Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "in |
Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "inaczej"? |
Tak |
|
69% |
[ 57 ] |
Nie |
|
30% |
[ 25 ] |
|
Głosowań: 82 |
Wszystkich Głosów: 82 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
roboMOD [Usunięty] | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "in |
|
| Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "inaczej"? Proszę o szczere i krótkie odpowiedzi , bez obraźliwych tekstów.
Dziękuję. | |
| |
 |
peja Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 6 Skąd: z Przełyku | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Nie | |
| |
 |
roboMOD [Usunięty] | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| to zaglosuj | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dbthefuture Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: gdynia | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| ja mowie ze nie,ale cos nie moge zaglosowac , nie wiem czemu. Proboje nacisnąć ale nic nie idzie | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| nie, ej ale zagłosować nie mogę!! coś nie ten tego ta ankieta | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Sprawa dotyczy wszystkich to dlaczego nie ma być takiego pod fora, nie zawadzało by WAM. Co lepsza można zrobić grupę homoseksualnych osób i ukryć im DZIAŁ żeby osoby heteroseksualne nie widziały naszego działu i wszystko będzie OK | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Ankieta nie działa. Mnie tam wszystko jedno, jak sobie nie bedziemy "jeździć" po orientacji to bedzie ok i obedzie sie bez izolacji. | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| muchomorek napisał/a: | Ankieta nie działa. Mnie tam wszystko jedno, jak sobie nie bedziemy "jeździć" po orientacji to bedzie ok i obedzie sie bez izolacji. |
to chyba najbardziej dojrzała wypowiedz z jaką spotkałem się w ostatnich tyg. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| Ja mam pełny szacunek do związków homosexualnych. Damskich i męskich. Jedyna rzecz, której jestem przeciwny to zakaz adopcji dzieci przez zwiazki homosexualne. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| BASF napisał/a: | Ja mam pełny szacunek do związków homosexualnych. Damskich i męskich. Jedyna rzecz, której jestem przeciwny to zakaz adopcji dzieci przez zwiazki homosexualne. |
zdecydowanie popieram!! pytanie co w syt. której chodzi o związek lesbijski!!! kobieta zawsze może mieć dziecko, a tego jej nie zabronimy!! i co wtedy, gdy dziecko ma 2 mamy!! | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| To działa tak samo w druga stronę. Jest małżństwo mają dzieciaka. Matka umiera ojciec zostaje sam. Odkrywa w sobie skłonności homoseksualne i zaczyna życie z drugim tatusiem. Wiem, że to bardzo żadki przypadek ale jak najbardziej realny. Mi tylko chce się smiać z takich ludzi co ponad wszsytko napiętnują gejów. Mówią, żę Oświęcim powinien miec dla nich jeden piec uruchomiony, że nabijaliby na pal. Żadko się takie brednie słucha. Ciekaw tylko jestem jakby tak w przyszłości przyszedł do takiego kolesia jego syn i powiedziałby: "Tato, to mój chłopak Michał" I tu się zastanawiam czy nadal chciałby nabić na pal lu do Oświęcimia. Zaraz pewnie ktoś napisze, że oddałby dzicko na leczenie. Heh a ciekaw jestem czy idzie człowieka wyleczyć np. z jego heterosexualności. Jasne homosexualizm odbiega od norm etycznych. Jest mniejszością. Ok. ale tak jak dla kogoś jest niezrozumiały jego homosexulany związek tak tak geja bądź lesbijkie nie zrozumiały jest związek mieszany. Pewny jestem, że każdy z nas minął na ulicy się z homoseksualistą, ba nawet może i podał sobie rękę z nim i nawet nie ma zielonego pojęcia. Jestem świadomy, że nie zmienię świata ale to jest moja opinia, której się trzymam. Zaraz pewnie tez usłyszę, że jestem gejem. Ku ogólnemu zdziwieniu nie jestem nim. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| ehh i wszystko jak grochem o ścianę!! i co powiesz mi, że byś nie wszedł!! już to widzę!! to jest zabawne, można mówić, tłumaczyć, krzyczeć, a i tak zawsze znajdą się takie osły co i tak powiedzą "moja krowa". No i co zmieni to podforum, skoro i tak wątek opisany!! a takie jełopy wchodzą, a potem się bulwersuja, ż jak to kurcze trudno mi coś napisaćwiecej, chyba brak mi argumentu na takie sztuki, bo polemika to słowo trudne dla niektórych do wypowiedzenia, a co dopiero do urzeczywistnienia w praktyce śmiech we mnie wzbiera i takie zniechęcenie do ciasnoty umysłowej, graniczące z uczuleniem a żeby nie było jestem hetero. I co mi powiesz... | |
| |
 |
BASF 
|
| Zgadza się Widzi ciemnota co jest napisane. To po cholerę się tu pcha. Jestem pewnien, że na forum typowo homosexualne tez wchodzi żeby siac tam swoje opinie na tamaty, których tak naprawdę nie zna. I tyle. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| nie mam nic przeciwko działom tematycznym - ale z jakiej racji użytkownicy o orientacji homoseksualnej mają mieć swoiste getto??
czy to forum jest przeznaczone dla heteroseksualistów? i dlatego mamy mieć "swój" dział??
poza tym MY NIE KOCHAMY INACZEJ - KOCHAMY TAK SAMO!!! | |
| |
 |
BASF 
|
| malapalka napisał/a: | te forum jest o sprawach meskich ( ludzie poszukujacy jakiejs wiedzy o penisie jak go powiekszyc i takie inne pierdoly) o tym jest te forum jak sama nazwa wskazuje spraw "meskich" a wy pedaly nie macie zadnej meskosci w sobie Ty jestes smieszny |
Olewam Cię dzieciaku. Odrób lekcje a potem sobie powiększaj penisa. Matole. Przepraszam za te epitety ale na inne nie zasługujesz. Pewnie co niedziela jesteś w kościele a tu teraz piszesz takie brednie. Ale to jest prawda. ten kraj jest cały takich "katolików" jak ty. Wiem, pewnie zaraz napiszasz, że nei chodzisz do kościoła i nei jestes katolikiem. Życze ci tylko z całego serca aby Twój syn był w przyszłości gejem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|