| zabezpieczasz sie? |
| zabezpieczasz sie? |
| zawsze |
|
45% |
[ 23 ] |
| czesto |
|
13% |
[ 7 ] |
| czasami |
|
21% |
[ 11 ] |
| nigdy |
|
19% |
[ 10 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 51 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 zabezpieczasz sie? |
|
| | wiec jak to jest z wami i zabezpieczeniami? | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| | zawsze ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| | Stanowczo ! | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| | tyle że bez jest lepiej.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 odp |
|
| No pewnie że zawsze jest lepiej w końcu ciało do ciała nie? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 |
|
| | paulinka napisał/a: | | tyle że bez jest lepiej.... |
akurat w tym wypadku mozna sobie darowac :p fakt ze roznica jest ale poniesc za to pozniej takie ryzyko ? yyy wole nie .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | Zawsze... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!!!!!!!!!!
ale prosze by wiecej osób zagosowalo przecież zajmnie to tylko chwilke!!!
PROSZE | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | paulinka napisał/a: | jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!!!!!!!!!!
ale prosze by wiecej osób zagosowalo przecież zajmnie to tylko chwilke!!!
PROSZE |
czym poozytywnie zaskoczona ? hehe to myslalas ze wszyscy jada BEZ ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | harold mckee napisał/a: |
czym poozytywnie zaskoczona ? hehe to myslalas ze wszyscy jada BEZ ? |
myslalam że wiekszosc zaznaczy czesto a sama wole bez wiec jestem zaskoczona że ja taka inna... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| hehe, nie znaczy gorsza po drugie nie boisz sie ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
pablos84 
Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 53 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | zycie na granicy ryzyka:) | |
| |
 |
harold mckee 
|
| | chyba nie dalbym rady .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 |
|
| | pablos84 napisał/a: | | zycie na granicy ryzyka:) |
Dla mnie to by oznaczało śmierć | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
|
| | skywalker napisał/a: | | pablos84 napisał/a: | | zycie na granicy ryzyka:) |
Dla mnie to by oznaczało śmierć |
jak bardzo sie z Toba zgadzam ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| |