Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Przyspieszyć orgazm
Autor Wiadomość
mlody1986 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   Przyspieszyć orgazm

Wiele facetów ma problem, bo ma przedwczesny wytrysk, a ja mam inaczej...

chodzi o to, że chcę mieć wytrysk szybciej, czasem jak się kocham to słyszę - długo jeszcze? i wtedy to już wogóle mi się odechciewa :| a jak wyciągnę i zaczynam się masturbować - lub po prostu tylko walonko bez seksu to też trwa to długo eh... zauważyłem, że jak np napnę mięśni (nog, posladkow) to idzie szybciej, tylko nie wiem czy druga strona to widzi - i czy inni tez tak robią - żebym nie wyszedł na dziwaka ;)

m4g1k_ 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

witam.
nie jestem w takiej sytuacji jak Ty, ale kiedyś doszedłem do sposobu, żeby mieć wytrysk szybko. Spróbuj podczas uprawiania seksu, lub najlepiej najpierw podczas masturbacji samemu, powoli nabierać powietrza. Tak powoli, żeby wystarczało i trwało to długo. Kiedy już prawie będzie Ci brakowało miejsca w płucach, poczujesz, że dochodzisz, lecz nie przestawaj, bo wszystko pójdzie na marne i będziesz musiał jeszcze raz próbować. Mimo wszystko potrzeba trochę wprawy. Najciekawsze w tym jest to, że jeżeli już nie będziesz mógł nabrać więcej powietrza, a dostaniesz orgazmu, to, choć nie robisz wydechu, jeszcze będziesz mógł wciągać...

powodzenia :)
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.!

mlody1986 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

oki - wypróbuję :D dzięki :D

penis.com.pl
tabletki penilarge
micnow 

Wysłany: Sob 12 Maj, 2007   

mlody1986
U mnie jest taka sama sytuacja np jak sie masturbuje to czasami 2minuty ,ale jak chochi o sex to jest calkiem inaczej moja dziewczyna czsami juz nie daje rady a ja jeszcze nie doszedlem niewiem od czego to zalezy
A w jakie pozycji ty sie kochasz . Ja zeby szybciej troche to "na pieska" polecam
:to ile ci to zajmuje czasu :?:

mlody1986 

no ja na pieska tak z 30minut (chociaż nigdy nie liczyłem ;) ), w sumie to 'na łyżeczkę' jest mniej więcej podobnie... ale czasem jest też tak, że sobie macham macham - prawie dojdę, ale niedojdę - i zaczyna się pojawiać problem ze wzwodem - dlatego udaję, że był heh ;) no ale ile można na te same pozycje...

m4g1k_ chyba podał dobry sposób - waliłem sobie i zacząłem wciągać powietrze - jak pisał i już czas masturbacji się skrócił ;) jeżeli znajdę możliwość to przetestuję na kimś hehe ;)

lubom 

w odbycie jest punkt G mężczyzny

Męski punkt G
Cytat:
Z punktu widzenia anatomii mężczyźni nie mają punktu G, który odnosi się do szczgólnego punktu anatomicznego w ciele kobiety. Niektórzy męskim puntkem G określają prostatę, której masaż może spowodować dość silne podnieceni mężczyzny.

Po założeniu na palec prezerwatywy i zwilżeniu jej śliną lub żelem na bazie wody, powoli wsuń go do jego odbytu. Rób to stopniowo i delikatnie, nie spiesz się i pamiętaj o tym, że najważliwsza jest zewnętrzna trzecia część odbytnicy. Wsuwając palec powoli zwiększasz jego pragnienie i pozwalasz wam obojgu przywyknąć do tej nowej techniki. Na początku przesuwaj palec w głąb i na zewnątrz. To pomoże zwiotczyć mięśnie odbytnicy. Kiedy oboje osiągniecie zadowolenie a twój palce jest cały w środku, zagnij go i zacznij wykonywać ruch "przywoływania" (chodź tu). W ten sposób będziesz masować jego prostatę. Niektórzy mężczyźni mogą w ten sposób osiągnąć orgazm. Niektórzy uwielbiają taki rodzaj stymulacji połączony z seksem oralnym. Właśnie to masowanie prostaty określane jest czasem jak męski punkt G.

Żródło: http://www.mediweb.pl/

nie chciało mi się pisać wiec proszę :P

mlody1986 

hmm.... no i jak się przyzwyczaję to później już zawsze będę dochodzić z 'palcem w dupie' tak? ;) heheeh

ankylosaurus 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   Re: Przyspieszyć orgazm

mlody1986 napisał/a:
Wiele facetów ma problem, bo ma przedwczesny wytrysk, a ja mam inaczej...

chodzi o to, że chcę mieć wytrysk szybciej, czasem jak się kocham to słyszę - długo jeszcze? i wtedy to już wogóle mi się odechciewa :| a jak wyciągnę i zaczynam się masturbować - lub po prostu tylko walonko bez seksu to też trwa to długo eh... zauważyłem, że jak np napnę mięśni (nog, posladkow) to idzie szybciej, tylko nie wiem czy druga strona to widzi - i czy inni tez tak robią - żebym nie wyszedł na dziwaka ;)

Nie jeden chciałby się z Wami zamienić. xD Tak źle i tak niedobrze. :roll:

mlody1986 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

tak to już bywa... często myślę, że wolałbym mieć przedwczesny - byłoby łatwiej... ;)

ankylosaurus 

Uwierz, że nie. Z wielu facetów, laski się po prostu śmieją, że wystarczy im 5 minut razem z rozbieraniem xD I mimo, że Twoja dziewczyna już nie wyrabia zawsze będzie pamiętać, jakiego miała wytrzymałego chłopaka :D Po czasie powinna się wprawić i dla niej nie będzie już za długo, tylko normalnie :)

mlody1986 

no tak... tak jak mówiłeś i tak źle i tak niedobrze ;)

Fantom17

mlody tyle ze wtedy i Ty nie bylbys zadawolony i Twoja partnerka...a tak jak mozesz dlugo sie kochac to masz respect u kobiet :]

ankylosaurus 

Fantom17 napisał/a:
mlody tyle ze wtedy i Ty nie bylbys zadawolony i Twoja partnerka...a tak jak mozesz dlugo sie kochac to masz respect u kobiet :]

No dokładnie :D

penis.com.pl
bathmate
Wiktor222

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

A ja jeestem krótko dystansowcem jak to zmienić?

adadverts 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

Cytat:
A ja jeestem krótko dystansowcem jak to zmienić?

A po co zmieniać? Możesz sobie szybko sprawić przyjemność, więc wszystko gra.

Odpowiedz do tematu