| Auuuu!! |
| Z czego dostaliscie w penisa?? |
| piłka |
|
40% |
[ 22 ] |
| kopniak |
|
7% |
[ 4 ] |
| z wszystkiego co powyzej |
|
51% |
[ 28 ] |
|
| Głosowań: 54 |
| Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 Auuuu!! |
|
| Rozchodzi mi sie o sytuacje jak dostaliscie z pilki w penis lub sie na cos nadzialiscie lub ktos was kopnał...ja tak mialem nie raz np dzis gralem w pilke i kolega rzucal z autu i ja zle dobieglem do pilki i przyjalem ja na jajka i sie skulilem w pol a oni nie wiedzieli o co chodzi XD...w ciagy 2 dni dostalem od 2 dziewczyn w lewe i prawe jadro :/...duzo tych sytuacji ale nadal sie trzyma | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ja aż tak drastycznych sytuacji nie miałem, szczególnie z dziewczynami, ale piłką pare razy oberwałem, no i kilka godzin jaja bolały hehehe | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| z pilki to nie raz xD ale u dziewczyn to zasluzylem bo potraktowalem je jak dziwki bo mialem takiego zarta ze wydrukowalem im cenniki, co i za ile robia | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| jo mozna tak powiedziec xDna poczatku dopoki nie oberwalem tam gdzie boli najbardziej xD i zanim wydrukowywalem to sie pytalem liczba od 1 - 99 (sa to rozne cenniki XD) i obojetnie jaka liczbe by wybrala by byl ten sam | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Zatka,aż dech,poboli i pomału przejdzie,a twoji koledzy alex to chyba przedzszkolaki że nie wiedzieli Co ci jest. | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| nie porzedszkolaki tylko nie widzieli ze przyjalem na jadra dokladnie bo dogralem do konaca akcji i nagle jebnalem sie na boisku z bo nie moglem wytzrymac XD i poszedlem w krzaki go wymacac i odrazu lepiej | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Kiedyś jeden z moich kumpli latał po klasie chwytał gości za jaja i wołał kuku :/ Trochę to bolało... Raz wpadłem na hydrant :/ Kilka razy dostałem piłką... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| na hydrant??(auuuuxD) ja w gimnazjum mialem taka zabawe sprowadzona z wojska "krecenie wora" mailem 4 takich kolesi w klasie ktorzy gadali z toba a pozneij jak sie zamysliles lub nie zwracales uwagi rzucali ci sie do spodni i lapali penis i go krecili, pozniej mieli przejeb u wychowawczyni | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Wow ciekawa zabawa | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| Tylko by któryś tknął mojego kutasa bez pozwolenia. Oj, prz@#%$ by mieli, przechlapane! | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | Vassil napisał/a: | Tylko by któryś tknął mojego kutasa bez pozwolenia. Oj, prz@#%$ by mieli, przechlapane! | tera tak mowisz bo jestes starszy xD ale to byla tak 4. ktorych kazdy sie bal xDD a teraz z tego co slyszlem to sa gnebieni u siebie w LO | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| I dobrze im tak! Wiem, że im bym pewnie nic nie zrobił, ale coś sprytnego bym napewno wymyślił | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
|
| Ja bym po kolei każdemu ściągnął spodnie razem z majtkami na forum całej klasy | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| | Ja pewnie coś podobnego, albo bym ich kopnął tam gdzie ich by najbardziej zabolało! | |
| |
 |
| |