Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji???
Autor Wiadomość
Vassil

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji???

Cześć!!!
Mam pytanie czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji. Jeśli tak to gdzie i wjakiej sytuacji i jak zareagowały obie strony???

Gość

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

ja tak

Vassil

No to opowiedź o tym!!! Gdzie, kogo i jaka była reakcja???
Jeśli o mnie chodzi to nakryłem na tym brata miał wtedy 13 lat na Mazurach on został w domku, a ja po coś do domku przyszedłem, a on tam w pokoju nagolasa leży na łóżku z rozłożonymi nogami i trzepie sobie. Wstał i zapytał co tu robię. Powiedziałem, że po coś przyszedłem i już sobie idę, wziołem i wyszedłem, a on pewnie dokończył co miał skończyć. Ja miałem wtedy 18 lat.
Kilka razy w liceum kolegów w kiblu, ale to normalne było i nikt się nie dziwił.
Widziałem też kolesia (około 20 lat) jak sobie w lesie (w podwarszawskim Powsinie) pod drzewem trzepał, a ja obok przechodziłem, spojrzałem a on wtedy jęknął i trysnął, a ja poszedłem dalej. Ze spodni sterczało jakieś 18cm).
Widziałem też jak sobie gościu (około 25 lat) na stacji benzynowej nad pisuarem konia walł. Wszedłem a on dalej. Stanąłem koło niego (bo były 3 pisuary, a on nad środkowym się spuszczał. Ze spodni stał mu długi czerwony kutas (miał chyba około 20 cm). Ja się odlałem a on na mnie nawet nie spojrzał. Wyszedłem i potem widziałem jak do samochodu wsiada, gdzie siedziało tam już trzech kolesi w jego wieku.
No i to chyba na tyle.

penis.com.pl
viamax
Kowal007

Tak, kiedyś byłem w takiej restauracji i musiałem skorzystać z WC (oczywiście potrzeba fizjologiczna, nie żadne napalenie czy coś :D ) i jakiś kolo siedział w kiblu, ja obok pisuaru robie swoje a za drzwiami kibelka tylko odgłosy slyszę i pukanie rączką :roll: Skończyłem swoje, obracam się a kolo z chujem na wierzchu wychodzi z kibla, podbiega do pisuara i sie spuszcza :shock: W morde łysego nietoperza, myślałem, że na mnie to zrobi :lol:

grzesiek_19 

Wysłany: Wto 01 Maj, 2007   

ja brata nakryłem ostatnio ma 17 lat leżał w bokserkach na łóżku walił równo wszedłem na moment a on miał wytrysk wtedy...zaczreślismy się śmiac potem

Fantom17

Wysłany: Sro 02 Maj, 2007   

ja jak byłem na kolonii w Bułgarii(juz ladne kilka lat temu) to czulem sie jak w raju bo kazda panna na plazy latala toples(piekne bułgarki z dorodnymi biustami),na plazy nie bylo duzo osob poza mna,kolegamii z kolonii,paroma dziewczynami latajacymi topless i jednym facetem w srednim wieku(z lornetka).....i wlasnei ten facet 10m za nami siedzial i marszczyl kapucyna w spodenkach patrzac na te bułgarki,jak to zobaczylem to myslalem ze pierdykne choc patrzac na te dziewczyny sam musialem lezec na brzuchu :oops: ....nie chcialem patrzec juz wiecej na tego faceta,powiedzialem tylko kolegom i wszyscy sie z niego smialismy...hyh nie ma to jak przygody za gowniarza:)

Alex-sex 

Wysłany: Czw 03 Maj, 2007   

ja nakrylem kolege na urodzinach u kolegi duzo osob bylo jzu na pizdzie i mi zebralo sie na chawta i bieglem do lzienki a tam moj kolega sie masturbowal spojrzelismy sie na siebie i lol xD ja sie schawtowalem i poszedlem spowrotem do pokoju a on chyba dokonczyl dzielo

Gość

Wysłany: Pią 04 Maj, 2007   

ja kumpla przyłapałem. wszedłem do jego pokoju w jego mieszkaniu. On walił konia przed kompem.
jakoś tym sięnie zmartwił ze wszedłem, walił dalej, potem gdy juz dochodził to wstał z krzesła i spuścił się na dywan :)
Ot taka historia jak gdyby nigdy nic :)

Fantom17

heroes84 hahahahhahahhahahhahhaha...najlepsze to jest z tym dywanem...hyh

Alex-sex 

mnie jeszcze nigdy nikt nie nakryl chociaz bylo juz kilka sytuacji :D gdybym byl na miejscu tego kolegi jakiego nakrykles heroes84, to bym sie spalil ze wstydu xD

skywalker 

Ja w sumie jeszcze nigdy nie waliłem gdzieś indziej niż przed własnym kompem lub w łóżku ;P
Ten gościu przebija wszystkich:
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2699

Jego może przebić tylko ktoś kto walił w kościele :lol:
and I gotta girlfriend everywhere"

Alex-sex 

czytalem to :D :D:D:D:D ja walielm sobie kilka razy na dworzu xD

Fazik8
Gość
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

a no pryłapałem mojego znajomego jak sobie dogadzał w nie zamkniętej łazience a ja tam wlazłem i :oops:

penis.com.pl
viamax
Vassil

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

Ale miałem wczoraj akcję.
Przyłapałem wczoraj na masturbacji swojego brata ciotecznego, który ma 23 lata.
Pojechałem wczoraj w odwiedziny do mojej ciotki, ale spotkałem ją na przystanku i gdzieś jechała. Powiedziała, że Przemek (jej syn) jest w domu. Poszedłem tam, zapukałem, ale nikt nie otworzył. Ale drzwi były otwarte (jak zwykle) wszedłem do mieszkania, otworzyłem drzwi od pokoju mojego brata ciotecznego, a tam on całkiem nagi ze sterczącym kutasem stoji i wali sobie, spojrzał na mnie i wtedy trach trysnął spermą na podłogę i zaczął stękać. Widok był super :mrgreen: Gdy skończył zapytał zezłoszczony czy nie umiem pukać, a ja że drzwi to się zamyka. On z zwiśniętym już penisem zaczął zcierać chusteczką swoją spermę z podłogi i zaczął się ubierać. Później gadaliśmy sobie przez godzinkę, między innymi o waleniu konia :D i takie tam. Chyba się na mnie nie gniewa :P Ale przeżycie super.
PS ale ma fajnego kutasa... 20 w zwodzie, uniesiony lekko do góry i wokół bujne, ale zadbane owłosienie :)

Marcinek3 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

Vassil, Buhahahahaha zajebiste

Odpowiedz do tematu