007   

A w jakim wieku ci sie to unormowalo?

Odpowiedz do tematu