Ważne!! |
Autor | Wiadomość |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 Ważne!! |
|
| Mam bardzo pytanie do Was. Oczekuje pomocy, wiec mam 17 lat i pierwszy raz uprawialem sex, ale to w taki sposob ze od tyłu ( w pupe) i spóściłem się jej w pupe. Czy moze coś się stać? Wydaje mi sie ze pupe nic nie ma wspolnego z cipką, nie da sie zaplodnic. Pomózcie mi ten problem rozwiązac bo mam jakis strach | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| Nie ma obaw. Jedynie co musisz zrobic to dokladnie sie umyc i nie robic nigdy na przemian w obie dziurki bo w odbycie jest duzo bakterii i moga wprowadzic
stan zapalny u kobiety. | |
| |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| ale o to choDzi że nie pchalem w 2 dziurki:) Tylko w jedną, w pupe i wiecej niC i jej sie sposcilem, Ale o Ciązy nie ma mowyy?? dzięki za pomoc, odpisz mi jeszcze | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| Nie chcę prawić morałów jak stary dziadek, ale trochę zgroza mnie przejmuję jak widzę, że zabierasz się za seks nie mając tak podstawowej wiedzy. Bardzo nieodpowiedzialne. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to oczywiście nie da się zapłodnić poprzez seks analny, niemniej jednak na przyszłość proponuję zasięgać takich porad przed a nie po. | |
| |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| Wiem, rozumiem, nie mowie ze ejstes doświadczony w tych sprawach i dlatego prosze o pomoc, tez mi sie wydawalo ze nie da się zaplodnic, ale tak dziwnie sie czule, i wolalem sie upewnic, Dzięki | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| ej .. zalezy czy jej nie scieklo czy jakos wiesz zagrozenie istnieje gdyz nasienie dotknelo jej ciala i ja mowie serio .. nie kpie.. nie slyszales o prezerwatywie ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| harold mckee<---;/;/ jakie zagrożenie? co Ty pieRD*** sciekło jej, tez daleś, może jest to mozliwe, ale bez przesady, zeby sperma z d... sciekla jej do srodka c..., bez sensu | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| ja mowie tylko o takiej mozliwosci .. nie musisz sie zaraz tak ekscytowac .. a jezeli dotkneli spermy... i niechacy jakos :> wiem ze to malo prawdopodobne aczkolwiek mozliwe ..
prosze o bardziej stonowane odpowiedzi z Twojej storny .. :>
pozdrawiam. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| Odnoscie sie do siebie po ludzku . Post zostal zmieniony z powodu wulgaryzmow. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| nie wydaje mi sie aby interwnecja byla konieczna | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| harold mckee <-- Dobra niech zostanie przy Twoim, liczyłem na pomoC, a nie na jakiąś cffaniacką gadke, ale nie ważne, Dzieki, Pozdrawiam.. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| staralem sie pomoc ... :> zadnego cwaniactwa z mojej strony nie bylo .. nie wiem czymu takie okreslenie ... ;/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| Jak to mawiaja nic na sile , nie kazdemu da sie pomoc i nie kazdy tak naprawde tej pomocy oczekuje. Jedni chca tylko porozmawiac , z samotnosci czy z innych pobudek . Tak czy owak nie nalezy sie zrazac . Tak trzymajcie . Pomagajcie sobie jak tylko mozecie . | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| he he he:) pomogliście wszyscy:] tak naprawde nie uzyskałem odpowiedz na moje pytanie, jest mozliwa ciąża? | |
| |
 |
Cris11 Dołączył: 25 Lis 2005 Posty: 41 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| Hwk wyluzuj. Od kiedy to kobiety rodza tylkiem(z calym szacunkiem dla Twojej partnerki) | |
| |
 |
|