Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sex z ta sama płcią ?
Autor Wiadomość
love508 

Wysłany: Pią 21 Paź, 2005   Sex z ta sama płcią ?

wiecie co ? ja napewno jestem hetero bo od lat podobaly mi sie i podobaja dziewczyny ale od 6 miesiecy ciagle chodza mi poglowie dziwne mysli

Hannibal

Wysłany: Pią 21 Paź, 2005   

Myślę że jest to pragnienie posiadania tak dużego konia. Kiedyś miałem to samo, a gejostwem się brzydzę

Bruner

Wysłany: Pią 21 Paź, 2005   

No więc orientacja seksualna wykształca się tak na ogół do 21 roku życia więc jeżeli jesteś przed tym wiekiem to całkiem możliwe że zmienisz swoją orientację, więc nawet jeżeli od małego podobają Ci się kobiety to nie znaczy że będą musiały całe życie, więc możliwe, iż wszystko masz jeszcze przed sobą.

penis.com.pl
viamax
love508 

Wysłany: Sob 22 Paź, 2005   

taaak ? :oops: :oops: a bede mial szanse u kogos z was ? :P :oops: 8)

love508 

bo tak naprawde czy to wazne kto ci robi loda czy facet czy kobieta ? wazna jest przyjemnosc prawda czy nie ? :oops:

Bruner

Heh w jednej sprawie masz rację, żadna kobieta nie dowie się jak to być facetem i zrobić perfekcyjną laskę :D , wolę jednak kobiety ale dzięki za propozycje ;)

Gość

Ło Boże! Jak sobie pomysle, że miałby mi koles zrobic laskę to mi się nieodbrze robi :| Brzydze sie facetami !

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 03 Lis, 2005   

Bruner napisał/a:
No więc orientacja seksualna wykształca się tak na ogół do 21 roku życia więc jeżeli jesteś przed tym wiekiem to całkiem możliwe że zmienisz swoją orientację, więc nawet jeżeli od małego podobają Ci się kobiety to nie znaczy że będą musiały całe życie, więc możliwe, iż wszystko masz jeszcze przed sobą.

Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura!!!!

Bruner

Bruno Pelletier napisał/a:
Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura!!!!

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi z tą bzdurą. Ale to prawda 21 rok jest mniej więcej tą granicą w wykształcaniu się orientacji seksualnej, możesz się dowiedzieć u źródeł jeżeli nie dowierzasz. Oczywiście znam przypadki i to nawet taki jeden śmieszny (bądź nie):

Rodzina mąż lat 40 żona 37 i dwie córki w wieku 18 i 16 lat. Po córka wraca ze szkoły do domu i patrzy mama zapłakana a siostry nie ma. Ojca również nie ma. Córka się pyta "co się stało?" a mama odpowiada "że nasz ojciec uciekł z innym facetem" :/ no trudno się mówi woli facetów, tylko że tyle lat po małżeństwie trochę późno.

Bruno Pelletier

Wiesz.... Proponuję Ci lekturę periodyków Pana Jacka Santorskiego...
A jeśli chodzi o geny seksualności, to są one przekazywane płodowi przez matkę w okresie przedporodowym...

nhy67ujm

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005   

istnieje jeszcze coś takiego jak biseksualizm. Według mnie wogóle się o nim nie mówi

love508 

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005   

czy jest ktos na tym forum, bi ?

Dugi Jo

Wysłany: Sob 12 Lis, 2005   Re: Sex z ta sama płcią ?

witam
dawno nie udzielalem sie na forum poniewaz wyjechalem za granice zarobic co nie co w amsterdamie szmuglujac dragi przez granice, ale wracajac do tematu to :
nie martw sie Stary to jest calkiem normalne - ja takie rzeczy juz przerabialem teraz wzialem sie za obracanie psa moich sasiadow, to dopiero jest jazda...jestes teraz w 1 etapie przeistaczanie sie w prawdziwego 100% menszczyzne, ja jestem juz na 2 etapie...
najgorsze jest to ze to wszystko konczy sie na sex-ie z martwymi zwlokami, ktore jak wiadomo ciezko jest gdziekolwiek spotkac albo dostac, wiec jak bedziesz mial problem to wal smialo do mnie na prv.
pozdro dla wszystkich przyszlych nekrofilow . buziaczki

penis.com.pl
penilarge krem
saturn

Wysłany: Sro 16 Lis, 2005   Re: Sex z ta sama płcią ?

nieciekawe jest zycie geja tak wiec mam nadzieje ze to przejsciowe ale jesli nie to bedziesz musial sie nauczyc z tym zyc :?:

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 20 Lis, 2005   Re: Sex z ta sama płcią ?

saturn napisał/a:
nieciekawe jest zycie geja tak wiec mam nadzieje ze to przejsciowe ale jesli nie to bedziesz musial sie nauczyc z tym zyc :?:

Nieciekawe? Spotkałem w swoim życiu kilku gejów i tak się składa, że są o wiele szczęśliwsi i mają o wiele lepiej ułożone życie od niejednego heteryka :)

Odpowiedz do tematu