Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Własna sperma hm?
Autor Wiadomość
jestemunikalny 

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014   Własna sperma hm?

Wiem, był juz taki temat lecz malo kto sie wypowiadal, dlatego ponawiam ;) Próbowaliscie wlasnego nasienia? spuszczaliscie sie na wlasna twarz? jakie doznania? sam chce spróbowac ;)

1killr 

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014   

Kiedyś myślałem żeby trysnąć sobie na twarz ale żeby smakować to chyba podziękuję :wink:

lukaszek95 

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2014   

kiedy przez przypadek trysnąłem sobie na twarz, a raz z ciekawości posmakowałem. była dosyć słona, ale więcej niż jeden liz nie tknę

penis.com.pl
viamax
marekm33 

Wysłany: Wto 23 Wrz, 2014   

Ja czesto tak robie:) klade sie na plecach przy scianie, zadzieram nogi do gory i spuszczam sie sobie na twarz:) a co do probowania to... Hm, w czasie walenia jak jestem podjarany to bym chcial do ust, ale jak dochodze to odruchowo zamykam... Pare kropel pewnie wpadlo, nie czulem bardzo jakiegos sp3cyficznego smaku.

binek 

Wysłany: Nie 05 Paź, 2014   

Ja tylko raz spuściłem się sobie na twarz. Jak dla mnie nic specjalnego, chociaż ciekawie było poczuć ciepłą spermę na policzkach. A co do jej próbowania, to czasami zdarza mi się wziąć trochę do ust (głównie wtedy, gdy po szybkim niezaplanowanym trzepaniu nie mam gdzie wytrzeć spermy :P ). W smaku nie jest ani dobra, ani niedobra. Kiedyś miałem straszne opory, żeby spróbować, ale jak się przełamałem, to już teraz nie mam z tym problemu.

kutas1995 

Wysłany: Pon 06 Paź, 2014   Re: Własna sperma hm?

jestemunikalny napisał/a:
Wiem, był juz taki temat lecz malo kto sie wypowiadal, dlatego ponawiam ;) Próbowaliscie wlasnego nasienia? spuszczaliscie sie na wlasna twarz? jakie doznania? sam chce spróbowac ;)

probowalem slodka byla , po owocach :)

mUody 

Wysłany: Wto 14 Paź, 2014   

delete

mloody20 

Wysłany: Czw 16 Paź, 2014   

ja próbowałem, jak dla mnie całkiem fajnie smakuje lecz próbowałem raz i więcej jak na razie nie mam zamiaru, było to z ciekawości ;P

bigay2014 

Wysłany: Wto 11 Lis, 2014   

marekm33 napisał/a:
Ja czesto tak robie:) klade sie na plecach przy scianie, zadzieram nogi do gory i spuszczam sie sobie na twarz:) a co do probowania to... Hm, w czasie walenia jak jestem podjarany to bym chcial do ust, ale jak dochodze to odruchowo zamykam... Pare kropel pewnie wpadlo, nie czulem bardzo jakiegos sp3cyficznego smaku.

Muszę spróbować twojego sposobu. :) :)

kutas1995 

Wysłany: Pią 14 Lis, 2014   

xxxy wyjdz i nie wracaj heterycy tez probuja swojego nasienia to jest normalne

PomkaPL86 

Wysłany: Czw 01 Gru, 2016   

dosc ciekawe uczucie czesto tryskalem sobie na twarz ,czasem mam fantazje zeby ktos inny mi trysnal

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 01 Gru, 2016   

PomkaPL86, po co odgrzebujesz takie starocie?

PomkaPL86 

Wysłany: Sob 03 Gru, 2016   

:)

penis.com.pl
viamax
dam988 

Wysłany: Pon 05 Gru, 2016   

Onesa czasami nie rozumiem twoich komentarzy gdzie krytykujesz innych że zakładają nowe tematy a później piszesz, że odgrzebują stare. I przesadzasz z tym zamykaniem tematów nie wiem czy innych użytkowników też to wkurza ale mnie tak. Miłego dnia

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 06 Gru, 2016   

dam988, polecam tobie i PomkaPL86 nauczyć się jak korzystać z opcji szukaj. Po co zakładać nowy temat/odgrzebywać staroć jak masz podobny świeży wątek, w którym możesz się wypowiedzieć? tylko większości się nawet nie chce zacząć szukać, przejrzeć tematów jakie już są oraz dołączyć do dyskusji, najłatwiej jest kliknąć nowy temat...

Macie tutaj przykład świeżego wątku oraz starego (odgrzebanego) oraz postów kiedy zostały dodane:
ostatni wpis Wysłany: Sro 30 Lis, 2016
http://www.penis.com.pl/f...=4876&start=105
ostatni wpis Wysłany: Pią 14 Lis, 2014
http://www.penis.com.pl/f...p?p=97926#97926

Jest różnica? Jest. Zrozumieliście?

ps. Innych użytkowników wkurza to że odgrzebujecie takie starocie albo zakładacie tematy które już istnieją. Dostaję PM z takimi zgłoszeniami to reaguję.

Odpowiedz do tematu