| SEX ANALNY pyt? |
| Autor | Wiadomość |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 SEX ANALNY pyt? |
|
| | Mam pytanie w szczególności do dziewczyn a mianowicie czy nie boli was to jak ktos wam wkladapenisa do pupy? bo ja sobie dzisiaj palca wlozylem dlaciekawosci tak z cmi juzmie bolalo a codopiero penis 14 cm i owiel gróbszy od palca | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| | jak sie weźmie wazeline i powoli delikatnie sie wprowadza to nie boli ale jeżeli jest nie odpowiednie nawilżenie albo zrobi sie to zbyt szybko to potyrafi zabolec | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| Ja to zrobiłem z moją poprzednią dziewczyną. Bardzo ważne jest nawilżenie.
My stosowaliśmy lubrykant o nawie AQUA Gel
Trzeba pamiętać, że mięśień odbytu też trzeba trenować, by potem nie bolało.
Z obecną dziewczyną przygotowywujwmy sie do anala, narazie wkładam jej paluszki, ale jak pupa bedzie juz rozciągliwa to... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Eston Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 5 Skąd: Krakow | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ja to robilem z moja dziewczyna okolo miesiaca temu..nie mialem nic nawilzajacego pod reka wiec wzialem krem nivea..powiem szczerze ze gladko weszlo..polecam.. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ja to zrobilem z facetem bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!! | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | love508 napisał/a: | ja to zrobilem z facetem bylo super i nic nie bolalo !!!!!!!!!! |
Wiem ja też, jak był wyluzowany to spoko, jeszcze w gumce super. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| no, w gumce super - pod względem rozsądku
ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | Bruno Pelletier napisał/a: | no, w gumce super - pod względem rozsądku
ale jednak super bez gumki - jeśli chodzi o doznania |
hmmm trzeba sprobowac
poza tym czesc Bruno, milo cie znow idziec, nie bylo mnie tu chyba 6 miesiecy | |
| |
 |
BOOYA Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 4 | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| Ja to robie z kolesiami w dwie strony i jest spoko | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| kolo szalejesz opisz to dalej | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| No właśnie! | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Ja zabawiałem się analnie z moją byłą. Na początku miała duże opory ale później to spoko. Rzeczywiście najważniejsze jest odpowiednie nawilżenie i przygotowanie np przez masaż i nie gwałtowne wejście. Z facetem jeszcze nie próbowałem...ale na wszystko przyjdzie pora. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | Ein Erfolg führt zum nächsten - sukces prowadzi do...?? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | ...prowadzi do kolejnego (następnego). Póki co to się sprawdza!!! i niech tak zostanie!!! | |
| |
 |
| |