Skrzywienie penisa w lewo jak go sprostować??? |
Autor | Wiadomość |
Dziubekwhckfebo Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 Skrzywienie penisa w lewo jak go sprostować??? |
|
| pomozcie mam spore skrzywienie penisa w lewo wydaje mi sie ze to od tego ze sie masturbowalem teraz sie tego wstydze ale juz jest na to za puzno blagam pomocy....mam do was pytanie czy jesli sie masturbowalem prawa reka a teraz zaczne lewa to czy to cos pomoze?? | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| co to znaczy spore skrzywienie? zmiana ręki nic nie pomoże...... | |
| |
 |
jaba Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| Ja też tak miałem nie masz o co się martwić. Poprostu musisz zmienić co rusz nogawkę od spodni, w której przebywa penis. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
garbacz_1 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 4 Skąd: z domu :] | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| ancie jakiś sprawdzony spoób na wyprostowanie penisa ?
Moje skrzywienie w lewo ma jakieś 20-30 stopni....
jakieś rozciąganie w przeciwną stronę coś da ? czy ktoś tego próbował ?? | _________________ Mięsień nie ćwiczony zanika... | |
| |
 |
dudi Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| Skrzywienie w niczym nie przeszkadza. Jedynie można się doczepić do wyglądu. Ale jeżeli staje, jest sztywny to wszystko w porządku. nawet nie ważne, czy stoi niemal całkiem do góry, czy prostopadle.
I tak zazwyczaj bywa, że praworęczni noszą małego w lewej nogawce, a leworęczni w prawej czy to w zwodzie czy zwisie | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 39 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| krzywe fajne sa | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| No pewnie sam mam lekko skrzywionego- to super wyglada | |
| |
 |
blablabla55 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| Nie ma sie czym przejmować bo kiedyś czytałem, że w czasie stosunku skrzywiony penis daje lepsze efekty i lepsze doznania, także Twoja partnerka może być raczej zadowolona z tego, nie przejmuj sie. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 |
|
| poza tym większość penisów jest zakrzywiona w lewo... | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Sob 29 Wrz, 2007 |
|
| bo większość społeczeństwa, w tym mężczyźni jest prawo ręczna i nosi penisa w lewej nogawce | |
| |
 |
kwiatek_elk Wiek: 33 Dołączył: 31 Lip 2007 Posty: 8 Skąd: Ełk | Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 |
|
| Ja mam lekko skrzywionego. Przynajmniej sie do ręki dostosowuje p | _________________ Jestem jaki jestem | |
| |
 |
kkorpowski Dołączył: 03 Lis 2007 Posty: 1 Skąd: Rudnik | Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 |
|
| dziwne ja myśłałem że jak sie prawą ręką masturbuje to penis skęci w prawo a nie w przecdiwną strone niż owa ręka sie znajduje/ czyli jednak jak sie prawa ręką masturbuje to członek skrzywia się w przeciwną stronę tzn w stronę mojej lewej nogawki. Bo z tym lewa prawa to zawsze można różnie odebrać chodzi o to że jak stoimy twarzą do ludu i powiemy lewa to oni się obrócą w strone prawą w odniesieniu do nas wiadomo o co chodzi moja lewa twoja prawa...
[ Dodano: Sob 03 Lis, 2007 ]
axa napisał/a: | bo większość społeczeństwa, w tym mężczyźni jest prawo ręczna i nosi penisa w lewej nogawce | patrząc na daną osobę z przeciwka czyli obserwatora lewo tak ?? czyli delikwenta lewo ?? | |
| |
 |
danger12 Wiek: 35 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| ja tez mam skrzywionego w lewo(taki troche banan) i troche w gore.. dla mnie jest to zalamka.. i co teraz robic?????????? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Brick Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 9 Skąd: Sz-n | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| Też mam zakrzywionego trochę na lewo jak jest w pełnym wzwodzie i wcale się tym nie przejmuje Grunt to wiedzieć jak to wykorzystać | |
| |
 |
danger12 Wiek: 35 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| a jak to wykorzystujesz?????? | |
| |
 |
|