| FETYSZE |
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 FETYSZE |
|
| | a wiec co was kreci? co sprawia iż wasze napalenie wzrasta? jestem strasznie ciekawa:) wiec prosze piszcie drodzy chlopcy :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| mnie przedewszystkim podnieca to kiedy ona jest przy mnie wiem ze jest tylko moja dotyka mnie ... caluje ... piesci ... glaszcze .. mowi ze jestem kochany itp | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| | skywalker napisał/a: | A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo |
to ciekawe:) jeszcze nie słyszlam że plecy sa opszarem wysoko erotycznym | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| | harold mckee napisał/a: | widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec |
niom wkoncu po to tu siedze żeby sie czegos dowiedziec i zarazem sie czym s podzielic ale nie drazmy tego tutaj | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 38 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma... |
no patrzcie dominator nam sie znalazl hehehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 38 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Re: odp |
|
|
oj no nie gniewaj sie to niemialo Cie obrazic | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
|
| No ja myślę...ale nie wmówisz mi że lubisz jak tylko kobieta dominuje... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| u nas nie ma czegos takiego jak dominacja wszystko jest po rowno | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
|
| Nie pisałem o tej dominacji tak dosłownie...chodziło mi raczej o to że lubię czasami pokazać dziewczynie kto tu jest mężczyzną...u mnie dziewczyna przeważnie zdaję się na mnie | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
|
| hehehe nie no ofc .. zazwyczaj wene przejmuje ja hehe ale no nie traktujemy tego w przedziale dominacji | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
|
| No to normalne że się nie traktuje tego jak dominacja...przecież nie chodzi o to kto jest lepszy kto jest "na górze" :d :d. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodziło | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| |