Nauczycielka nakryła mnie przy masturbacji |
Autor | Wiadomość |
rogalik Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 Nauczycielka nakryła mnie przy masturbacji |
|
| Ej co mam zrobić?
Jestem troche pokręcony bo masturbowalem sie u mojej nuczycileki w domu jak bylem u niej na korkach i kurde mac wparowala mi akurat w momencie wytrusku.
Teraz jej prosto w oczy spojrzec nie moge moze macie pomysl co zrobic | |
| |
 |
caras 
Wiek: 37 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 65 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| rogalik, zaprosc ja do wspolnej zabawy ... moze sie zgodzi .. | _________________ Liczy sie jakość a nie moc | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| Jak można walić na korkach | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rogalik Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| Wiem troche głupio zrobilem ale wiecie nauczycielka fajna d.... ale straszna jędza | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 odp |
|
| ale jaja nie ściemniasz? dobre dobre ja zawsze myślałem że nauczyciel który nas uczy nie może udzilać korków... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| ściema ?? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ja bym poszedl i przeprosil.. i zmienil nauczycielke od korkow | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 |
|
| Średnio realne | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 33 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| Napewno zmienił nauczyciela, ale jak walić sobie konia na korkach jesteś tak bardzo pobudzony czy durny czy nie wiem co jeszcze | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| Na korkach już nieraz robiłem różne zjebane rzeczy między innymi plułem babie do kawy ale taki pomysł nigdy mi nie wpadł do głowy... Cóż mam powiedzieć... <wow> i co ci baba powiedziała jak cię nakryła? Ja na twoim miejscu bym sie dawno wyprowadził z miasta... najlepiej z kraju... byle by zminimalizować ryzyko ponownego spotkania z nią.... A tak na serio to zmień nauczycielkę | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
KASA Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Czecho | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| Mnie przyłapała na lekcji | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| [quote="KASA"]Mnie przyłapała na lekcji[/quote]
Mnie nie musiała.. Podszedłem do niej i spuściłem się jej na ryja...
No coment | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| dobre wyobrazam to sobie a klasa sie gapi ^^ | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
colin Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: sss | Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 |
|
| na serio zjechałes się na korkach i co ona powiedziała?? jak zareagowała ? wyrzuciła Cie z domu czy sam uciekłeś milczą? wow nie cce mi się wierzyć ale jeśli to prawda to stary odważny jestes | |
| |
 |
kamill Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 6 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 |
|
| hahahahahahhahahahahahahahahha trzeba było zaprosic ją do zabawy, nie masz nic do stracenia! | |
| |
 |
|