Niepełnoletni na forum . |
Czy jesteś za obecnością niepełnoletnich na forum? |
tak |
|
50% |
[ 7 ] |
nie |
|
50% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 Niepełnoletni na forum . |
|
| Jaka jest opinia forumowiczów o obecności niepełnoletnich na forum ? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 Re: Niepełnoletni na forum . |
|
| robo55 napisał/a: | Jaka jest opinia forumowiczów o obecności niepełnoletnich na forum ? |
jestem dziewczyna wiec chyba też nie jestem tu milo widziana.... niom ale możne lepiej sie dowiedziec o czy faceci mysla na prawde:) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| Pytanie dotyczy tylko i wyłącznie osób niepełnoletnich, bez rozróżnienia na płeć. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| robo55 napisał/a: | Pytanie dotyczy tylko i wyłącznie osób niepełnoletnich, bez rozróżnienia na płeć. | a ty jaki masz zdanie bo ja jedyna zagłosowalam.... jestem za tym żeby niepełnoletni nie wchodzili ale i tak jak chca to wejda bez problemowo wiec chyba nawet badanie opini jest zbyteczne!!!!! | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| osobiscie nie mam nic do tego ... jezeli sa kulturalni i maja poukladane w glowach.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| Moje zdanie jest takie jak regulamin tego forum.
Poruszane są tutaj problemy które dotyczą mężczyzn a jak wiadomo żaden piętnastolatek , nawet sprawny "fizycznie" , nim nie jest . | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 |
|
| Też nie mam nic przeciwko... skądś sie muszą dowiedzieć o tych sprawach... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 |
|
| Młodzi ludzie są bardzo wpływowi na zdanie starszych i obdarzonych (jak sądzą) większym doświadczeniem. Takie posty jak: "tnij nie patrz co to ..." w odpowiedzi na pytanie o nie możność ściągnięcia napletka(ponoć zbyt krótkie wędzidełko) może być przyczynkiem do zrobienia sobie wielkiej krzywdy.
Co wtedy???[/url] | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 |
|
| Nie mówie tu o 11 czy 12 latkach ale 15 latki i więcej nie są już chyba tak głupi żeby obcinać sobie to co facet ma najważniejsze... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 |
|
| Niestety po tym co czytam musze stwierdzic iz ich wiedza na temat wlasnego ciala jest bardzo ograniczona. Niestety. Boleje nad tym . | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 |
|
| fakt...niektore pytania typu "mam 15cm majac 15 lat,czy to wystarcza?"sa glupie ale ogolnie jestem tego samego zdania co HAROLD MCKEE | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Jeśli mają 14 lat to niech chociaż nie mówią tego otwarcie.. Sami wiedzą że forum jest od 18stego roku życia, a po mimo tego bezmyślnie się ujawniają. Dobrze że zadają pytania, ale niech najpierw spytają się w domu, niedługo internet doprowadzi do tego że będą się pytać do jakiej szkoły się wybrać albo o pomoc w nauce.. | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Ja osobiście twierdzę, że na forum poniżej 16 roku nie powinno być wogóle nikogo... Od 16rooku to jeszcze ujdzie... ale niekiedy tu piszą osoby po 11lat! To jest karygodne! A Admini mają to w dupie, MODeratorów tu chyba wogóle nie ma...
Kogo jest to forum tak wogóle? | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Są ludzie którzy mają poniżej 18 lat, a potrafią pisać dojrzałe wypowiedzi ale na tym forum jest to dość niski % | |
| |
 |
dReAk Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 89 Skąd: z internetu | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| na forum jest zarejestrowanych 46852 użytkowników. Zastanawia mnie to jaki procent z nich nie ma ukończonego 16 roku życia. | _________________
Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy. | |
| |
 |
|