Ćwiczenia w Okresie Dojrzewania? Negatywne czy Neutralne? |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 Ćwiczenia w Okresie Dojrzewania? Negatywne czy Neutralne? |
|
| Witamm! A wiec z racjii tej, iz zauwazylem ze wieksza wiekszosc wiekszej wiekszosci to Panowie w okresie dojrzewania, ktorzy robia cwiczenia, by powiekszyc swojego czlonka, poniewaz wydaje im sie, ze maja ''za malego'' . No cozz, kazdy ma swoje teorie na ten temat, ale maly to moze byc jak ma naprawde 10 cm czy mniej. Powyzej nie ma tragedii, ale jak ktos juz sie zle z tym czuje i postanawia robic cwiczenia to Wlasnie. Czy jest to negatywne w okresie dojrzewania czy nie ma zadnego wplywu i znaczenia? Niech się wypowiadają Ci bardziej ''obeznani'' w tych sprawach. Moze w ten sposob, Ci Panowie w okresie dojrzewania dowiedza sie czy powinni robic tak owe cwiczenia, czy sie z tym wstrzymac? Pozdrawiamm~! | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| POPIERAM:D | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| sadze ze prace w czasie okresu dojrzewania moznna sobie darowac .. bo wtedy sie wszystko dopiero ksztaltuje .. wiec nie ma sensu tego zmieniac .. takie moje zdanie.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | sadze ze prace w czasie okresu dojrzewania moznna sobie darowac .. bo wtedy sie wszystko dopiero ksztaltuje .. wiec nie ma sensu tego zmieniac .. takie moje zdanie.. |
Raczej sie zgadzam z tą wypowiedzią, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| Mnie tez sie tak wydaje. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| mialo miec poparcie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 |
|
| harold mckee napisał/a: | mialo miec poparcie |
Ja też to popieram. Jak zaczynać to nie wcześniej jak 18-19 lat. | |
| |
 |
simon_85 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| Takze popieram, poniewaz taki nastolatek bedzie sobie powiekszal penisa cwiczeniami to moze sie okazac ze naturalnie mu jeszcvze przybedzie cm, a za duzy to tez jest lipa | |
| |
 |
Markey87 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 8 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 |
|
| Czytam czytam i normalnie śmiech ogarnia. Ludzie w okresie dojrzewania, sie wsłnie wszystko zaczyna wierzcie Mi mam 20 lat i dużo wiem na ten temat. Sam zaczłałem sie mastrubowac w wieku ok 15 lat, i wiem, że sama mastrubacja nie jest niczym złym, w żadnym okresie i nie przyprawi nas to o żadne problemy związane z wielkością ani niczym innym, co mogłoby nam zaszkodzić, jaki urośnie taki bedzie i kropa. tak wiec, dla kolegi mam rade, rób jak uwazasz, chceCi sie to ćwicz nie chce ci sie to nie, no i oczywiście, tylko nie używaj żadnych pompek do powiekszania ani tym podobnych rzeczy, bo wtedy możesz dopiero żałować. | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| Myślę, że faceci w okresie dojrzewania nie powinni wykonywać ćwiczeń na powiększanie penisa, ponieważ ich narządy płciowe jeszcze się kształtują i ''rosną''. Wiem coś o tym bo sam to przechodzę.
Minie okres dojrzewania-mały penis-wtedy ćwicz.............. | |
| |
 |
Darek69 Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| najlepiej cwiczyć kiedy penis rośnie | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| Darek69, a skąd ta pewność ?? | |
| |
 |
malutki001 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 15 | Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007 |
|
| wlasnie skad ta pewnosc? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 |
|
| Ale nie hamuje to w żaden sposób naturalnego przyrostu? | |
| |
 |
dbthefuture Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: gdynia | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| [quote="Markey87"] NA forum bylo kilka typkow wypowiadajacych sie , którzy mowili ze od 16 roku zycia do okolo 19-20 nic nie przybyło . To co to za okres dojrzewania ?
Ja zobaczylem ze mi oistatnio cos nie rosnie wiec zamiast czekac to biore sie do pracy , a nie bede taki cieć i czekał na cud ... | |
| |
 |
|