plemnik... |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 plemnik... |
|
| Jak długo żyję plemnik po wytrysku?Chodzi mi o sytłację w ktorej plemnik nie trafia do pochwy tylko normalnie gdzieś tam na kołdrę.Ile czasu wtedy żyje?W jakich okolicznościach kobieta zachodzi w ciążę. Proszę o bardzo szybką odp pilne!! | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| Zależy, w sprzyjających warunkach nawet może żyć 24 godziny. Napisz może po prostu dokładnie co się stało, bo widzę, że coś zaszło... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 odp |
|
| No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 |
|
| Szanse są bardzo małe, poniżej 1%, moim zdaniem. A czy miała okres płodny? Zawsze można iść do apteki po test ciążowy. Ale spokojnie, szansa zapłodnienia w tym przypadku jest prawie zerowa i musiałoby zajść równocześnie kilka sprzyjających okoliczności. Pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić? |
oj współczuje ale wydaje mi sie żę bedzie dobrze:) ja kiedys też strasznie przeżytwalam non stop że jestem w ciaży i schizowalam i siebie i chlopaka(zreszta jeszcze nadal tak mam:)) ryzyko jest ale bardzo niewielkie mi sie wydaje że takie jak trafienie 6 w lotto niby możliwe ale prawie nie realne:) kochalam sie 2 lata bez zabazpieczenia po każdym wytrysku tylko myjac członka i nie jestem w ciaży wiec mysle że przez takie zabawy nie powinna zajsc:) ale jak macie stresa to do apteki po test i bedzie bezstresowo:) buzka:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 odp |
|
| Mam iść po test?To było wczoraj więc chyba nie będzie tak szybko wiadomo??Wg jej obliczeń miała 2 dzień płodny ;/;/;/ | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 |
|
| Szczerze mówiąc nie znam się dokładnie na testach i antykoncepcji, ponieważ nie dotyczy mnie to. Jednakże, jeśli masz wątpliwości, nie zaszkodzi udać się do lekarza, który może przepisać (do 72h) środki wczesnoporonne (to się tak upiornie nazywa, ale polega po prostu na rozwaleniu ewentualnej zygoty). Jednakowoż poskreślam, że szanse zapłodnienia w Twoim przypadku są bliskie zera. | |
| |
 |
Strikerx 
|
| Dzięki wszystkim za odp jestem dobrej myśli i mniej się boję | |
| |
 |
BojarAG Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 21 | Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 |
|
| No ale to że było zapłodnienie po takim czasie to tak jak wszyscy mówili.. raczej nie możliwe.. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 odp |
|
| Ej jak ktoś kupuje pomorską z piątku to niech zobaczy horoskop dla koziorożca ;/;/;/;/ | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D | |
| |
 |
|
| oczywiscie zartuje nie masz sie co martwic. Porozmawiaj z kims doswiadczonym bardziej od Ciebie zebys nie mosiał sie tak martwic podczas kazdej zabawy. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 |
|
| moim zdaniem nie ma szans ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 odp |
|
| magmat napisał/a: | Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D |
A jednak na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok | |
| |
 |
|
| o cholera.!!! to moze nie dostala okresu bo sie bardzo denerwuje. ja tez tak kiedys mialam sie stresowalam ze w ciazy i mi sie tydzien okres spoznil...kurcze a jak test wyszedl? | |
| |
 |
|