problem z jądrami |
Autor | Wiadomość |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 problem z jądrami |
|
| cześć,
chciałem zwrócić się do Was z pewnym problemem. Mianowicie chodzi o to że jedno z jąder (lewe) jest wyraźnie większe od drugiego. W czasie wzwodu jest to mniej widoczne. Gdy stoję lewe jądro jest osadzone ok. 3cm niżej niż prawe no i poza tym jak już wspomniałem wydaje się wyraźnie większe. Oprócz tego gdy dotykam tego większego jądra czuje coś w środku. Nie jest to jakieś twarde ciało czy coś w tym stylu. Jest to po prostu jakiś płyn. Odczuwam to jakby w tym większym jądrze było więcej płynu niż w mniejszym. Mogło by się wydawać że są to przydawki [pozostalości po rozwinięciu jądra], jednak jak przeczytałem na tym forum te przydawki są raczej mięsiste i są połączone z jądrem, więc to raczej odpada [chociaż nie na 100%]. Czekam na Waszą pomoc
I jeszcze jedno. Na penisie zauważyłem małą brązową plamkę {0,5 na 0,5 cm}. Znajduje się ona na prąciu nie na żołędziu. Czy może być to coś groźnego? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| jadra naturalnie ... jedno wieksze od drugiego .. a drugi problem to moim zdaniem sa przyatki .. wlasnie .. ktore wykluczles raczej .. plamka tez bym sie ni eprzejmowal .. ogolnie jest ok
tylko te 3 cm .. hmmm sprawdzales u lekarza ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| wielkie dzięki za odpowiedź
jak do tej pory nie byłem u lekarza
z tymi 3cm trochę przesadziłem
to większe jądro znajduje się jakieś 1,5-2cm niżej [przed chwilą mierzyłem ]
P.S. I jak sądzisz powinienem iść z tymi przytakami dolekarza? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| uwazam ze jest to taka roznica to nie .. a jesli chodzi o przydatki .. to tez mi sie wydaje ze nie, chyba ze Ci naprawde bardzo to przeszkadza .. lub boli !! wtedy oczywiscie w gre wchodzi zabieg usuniecia - ja po takim jesten- i jest looz hehe... ale jak mowie dopiero jak bedzie bolec .. albo cos w tym stylu ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| na szczęście mnie to nie boli ani nie przeszkadza w normalnym życiu. Uprawiam sporty i praktycznie nie odczuwam dyskomfortu. Gdy sprawa z tym większym jądrem zaczęła mnie martwić to myślałem o tym cały czas i sądziłem że mnie to boli jednak tylko wtedy gdy o tym myślałem gdy zapominałem już było ok
tak więc jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc
pozdrawiam
P.S. Aha i jeszcze jedno, czy te przydaki objawiają się powiększeniem jądra lub moszny? I czy jak je miałeś to czułeś ból? | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Nikomu nigdy idealnie równo nie wiszą jądra ani nie są idealnie jest samej wielkości. Mnie też jedno nizej zwisa jak worek mosznowy jest luźny | |
| |
 |
harold mckee 
|
| marian8800 napisał/a: | na szczęście mnie to nie boli ani nie przeszkadza w normalnym życiu. Uprawiam sporty i praktycznie nie odczuwam dyskomfortu. Gdy sprawa z tym większym jądrem zaczęła mnie martwić to myślałem o tym cały czas i sądziłem że mnie to boli jednak tylko wtedy gdy o tym myślałem gdy zapominałem już było ok
tak więc jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc
pozdrawiam
P.S. Aha i jeszcze jedno, czy te przydaki objawiają się powiększeniem jądra lub moszny? I czy jak je miałeś to czułeś ból? |
tak mnie to volalo i zostalo usuniete, gdzy zaczal on mi sie skrecac .. ale to dluzsza historia | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| harold mckee napisał/a: |
gdzy zaczal on mi sie skrecac .. |
skrecać...?... nie rozumiem | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| pod wplywem jakiegos innego zewnetrznego bodzca .. zaczal sie skrecac .. nie rozumiesz slowa skrecac ? hehe .. i to powoduje bol .. mozna go wtedy usunac albo iuzywac jakichs masci ktore powoduja jego 'odkrecenie' i tez przechodzi ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | pod wplywem jakiegos innego zewnetrznego bodzca .. zaczal sie skrecac .. nie rozumiesz slowa skrecac ? hehe .. i to powoduje bol .. mozna go wtedy usunac albo iuzywac jakichs masci ktore powoduja jego 'odkrecenie' i tez przechodzi ! |
Ja tez nie do konca to rozumiem, jak to 'skrecac', co sie skreca? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| ten przydatek .. on ma taka mozliwosc .. samoistnego skrecenia .. sie ..czyli bedzie sie zawijal i sciskal tak .. ze powoduje to bol .. nie wiem jak jasniej to wytlumaczyc ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| dzisiaj czytając stronę główną natknąłem się na artykuł o raku jąder? Czy możliwe aby wystąpił on w moim przypadku? Tam jest mowa o niebolesnej opuchliźnie oraz o zgrubieniu na jądrze i nie wiem czy mam się przejmować? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| sprawdz to u lekarza ... im szybciej tym lepiej .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Cris11 Dołączył: 25 Lis 2005 Posty: 41 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| Harold, bardzo Cię to bolało ?????? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| nie raz doprowadzalo do takie stanu ze nie moglem sie wyprostowac ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|