| stoi mi, co robic |
| Autor | Wiadomość |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 stoi mi, co robic |
|
| | mam problem. Kiedy jestem na basenie, nie wazne czy ktos tam wczesniej zdjal gacie czy cos w tym stylu, to mi zawsze stoi. Dlaczego tak jest? Wkurza mnie to maks bo musze sie dziwnie przebierac zeby tego koledzy nie zauwazyli, pomozcie mi zeby tak nie stal zawsze. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| Ja też tak mam podobnie jak większość facetów. przypatrz się dobrze, a to dostrzeżesz. Ja się tym w ogóle nie przejmuję, bo to normalne, że stoi. To znaczy że jesteś zdrowy, bo twój organizm prawidłowo reaguje. Jak mi stoi to i podprysznicem i w szatni stoję z "prostą pałą A na to raczej nie ma sposobu, więc się nie przejmuj i niewstydź. Większość tak ma!!! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ale dziwnie to wyglada jak stoi ci dragal xD czasami dobrze przed basenem sobie zwalic ja czesto chodze na basen lubie porownac czasami czy jestem w normie co do moich kolegow | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | Może i dziwnie, ale jak zabawnie jak trzem facetom naraz stoi kutas. A patrzy to chyba każdy na każdego! | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| xDD kocham basen pelno zwal sie robixD ja chodze do klubu siatkarsiego i zawsze natrysk wszyscy "jupi xD" albo jak zdobedziemy pkt i biegniemy do siebie i klepiemy sie po tylkach i w ogole caly czas sie smiejemy | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| No i tak powinno być. Ja tam chodzę nieraz ze znajomymi na basen i pod natryskiem pełen luzik, nawet jak któremuś stanie | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| no przeciez jak stanie to swiat sie nie zawali i nie ucierpi to na naszej reputacji | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| | A i są tego pewne plusy. Przynajmniej inni mogą zobaczyć jakiego wielkiego masz kutasa. | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| ej ile w ogole jest pojec na okreslenie penisa? napewno duzo a takie ktore najbardziej mi sie podoba to kutas xD fajnie brzmi | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Mi też się podoba słowo KUTAS. To najbardziej opisuje co facet ma w gaciach | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | xD masz rtacje w 100 % bo np wacek kojarzy mi sie z czyms smierdzacym i dlugim i zwiadlym w ogole bleee xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
|
| Nie nawidze tego słowa. Mi to się kojarzy z penisem starego dziada, któremu już nawet nie staje i jest jak flak | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | masz racje xD w ogole a pracie?;> | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| Prącie może jeszcze być, ale to u lekarza tak powiedzieć można Członek brzmi poważnie, pała może być, o albo dzida - spoko, ale mało dosłownie | |
| |
 |
Alex-sex 
|
| | dzida xD nom pelno tych okreslen u nas mowimy na dworzu zamiast zrobila mi laske/loda to zrobil/obrobila kija xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |