Problemy z benem...Help |
Autor | Wiadomość |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 Problemy z benem...Help |
|
| Elo na wstępie mówie ze jestem tu nowy... mam niecałe 17 przy wzwodzie, a po dłuższym niewaleniu konia jakies 18 i 13-14 w obwodzie... za to przy zwisie jakieś 8-9...w gaciach wygladam jak bym nie miał wacka... zwłaszcza jak jest mi zimno i sie skurczy.... jest jakiś sposób na to? i na jakies powiększenie do 1,5-2 cm przynajmniej? jesli tak to jak ćwiczyc czy coś, (co robić)???.... i mam już pare lat te wnerwiające, białe cencki na podstawie żołędzia jest jakis sposób na pozbycie sie tego?? Błagam nie piszcie żebym szedł do lekarza bo już byłem...:/ i powiedziano mi ze to sie zdaża i ze kiedyś "powinno" zniknac....:(((( a ja mam już tego dosć:/ strasznie mnie to wnerwia... HELP | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| no wiec, po raz kolejny napiszemy wszyscy to samo:
wymiary jak najbardziej poprawne, pelen pozytyw, jak i dlugosc jak i ob.
teraz apropo powiekszania, wydaje mi sie absolutnie niepotrzbne, ale zrobisz jak zechcesz, od razu mowie ze efektow nie ma.
po trzecie te krostki.. a Ci one przeszkadzaja wiesz ile osob je ma ? w ogole sie tym nie przejmuj, a sposobu raczej nie ma na pozbycie, ja to mam od kiedy pamietam hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| krostki nieznam tego określenia... ja mówie na to cencki one dyndają (odstają) mam ochote pensete wziąść i to poodrywać... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| hmmm a to nie wiem .. moze podaj tu tego fotke jesli mozesz .. bedzie latwiej zidentyfikowac .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| cyfruwy nie mam a telefonem teraz nie wyjdzie dobre foto...ale małe sprostowanie przy wzwodzie mi odstają te białe cencki przy zwisie to nie, wraz ze wzwodem sie powiększają... | |
| |
 |
|
| 18 w maju skończyłem postaram sie foto jutro zrobić | |
| |
 |
harold mckee 
|
| no to nic .. czekam na forum .. wiek juz zaawansowany, wiec nie ma tu mowy o czyms przejsciowym co moze byc w dziecinstwie .. no nic, czekam na fotke, tylko wyrazna plx.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 |
|
| ja zalecam zostanie eunuchem utnij go w cholere jak uwazasz ze 10 cm jak se dynda to malo.. | |
| |
 |
|
| z fotom dobrej jakości to moze być krucho...:/ | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| wazne zeby bylo widac cokolwiek | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| a jak zmieszcza sie foto w odp?[/img] | |
| |
 |
Egon18 Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: Oświęcim | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| nie wiem jak zmiescić te fote ale znalazłem w necie zdjęcie; bardzo podobne do tego co mam... http://www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=65
zdjęcie nr 2 tyle ze ja to mam 1 lub 2 razy większe i to biłe właśnie tak kurewnie odstaje... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 26 Paź, 2006 |
|
| no to to nie jest nic strasznego hehe nie masz sie czym martwic | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| eee też mam cos takiego i nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby sie tym przejmowac | |
| |
 |
Joe_Kos Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 102 Skąd: Z Kądowni | Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 |
|
| ja tez to mialem, teraz juz nie mam,napewno nie jest to niczym zlym | _________________ Co ma być to będzie, I trzea sie z tym zmierzyć | |
| |
 |
|