Pomocy ratunku solidarność plemników. |
Autor | Wiadomość |
Zoogyone Wiek: 25 Dołączył: 06 Kwi 2020 Posty: 12 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pon 06 Kwi, 2020 Pomocy ratunku solidarność plemników. |
|
| Siemanko ludziska, chciałbym się dowiedzieć czy da się jakimiś ludzkimi łatwymi ćwiczeniami powiększyć ptaka
Zależy mi na chociaż kilka cm i jestem szczęśliwy.
Z tego co widzę niektórzy pisali że im się udało.
Skoro jestem młody bo mam 17l. Może i mi się uda.w zwodzie mam 16cm chyba. Obwodu nie mierzyłem.
Uprawiam sport nie palę dobrze się odrzywiam.
Jakie ćwiczenia mi proponujecie?
Panowie proszę o pomoc. Jak coś to już raz uprawiałem stosunek z partnerką i było jej dobrze raz zdarzyło mi się dojść szybciej ale to było u niej więc może trochę się stresowalem.
Wszelkie rady itp
Zdjęcie robione rano 😆 | _________________ Spoko morda | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 Re: Pomocy ratunku solidarność plemników. |
|
| Zoogyone napisał/a: | Siemanko ludziska, chciałbym się dowiedzieć czy da się jakimiś ludzkimi łatwymi ćwiczeniami powiększyć ptaka
Zależy mi na chociaż kilka cm i jestem szczęśliwy.
Z tego co widzę niektórzy pisali że im się udało.
Skoro jestem młody bo mam 17l. Może i mi się uda.w zwodzie mam 16cm chyba. Obwodu nie mierzyłem.
Uprawiam sport nie palę dobrze się odrzywiam.
Jakie ćwiczenia mi proponujecie?
Panowie proszę o pomoc. Jak coś to już raz uprawiałem stosunek z partnerką i było jej dobrze raz zdarzyło mi się dojść szybciej ale to było u niej więc może trochę się stresowalem.
Wszelkie rady itp
Zdjęcie robione rano 😆 |
Skoro wszystko było ok i partnerka zadowolona to w jakim celu chcesz się narażać na komplikacje związane z odkształcaniem ciał jamistych w swoim penisie w celu optycznego powiększenia?
16 cm, tj. powyżej średniej ... gratuluję! | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Za pomocą ćwiczeń z tego co mi wiadomo nie można powiększyć penisa kilka centymetrów, jednak wiele ćwiczeń pomoze Ci utrzymac znacznie lepszą erekcję jak również sprawić, ze penis w erekcji będzie optycznie wyglądał na większego.
Poza tym wcale nie masz takiego małego penisa. Zobacz sobie na średnią Polski, to powyżej średniej! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Zoogyone Wiek: 25 Dołączył: 06 Kwi 2020 Posty: 12 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| A jakie są sposoby żeby dbać o ta erekcję i ogólnie takie bezpieczne jakies czynosci.
Można smarować kremami np oliwka do kąpieli albo coś innego żeby dbać o przyjaciela ? | _________________ Spoko morda | |
| |
 |
tom-sta664 Wiek: 69 Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 218 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Zostaw penisa w spokoju, bo możesz zablokować jego wzrost i prawidłowe funkcjonowanie.
Ucz się gramatyki i ortografii.
Próbuj powoli ćwiczeń na siłowni.
Seks w twoim wieku to samobójstwo. | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| tom-sta664 napisał/a: | Zostaw penisa w spokoju, bo możesz zablokować jego wzrost i prawidłowe funkcjonowanie.
Ucz się gramatyki i ortografii.
Próbuj powoli ćwiczeń na siłowni.
Seks w twoim wieku to samobójstwo. |
Jakie samobójstwo? Chyba dla dziadków po 50, to tak. Jak się wcześnie nie zacznie to potem już nigdy. Ja mam 24 lata i nigdy nie uprawiałem seksu i pewnie to się już nie zdarzy. Człowiek bez bolca dostaje...... | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Nie przesadzajmy tutaj już tak z tym wiekiem. Autorze polecam
zdrową dieta
odpowiednią dozę ćwiczeń fizycznych ( najlepsze są tutaj ćwiczenia wytrzymałościowe chociaż siłownia nie jest również taka zła oczywiscie w odpowiedniej ilosci)
wysypianie się.
Nie zapominaj również o odpowiedniej antykoncepcji. | |
| |
 |
Zoogyone Wiek: 25 Dołączył: 06 Kwi 2020 Posty: 12 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Czy masturbacja wchodzi w grę?
Czasami robię takie coś że się jakby masturbuje ale nie.
Czyli chwytam wskazującym i kciukiem i wykonuje ruchy dojenia
Czy taki coś bedzie w jakiś sposób pomagało ukrwic penisa czy coś?
Czy mg dodać oliwę z oliwek.
A na czym polega jeliq? To jest jakiś masaz | _________________ Spoko morda | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Zoogyone napisał/a: | Czy masturbacja wchodzi w grę?
Czasami robię takie coś że się jakby masturbuje ale nie.
Czyli chwytam wskazującym i kciukiem i wykonuje ruchy dojenia
Czy taki coś bedzie w jakiś sposób pomagało ukrwic penisa czy coś?
Czy mg dodać oliwę z oliwek.
A na czym polega jeliq? To jest jakiś masaz |
A co ma masturbacja do rozmiaru penisa czy utrzymania erekcji?
Mówisz, że wszystko działa. O jakim ukrwieniu tutaj mówisz? Chłopaku, masz 20 lat. Twój penis będzie rósł do ok. 21 roku życia. Masz sprawdzony sprzęt w praktyce. Weź się przestań przejmować! | |
| |
 |
|
| A co jak jakiejś nie będzie wystarczał?
Kiedyś też rozciągałem go lekko mam nadzieję że nic mu się nie stanie teraz | _________________ Spoko morda | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Kwi, 2020 |
|
| Zoogyone napisał/a: | A co jak jakiejś nie będzie wystarczał?
Kiedyś też rozciągałem go lekko mam nadzieję że nic mu się nie stanie teraz |
Jezeli kobieta bedzie Cie oceniac wylacz ie po Twoim rozporku to znaczy ze koniecznie musisz zmienic kobiete. | |
| |
 |
|
| Dzięki
[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2020 ]
A czy masturbacja bez nawilżenia i bez spustu może zaszkodzić ? | _________________ Spoko morda | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sob 16 Maj, 2020 |
|
| Nie. Zanim przestałem się masturbować, doprowadzałem siebie do orgazmu, ale wstrzymując wytrysk.
Nawilżenia nigdy nie używałem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 17 Maj, 2020 |
|
| one_hour napisał/a: | Nie. Zanim przestałem się masturbować, doprowadzałem siebie do orgazmu, ale wstrzymując wytrysk.
Nawilżenia nigdy nie używałem. |
Jak to wstrzymałeś wytrysk? Jest on nieodłacznym elementem orgazmu. | |
| |
 |
patyczek Dołączył: 11 Lis 2019 Posty: 10 Skąd: znikąd | Wysłany: Pon 18 Maj, 2020 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | one_hour napisał/a: | Nie. Zanim przestałem się masturbować, doprowadzałem siebie do orgazmu, ale wstrzymując wytrysk.
Nawilżenia nigdy nie używałem. |
Jak to wstrzymałeś wytrysk? Jest on nieodłacznym elementem orgazmu. |
Orgazm to jedno, ejakulacja to drugie. Jest kilka książek, które poruszają ten temat. | |
| |
 |
|