Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pisuary w szkole
Autor Wiadomość
Dawidson1735
[Usunięty]

Wysłany: Nie 08 Sie, 2021   Pisuary w szkole

Witam, co uważacie o pisuarach w szkole? U mnie w podstawówce, pisuary były dwa, blisko siebie i bez ścianek. I trochę dziwnie się tak odlewano jak ty byłeś z 6 klasy A kolo ciebie sikał jakiś 14 latek z 8 klasy i patrzył Ci się na penisa. W liceum były 3 pisuary, ale też bez ścianek i to tak dziwnie sie odlewać kiedy przychodzą koledzy z klasy kolo ciebie i zaczynają sikac albo patrzyć się na twojego penisa, chociaż tam byli juz ogarnieci ludzie, wiec juz nie wstydziłem się przy nich lać do pisuaru, bo w szatni od wf pod prysznicami mylisny się i tak nago. A co wy myślicie o pisuarach w szkołach?

bigay2016 

Wysłany: Nie 08 Sie, 2021   

To normalnie że w męskiej toalecie są pisuary, ja tam jakoś akurat nigdy z nich nie korzystalem tylko zawsze do kabiny wchodzilem. Ale wydaje mi się że nikt normalny nie będzie patrzył na cudzego penisa bo bałby się że na zboczeńca wyjdzie.

betor 

Wysłany: Pon 09 Sie, 2021   

Dorosly patrzyc nie będzie ale mowa tutaj jest o dzieciakach a w tym przypadku ciekawość przeważa. I normalne jest, że dzieciaki patrzą się na to co się dzieje obok. Lubią porównywac. W sumie nigdy się nad tym tematem nie zastanawiałem ale faktycznie dla młodszych chłopcow moze byc to problematyczne

u mnie w szkole jednak nie było pisuarów ale były normalne wc z zamykanymi drzwiami tak wiec problemu nie było

penis.com.pl
andropenis
Dawidson1735
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Sie, 2021   

Nie

juansto 

U mnie chyba raz tak było. Ale potem się nie spotkałem

bigay2016 

[quote="Dawidson1735]

Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was[/quote]
Ta jasne

DTTPO 

Pierwsze słyszę o trzymaniu sobie penisów w szkole przy pisuarach. Dla mnie hardcore, choć do fantazjowania fajne.

U nas nie pamiętam, by ktoś komuś coś oglądał, ja na pewno innym nie zaglądałem. Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć.

Ancymon 

Cytat:
Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was

Hahahaha, co za bzdury xD

DTTPO napisał/a:
Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć.

Witaj w klubie... Do dziś tak mam...

Oleg_1981 

Wysłany: Pią 13 Sie, 2021   

Ancymon napisał/a:
Cytat:
Tak, tylko popularne było wtedy "trzymanie sobie" przy pisuarach. Polegało to na tym, że podchodziło sie z kolegami do pisuarow, i kolega trzymał koledze penisa. Ja przeciwko temu nic nie miałem, bo często z kolegami z klasy tak robiliśmy, tylko gorzej bylo jak ty miałeś 12 lat i przychodził 15 latek i ci trzymał pałe a ty jego kolegom którzy tez byli starsi. To było popularne w mojej szkole, nie wiem jak u was

Hahahaha, co za bzdury xD

DTTPO napisał/a:
Choć też ja używałem pisuarów, gdy raczej nikogo nie było, bo przez "płochliwy pęcherz" nie mogłem zacząć sikać przy kimś, jak już zacząłem, to spokojnie mogłem skończyć.

Witaj w klubie... Do dziś tak mam...

https://www.mp.pl/pacjent...ach-publicznych

Ancymon 

Wysłany: Wto 17 Sie, 2021   

Oleg_1981 napisał/a:
https://www.mp.pl/pacjent/psychiatria/lista/91864,problem-z-oddawaniem-moczu-w-miejscach-publicznych

Prościej i taniej jest skorzystać z kabiny ;)

Oleg_1981 

Wysłany: Wto 17 Sie, 2021   

Ancymon napisał/a:
Oleg_1981 napisał/a:
https://www.mp.pl/pacjent/psychiatria/lista/91864,problem-z-oddawaniem-moczu-w-miejscach-publicznych

Prościej i taniej jest skorzystać z kabiny ;)

Ok, ale tu nie chodzilo ani o prosciej ani o taniej :wink:

Damian2006 

Wysłany: Sob 28 Sie, 2021   

Teraz idę do liceum, ale u mnie w podstawówce były 3 pisuary przy sobie bez ścianek :) w mojej kalsie było 17 chłopaków, więc wiadomo, w łazience było dużo osób i każdy chciał się wysikac. Więc czesto z kumplami się sikalo w trójkę do jednego :| czasami dla żartów sobie trzymaliśmy. Ale co do pisuarow szkole to dla mnie spoko opcja

fenis 

Wysłany: Czw 16 Wrz, 2021   

U mnie w szkole pisuarów nie było. Zreszta łazienka męska niewiele się rózniła od damskiej.

penis.com.pl
tabletki penilarge
adriano19 

Wysłany: Wto 21 Wrz, 2021   

W mojej szkole są trzy toalety.

Pierwsza jest w piwnicy i ma 3 pomieszczenia. W pierwszym jest 6 umywalek, w lewym 8 pisuarów bez rozdzielaczy (6 na jednej ścianie, 2 na drugiej), a w prawym 4 kabiny.

Druga jest na najwyższym piętrze. W jednym pomieszczeniu są 2 umywalki, 2 pisuary i kabina.

Trzecia jest przy szatni. W pierwszym pomieszczeniu jest umywalka i pisuar, a w drugim tylko kabina.

Ja sikam wyłącznie do pisuaru. Podobnie większość kolesi, chociaż niektórzy czasem się wstydzą.

W mojej klasie jest jeden koleś, który sika w kabinie, reszta korzysta z pisuaru.

Ciekawym rozwiązaniem jest pisuar w formie rynny, ale rzadko na taki trafiam - głównie w knajpach.

michalza 

Wysłany: Sro 22 Wrz, 2021   

adriano19 napisał/a:
W mojej szkole są trzy toalety.

Pierwsza jest w piwnicy i ma 3 pomieszczenia. W pierwszym jest 6 umywalek, w lewym 8 pisuarów bez rozdzielaczy (6 na jednej ścianie, 2 na drugiej), a w prawym 4 kabiny.

Druga jest na najwyższym piętrze. W jednym pomieszczeniu są 2 umywalki, 2 pisuary i kabina.

Trzecia jest przy szatni. W pierwszym pomieszczeniu jest umywalka i pisuar, a w drugim tylko kabina.

Ja sikam wyłącznie do pisuaru. Podobnie większość kolesi, chociaż niektórzy czasem się wstydzą.

W mojej klasie jest jeden koleś, który sika w kabinie, reszta korzysta z pisuaru.

Ciekawym rozwiązaniem jest pisuar w formie rynny, ale rzadko na taki trafiam - głównie w knajpach.

w formie rynny? Zapodasz zdjęcie?

Odpowiedz do tematu