| mam pytanko????/ |
| Autor | Wiadomość |
Karol270 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 9 Skąd: gggggggggggg | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 mam pytanko????/ |
|
| | czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek????????? | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 |
|
| | chodzi ci o prysznice publiczne?(typu basen,siłownia),na siłowni normalne ze kazdy nago a na basenie jak ktos jest nago to tez wyskakuje ze slipek(jak kazdy jest w slipkach to sie nie wychylam z szeregu) | |
| |
 |
Karol270 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 9 Skąd: gggggggggggg | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 ccccc |
|
| | a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba???????? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 Re: ccccc |
|
| | Karol270 napisał/a: | | a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba???????? |
a czego sie wstydzic, masz cos czego on w zyciu nie widzial?? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 |
|
| Ja tak samo jak Fantom dostosowuję się do ludzi na basenie - jak się myją bez to ja też ściągam, a jak wszyscy w gaciach, to striptizu nie robię. Choć nie ukrywam, że zdecydowanie wolę brać prysznic bez
A kolegi nie ma się co wstydzić - ma to samo | |
| |
 |
Karol270 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 9 Skąd: gggggggggggg | Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/ |
|
| a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/ | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 |
|
| A czy głupio ci np. z tego powodu, że kolega jest wyższy albo że ma dłuższe nogi?
Czasem jakiś kumpel ma większego, czasem ja - różnie to bywa. Generalnie nie mam kompleksów na tym punkcie, więc nie mam oporów przed wyskoczeniem z kąpielówek przy innych facetach.
Aczkolwiek jak byłem młodszy to nie czułem się aż tak pewnie. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jak ja byłem w gimnazjum to raczej się z nagością przed kolegami nie afiszowałem. W tym wieku ludzie bywają dość dokuczliwi i chętnie się z kogoś wyśmiewają z byle powodu. Ale z wiekiem to mija, ludzie stają się bardziej dojrzali także psychicznie. Raczej nie wyobrażam sobie, żeby ktoś powyżej powiedzmy 17 lat głupio komentował np czyjąś wielkość | |
| |
 |
Karol270 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 9 Skąd: gggggggggggg | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 a jak mi stanie na basenie to wstyd? |
|
| | a jak mi stanie na basenie to wstyd? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| Jak się boisz, że ci stanie (choć to niezwykle mało prawdopodobne), to przed pójściem na basen zwal konia | |
| |
 |
Karol270 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 9 Skąd: gggggggggggg | Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 dzieki za rade |
|
| dzieki za rade | |
| |
 |
Młody12 Dołączył: 06 Gru 2006 Posty: 19 | Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 |
|
| | ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| | Młody12 napisał/a: | | ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. |
Ja też wolę korzystać z kabin, ale z innego powodu. Po prostu wolę sobie wytrzeć fiutka do sucha papierem toaletowym Przy pisuarze nie ma takiej możliwości, można co najwyżej "powytrząsać" kropelki, ale nie daje to tak dobrych efektów (i w dodatku śmiesznie wygląda jak ktoś przez pół minuty fiutem trzepie - jakby konia walił ), a ja lubię mieć w majtkach idealnie sucho
A co do wstydu - jeśli masz 12 lat, jak wnioskuję z nicka, to jescze ci przejdzie - tak za parę lat. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 Re: mam pytanko????/ |
|
| | Karol270 napisał/a: | | czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek????????? |
nie, aczkolwiek jest to troszke krepujace.. no bo wiadomo obyc ludzi jacys .. w domu nie boje sie w ogole .. znaczy inaczej, nie wyobrazam sobie brac prysznic wraz z majtkami ... ! jezeli chodzi o kolegow, raczej takiego probemu nie mam .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mysz15 Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 20 Lut, 2007 |
|
| z tym pisuarem to ja tez mam taki problem.
W szkole staram sie nie chodzic do wc bo tam tak jedzie ze łoł
ale jak musz to ide do kaabiny bo sie do pisuaru wstydze chodzic | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| Szczerze mówiąc to ja się troszeczkę wstydzę
| Młody12 napisał/a: | | ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler. |
Mam to samo...
A powód???????
Bo wydaje mi się że mam za małego....... | |
| |
 |
| |