Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     F
Autor Wiadomość
Blade255

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   F

,mm

Ziuuuteek

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   Re: Foto,POomocy BŁAGAM POMÓZCIE,DZiwnie WACEK WYGLADA :(:(

Blade255 napisał/a:
MAM PROBLEM Z WACKIEM,jak to okropnie wyglada pomózcie mi błagam,wstydze sie isc z tym do lekarza :( Nie wysmiewajcie sie ;(;( :( :oops:
http://img233.imageshack....39fq6.jpg[/img]
http://img168.imageshack....dsc01740zq1.jpg
http://img211.imageshack....dsc01741pl1.jpg
Z tego co widać na tych zdjęciach to ewidentnie twoim problemem jest stulejka. :wink: Niestety wizyta u lekarza jest w twoim wypadku konieczna... :)

arminek

Wysłany: Pon 16 Paź, 2006   

no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie :wink:

penis.com.pl
masturbator
Blade255

Wysłany: Wto 17 Paź, 2006   

arminek napisał/a:
no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie :wink:
Problem wyglada na to ze on tak dziwnie wyglada nie sadzicie ??

harold mckee 

moim zdaniem zwykle przebarwienia nie ma sie czym martwic, najprawdodpodbniej spod spodu jest stlujeka ..

przytnij troszke wlosien .. :lol:

sasiad997 

jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego...

Blade255

sasiad997 napisał/a:
jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego...
Czyli nikt nie wie co mi dolega ?? Nie ide do lekarza bojjee sie !!!!on nie ma wogóle prawidłowego wyglondu i czemu ma taki kolor ;(

aartii
[Usunięty]

Jak dla mnie to ma całkiem normalny wygląd. Dorzuć zdjęcie ze ściągniętą skórką (jeśli możesz ją ściągnąć). A jak stoi to też wydaje Ci się, że wygląda dziwnie? I ile masz lat?

skywalker 

Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium?
and I gotta girlfriend everywhere"

Blade255

skywalker napisał/a:
Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium?
Nie nie chodziłem na zadne solarium i nie opalałem go :( :(

skywalker 

To w takim razie radzę iść do dermatologa bo zdaje sie że urolog tu nic nie pomoże...
and I gotta girlfriend everywhere"

harold mckee 

naprawde nie wiem czemu nietorzy boja sie isc do lekarza .. tylko zamiast tego siedziec w domu i plakac nad swoim losem .. a moze wystarczy pozsmarowac jakas mascia np RAZ by ten problem zniknal .. naprawde nie jestem w stanie takich ludzi zrozumiec .. echhh

nie pierdziel ze sie boisz tylko stan se przed lustrem i powiedz jestem facetem .. przeciez nie odrazu zrobi zastrzyk w tego czlonka .. ech ! OMG !

sid76

Wysłany: Pon 01 Sty, 2007   

Też miałem takie jaśniejsze przebarwienie na napletku (osobiscie wydaje mi się że to może byc tzw."bielactwo"), ja po prostu dokonałem zabiegu obrzezania i po prostu pozbyłem sie problemu!

penis.com.pl
viamax
Hard

Wysłany: Pon 01 Sty, 2007   

Mialem takie coś :/ Identyczne nazywa się to Stulejka Zatrzaśnięta, najgorsza jaka może być... idż lepiej szybko z tym bo Cię zapalenie weżnie tak jak mnie i nie będziesz mógł oddać moczu bo skóra nieprzepuści, a to jest straszne ;/ Chcesz się wysikaća tu mocz nieleci i zostaje w srodku i napletek sie moczem napełnia... i za ch... nie odblokujesz dopiero po 15 minutach a jak szczypie...

sebastian123

Wysłany: Sob 13 Sty, 2007   

Ja mam podobnego jak na tym,zdjęciu,powiedzcie mi czego mam się bać ,czy mi sie cos stanie ???? :cry: :cry:

Odpowiedz do tematu