| Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji??? |
| Autor | Wiadomość |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji??? |
|
| Cześć!!!
Mam pytanie czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji. Jeśli tak to gdzie i wjakiej sytuacji i jak zareagowały obie strony??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| | ja tak | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 |
|
| No to opowiedź o tym!!! Gdzie, kogo i jaka była reakcja???
Jeśli o mnie chodzi to nakryłem na tym brata miał wtedy 13 lat na Mazurach on został w domku, a ja po coś do domku przyszedłem, a on tam w pokoju nagolasa leży na łóżku z rozłożonymi nogami i trzepie sobie. Wstał i zapytał co tu robię. Powiedziałem, że po coś przyszedłem i już sobie idę, wziołem i wyszedłem, a on pewnie dokończył co miał skończyć. Ja miałem wtedy 18 lat.
Kilka razy w liceum kolegów w kiblu, ale to normalne było i nikt się nie dziwił.
Widziałem też kolesia (około 20 lat) jak sobie w lesie (w podwarszawskim Powsinie) pod drzewem trzepał, a ja obok przechodziłem, spojrzałem a on wtedy jęknął i trysnął, a ja poszedłem dalej. Ze spodni sterczało jakieś 18cm).
Widziałem też jak sobie gościu (około 25 lat) na stacji benzynowej nad pisuarem konia walł. Wszedłem a on dalej. Stanąłem koło niego (bo były 3 pisuary, a on nad środkowym się spuszczał. Ze spodni stał mu długi czerwony kutas (miał chyba około 20 cm). Ja się odlałem a on na mnie nawet nie spojrzał. Wyszedłem i potem widziałem jak do samochodu wsiada, gdzie siedziało tam już trzech kolesi w jego wieku.
No i to chyba na tyle. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Kowal007 
|
| Tak, kiedyś byłem w takiej restauracji i musiałem skorzystać z WC (oczywiście potrzeba fizjologiczna, nie żadne napalenie czy coś ) i jakiś kolo siedział w kiblu, ja obok pisuaru robie swoje a za drzwiami kibelka tylko odgłosy slyszę i pukanie rączką Skończyłem swoje, obracam się a kolo z chujem na wierzchu wychodzi z kibla, podbiega do pisuara i sie spuszcza W morde łysego nietoperza, myślałem, że na mnie to zrobi | |
| |
 |
grzesiek_19 Wiek: 38 Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 49 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 |
|
| | ja brata nakryłem ostatnio ma 17 lat leżał w bokserkach na łóżku walił równo wszedłem na moment a on miał wytrysk wtedy...zaczreślismy się śmiac potem | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 02 Maj, 2007 |
|
| ja jak byłem na kolonii w Bułgarii(juz ladne kilka lat temu) to czulem sie jak w raju bo kazda panna na plazy latala toples(piekne bułgarki z dorodnymi biustami),na plazy nie bylo duzo osob poza mna,kolegamii z kolonii,paroma dziewczynami latajacymi topless i jednym facetem w srednim wieku(z lornetka).....i wlasnei ten facet 10m za nami siedzial i marszczyl kapucyna w spodenkach patrzac na te bułgarki,jak to zobaczylem to myslalem ze pierdykne choc patrzac na te dziewczyny sam musialem lezec na brzuchu ....nie chcialem patrzec juz wiecej na tego faceta,powiedzialem tylko kolegom i wszyscy sie z niego smialismy...hyh nie ma to jak przygody za gowniarza:) | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 |
|
| | ja nakrylem kolege na urodzinach u kolegi duzo osob bylo jzu na pizdzie i mi zebralo sie na chawta i bieglem do lzienki a tam moj kolega sie masturbowal spojrzelismy sie na siebie i lol xD ja sie schawtowalem i poszedlem spowrotem do pokoju a on chyba dokonczyl dzielo | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| ja kumpla przyłapałem. wszedłem do jego pokoju w jego mieszkaniu. On walił konia przed kompem.
jakoś tym sięnie zmartwił ze wszedłem, walił dalej, potem gdy juz dochodził to wstał z krzesła i spuścił się na dywan
Ot taka historia jak gdyby nigdy nic | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| | heroes84 hahahahhahahhahahhahhaha...najlepsze to jest z tym dywanem...hyh | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| mnie jeszcze nigdy nikt nie nakryl chociaz bylo juz kilka sytuacji gdybym byl na miejscu tego kolegi jakiego nakrykles heroes84, to bym sie spalil ze wstydu xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| Ja w sumie jeszcze nigdy nie waliłem gdzieś indziej niż przed własnym kompem lub w łóżku ;P
Ten gościu przebija wszystkich:
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2699
Jego może przebić tylko ktoś kto walił w kościele | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 |
|
| czytalem to :D:D:D:D ja walielm sobie kilka razy na dworzu xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Fazik8 Gość | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 |
|
| | a no pryłapałem mojego znajomego jak sobie dogadzał w nie zamkniętej łazience a ja tam wlazłem i :oops: | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Ale miałem wczoraj akcję.
Przyłapałem wczoraj na masturbacji swojego brata ciotecznego, który ma 23 lata.
Pojechałem wczoraj w odwiedziny do mojej ciotki, ale spotkałem ją na przystanku i gdzieś jechała. Powiedziała, że Przemek (jej syn) jest w domu. Poszedłem tam, zapukałem, ale nikt nie otworzył. Ale drzwi były otwarte (jak zwykle) wszedłem do mieszkania, otworzyłem drzwi od pokoju mojego brata ciotecznego, a tam on całkiem nagi ze sterczącym kutasem stoji i wali sobie, spojrzał na mnie i wtedy trach trysnął spermą na podłogę i zaczął stękać. Widok był super Gdy skończył zapytał zezłoszczony czy nie umiem pukać, a ja że drzwi to się zamyka. On z zwiśniętym już penisem zaczął zcierać chusteczką swoją spermę z podłogi i zaczął się ubierać. Później gadaliśmy sobie przez godzinkę, między innymi o waleniu konia i takie tam. Chyba się na mnie nie gniewa Ale przeżycie super.
PS ale ma fajnego kutasa... 20 w zwodzie, uniesiony lekko do góry i wokół bujne, ale zadbane owłosienie | _________________ Vassil | |
| |
 |
Marcinek3 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | Vassil, Buhahahahaha zajebiste | |
| |
 |
| |