| Majówka |
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 Majówka |
|
| jak spedzilisiecie majowke z kolegami z partnerka lub partnerem czy w ogole sie odbyla//ja jak widac z fotki w "galerii naszych zdjec" zabalowalem bylo super pwyjechalismy rano jak przyjechalismy odrazu pobieglismy nad jezioro i w ogole najwieksz jazda byla pod wieczor tzn: grill, piwa/wodka, niektorzy grali w rozbieranego pokera ja nie garlem bo nie umiem jeszcze bym zostal nago xD...pozniej wszyscy nachlani byly tez dziewczyny ale szkoda ze moja nie migla przyjechac ...w ogole bylo ekstra dobre bylo to ze bylo 8 chlopakow i kazdego widzialem penisa bo po alkoholu to lol xD dobra byla super zabawa i zdradzilem lekko moje lady bo calowalem sie z jej kolezanka mam nadzieje ze to nie wyjdzie na jaw bo bd mial przejebane ?:D za rok bedzie lepiej bo z partnerko zawsze cool :p | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ja byłem na plaży nad Wisłą i trochę się opalałem. Niestety sam | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | dobra pobawie sie we wrozke aleksander XD" och Vassil moja krysztalowa kula mowi ze nastepna majowka bedzie przygoda twego zycia i bedziesz musial i na imprezie dziewczyny bd gnac do ciebie jak pszczoly do miodu i kazda zaliczysz...oooo...moje wewnetrzne oko..trace wizje..." | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Następna majówka.... o to już za rok, a może coś wcześniej? Pokręć czy co ty tam robisz z tą swoją kryształową kulą i zobacz czy czegoś wcześniej nie będzie! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | "ooooo mam wizje juz w sylwestra zaliczysz 3 panienki i 2 chlopakow xD...i w caigu wakacji bedziesz szalal z wodka i kobietami...ooooo...moje wewnetrzene oko...aaa moja glowa...xD" | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Dzięki za wizję, szczególnie na wakacje A co do tych facetów, mmm... to przynajmniej będą mieli co do zaprezentowania? hehehehe | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| jo to bd dwaj muzyni z wielimi 23 cm palami // ja tez tak chce xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ja siedziałem w ogrodzie z rodziną A co widzisz w swojej wizji o mnie? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|
| | Zawsze to chciałem zrobić z murzynami. Dzięki ci o Wielki Mistrzu Przepowiedni. | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | skywalker napisał/a: | Ja siedziałem w ogrodzie z rodziną A co widzisz w swojej wizji o mnie? | hmm...3 azjatki piszczace twoje cialo...ten obraz nie jest daleki czyli stanie sie to w niedalekiej przyszlosci...uuuuu...." | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Dzięki za taką wizję Nie przepadam za azjatkami ALe lubie latynoski | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | xD no wlsie chodzilo mi o latunoski byla tam JLo i cruz i jeszcze jakas xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ja nie byłem na żadnej majówce...a normalnie w pracy. Dzisiejszy dzień przeznaczyłem na pobyt w górach i trochę ze znajomymi połaziliśmy po Taterkach. W sobotę natomiast wybieramy się w tej samej grupie do pubu na całonocne szaleństwo. A tak w ogóle to nie lubię żadnych majówek, bo wtedy wszędzie pełno ludzi w takich popularnych miejscowościach wypoczynkowych. Wolę inne terminy na wyjazdy, dlatego teraz normalnie pracuję, a w wolnym czasie imprezuję w swoim mieście. Gdy mam więcej wolnego wówczas zawsze wybieram się gdzieś dalej, najczęściaj w góry.
... a może dla mnie jakaś wróżba, bo oczekuję szybkich zmian? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
|
| ooooooo tak Penelope ;P ( oyo ) To mi się podoba | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Alex-sex 
|
| | hmm ta sobota bedzie dla ciebie super przezyciem chociaz w tym roku przezyjesz wiecej takich sobot i niektore bd lepsze...podoba mi sie ta blondynka obok ciebie | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |