Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pociągający zapach penisa
Autor Wiadomość
MareckiON 

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2014   Pociągający zapach penisa

Od zawsze podniecał mnie zapach mojego penisa po całym dniu. Nie raz po powrocie do mieszkania, rozebraniu się do samych boxów, po poczuciu tego zapachu - stawał mi jak skała. Nie wiem dlaczego ten zapach tak na mnie działa. Parę dni temu miałem okazję poczuć taki zapach kolegi. Miałem taki wzwód, że musiałem iść do jego łazienki i pojechać na ręcznym. Robiąc to wąchałem jego brudną bieliznę. Nigdy wcześniej nie pomyślałem nawet, że taki zapach penisa innego faceta może mnie również podjarać. Nie fantazjowałem o tym. Uważam, że jestem hetero, ale nie potrafię wytłumaczyć sobie tego, czemu ten zapach tak na mnie działa. Nie mam ochoty na kontakt seksualny z facetem, ale wąchanie mi by nie przeszkadzało. Czy ktoś ma podobnie? Może to sprawa feromonów?

maje 

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2014   

MareckiON, a w jakich okolicznościach poczułeś zapach kutasa kolegi?

MareckiON 

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2014   

Przyszedłem do mojego dobrego kolegi, bo miałem mu pomóc z pewną sprawą. Otworzył mi w samych bokserkach, bo właśnie miał iść brać prysznic. Poczułem ten zapach, gdy schyliłem się, żeby ściągnąć buty, a on stał tuż przede mną. Stanął mi wtedy tak, że musiałem najpierw "skorzystać" z łazienki. Pierwszy raz w życiu wąchałem wtedy brudną bieliznę innego faceta - bardzo mnie kręcił jej zapach.

penis.com.pl
orgasm contol
maje 

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014   

MareckiON, spróbuj spuszczać się w majtki albo nie wycieraj kutasa po orgaźmie po to, żeby resztki spermy pozostawały na nim. Zobaczysz jak fajnie pachnie po kilku godzinach albo rano.

MareckiON 

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014   

Czasem zdarza mi się tak robić, że po spuście nie umyję pałki i po kilku godzinach albo po całej nocy zapach jest bardzo intensywny. Taki kręci mnie najbardziej.

mUody 

Wysłany: Pon 14 Kwi, 2014   

delete

maje 

mUody, a miałbyś ochotę poczuć zapach innego spoconego chłopaka i jego bielizny?

mUody 

delete

legolas1 

maje napisał/a:
mUody, a miałbyś ochotę poczuć zapach innego spoconego chłopaka i jego bielizny?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: czyżbyś się polecał jako "model" do wąchania? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maje 

legolas1, nie wiem, trochę się krępuję :)

legolas1 

:wink: do odważnych świat należy :P

maje 

legolas1, a czy ty jesteś zainteresowany tym klimatem?

legolas1 

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2014   

maje, wąchaniem jakoś nie za bardzo :wink:

penis.com.pl
andropenis
janstando 

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2014   

witam, tez tak miałem na początku, najpierw podobał mi sie sam zapach, później zacząłem wąchać bielizne kolegi , następnie wyobrażałem sobie jego penisa podczas walenia, no i mniej wiecej po roku zaakceptowałem to że jestem gejem, teraz już mam ulgę i mogę robić co żywnie mi się podoba :)

nogitsune 

Wysłany: Czw 24 Kwi, 2014   Re: Pociągający zapach penisa

MareckiON napisał/a:
Uważam, że jestem hetero, ale nie potrafię wytłumaczyć sobie tego, czemu ten zapach tak na mnie działa. Nie mam ochoty na kontakt seksualny z facetem, ale wąchanie mi by nie przeszkadzało.

Wybacz mi stary, albo jesteś bi, albo gejem, który jeszcze tego nie zaakceptował xd Po prostu z pewnych przyczyn jak np. wychowanie w takim a nie innym społeczeństwie, takiej a nie innej wierze zepchnęło tę część Twojej natury gdzieś w ciemne czeluście Twojej podświadomości i jesteś na tak zwanym etapie "zaprzeczenia" (wiem, bo sam przez to przechodziłem, ba, wszyscy przez to przechodziliśmy :P ). No ale z biologią nie wygrasz. To, że Ci stanął na sam zapach penisa Twojego kolegi jest na to najlepszym dowodem.

Ja też uwielbiam ten męski intensywny zapach, znoszonych bokserek, penisa.... no ale ja jestem gejem, w pełni świadomym i zadowolonym z tego :mrgreen:

Jak Ci się to podoba nie walcz z tym! :) Lepiej uwolnij się i zaakceptuj siebie takim jakim jesteś, bo inaczej skończysz jak taki pseudo heteryk z dwójką dzieci, wąchający po kryjomu znoszone gacie kumpli xd

Odpowiedz do tematu