Pisuary w szkole |
Autor | Wiadomość |
Dawidson1735 [Usunięty] | Wysłany: Nie 08 Sie, 2021 Pisuary w szkole |
|
| Witam, co uważacie o pisuarach w szkole? U mnie w podstawówce, pisuary były dwa, blisko siebie i bez ścianek. I trochę dziwnie się tak odlewano jak ty byłeś z 6 klasy A kolo ciebie sikał jakiś 14 latek z 8 klasy i patrzył Ci się na penisa. W liceum były 3 pisuary, ale też bez ścianek i to tak dziwnie sie odlewać kiedy przychodzą koledzy z klasy kolo ciebie i zaczynają sikac albo patrzyć się na twojego penisa, chociaż tam byli juz ogarnieci ludzie, wiec juz nie wstydziłem się przy nich lać do pisuaru, bo w szatni od wf pod prysznicami mylisny się i tak nago. A co wy myślicie o pisuarach w szkołach? | |
| |
 |
bigay2016 Wiek: 28 Dołączył: 20 Lut 2016 Posty: 64 Skąd: Płock | Wysłany: Nie 08 Sie, 2021 |
|
| To normalnie że w męskiej toalecie są pisuary, ja tam jakoś akurat nigdy z nich nie korzystalem tylko zawsze do kabiny wchodzilem. Ale wydaje mi się że nikt normalny nie będzie patrzył na cudzego penisa bo bałby się że na zboczeńca wyjdzie. | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 09 Sie, 2021 |
|
| Dorosly patrzyc nie będzie ale mowa tutaj jest o dzieciakach a w tym przypadku ciekawość przeważa. I normalne jest, że dzieciaki patrzą się na to co się dzieje obok. Lubią porównywac. W sumie nigdy się nad tym tematem nie zastanawiałem ale faktycznie dla młodszych chłopcow moze byc to problematyczne
u mnie w szkole jednak nie było pisuarów ale były normalne wc z zamykanymi drzwiami tak wiec problemu nie było | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawidson1735 [Usunięty] | Wysłany: Sro 11 Sie, 2021 |
|
| Nie | | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Sie, 2021 |
|
| U mnie chyba raz tak było. Ale potem się nie spotkałem | |
| |
 |
bigay2016 Wiek: 28 Dołączył: 20 Lut 2016 Posty: 64 Skąd: Płock | Wysłany: Sro 11 Sie, 2021 |
|
| [quote="Dawidson1735]
Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was[/quote]
Ta jasne | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 11 Sie, 2021 |
|
| Pierwsze słyszę o trzymaniu sobie penisów w szkole przy pisuarach. Dla mnie hardcore, choć do fantazjowania fajne.
U nas nie pamiętam, by ktoś komuś coś oglądał, ja na pewno innym nie zaglądałem. Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sro 11 Sie, 2021 |
|
| Cytat: | Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was |
Hahahaha, co za bzdury xD
DTTPO napisał/a: | Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć. |
Witaj w klubie... Do dziś tak mam... | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 13 Sie, 2021 |
|
| Ancymon napisał/a: | Cytat: | Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was |
Hahahaha, co za bzdury xD
DTTPO napisał/a: | Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć. |
Witaj w klubie... Do dziś tak mam... |
https://www.mp.pl/pacjent...ach-publicznych | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 17 Sie, 2021 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | https://www.mp.pl/pacjent/psychiatria/lista/91864,problem-z-oddawaniem-moczu-w-miejscach-publicznych |
Prościej i taniej jest skorzystać z kabiny | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Sie, 2021 |
|
| Ancymon napisał/a: | Oleg_1981 napisał/a: | https://www.mp.pl/pacjent/psychiatria/lista/91864,problem-z-oddawaniem-moczu-w-miejscach-publicznych |
Prościej i taniej jest skorzystać z kabiny |
Ok, ale tu nie chodzilo ani o prosciej ani o taniej | |
| |
 |
Damian2006 Wiek: 26 Dołączył: 28 Sie 2021 Posty: 53 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Sie, 2021 |
|
| Teraz idę do liceum, ale u mnie w podstawówce były 3 pisuary przy sobie bez ścianek w mojej kalsie było 17 chłopaków, więc wiadomo, w łazience było dużo osób i każdy chciał się wysikac. Więc czesto z kumplami się sikalo w trójkę do jednego czasami dla żartów sobie trzymaliśmy. Ale co do pisuarow szkole to dla mnie spoko opcja | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 16 Wrz, 2021 |
|
| U mnie w szkole pisuarów nie było. Zreszta łazienka męska niewiele się rózniła od damskiej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adriano19 Dołączył: 21 Wrz 2021 Posty: 20 Skąd: PL | Wysłany: Wto 21 Wrz, 2021 |
|
| W mojej szkole są trzy toalety.
Pierwsza jest w piwnicy i ma 3 pomieszczenia. W pierwszym jest 6 umywalek, w lewym 8 pisuarów bez rozdzielaczy (6 na jednej ścianie, 2 na drugiej), a w prawym 4 kabiny.
Druga jest na najwyższym piętrze. W jednym pomieszczeniu są 2 umywalki, 2 pisuary i kabina.
Trzecia jest przy szatni. W pierwszym pomieszczeniu jest umywalka i pisuar, a w drugim tylko kabina.
Ja sikam wyłącznie do pisuaru. Podobnie większość kolesi, chociaż niektórzy czasem się wstydzą.
W mojej klasie jest jeden koleś, który sika w kabinie, reszta korzysta z pisuaru.
Ciekawym rozwiązaniem jest pisuar w formie rynny, ale rzadko na taki trafiam - głównie w knajpach. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 22 Wrz, 2021 |
|
| adriano19 napisał/a: | W mojej szkole są trzy toalety.
Pierwsza jest w piwnicy i ma 3 pomieszczenia. W pierwszym jest 6 umywalek, w lewym 8 pisuarów bez rozdzielaczy (6 na jednej ścianie, 2 na drugiej), a w prawym 4 kabiny.
Druga jest na najwyższym piętrze. W jednym pomieszczeniu są 2 umywalki, 2 pisuary i kabina.
Trzecia jest przy szatni. W pierwszym pomieszczeniu jest umywalka i pisuar, a w drugim tylko kabina.
Ja sikam wyłącznie do pisuaru. Podobnie większość kolesi, chociaż niektórzy czasem się wstydzą.
W mojej klasie jest jeden koleś, który sika w kabinie, reszta korzysta z pisuaru.
Ciekawym rozwiązaniem jest pisuar w formie rynny, ale rzadko na taki trafiam - głównie w knajpach. |
w formie rynny? Zapodasz zdjęcie? | |
| |
 |
|