F |
Autor | Wiadomość |
Blade255 Dołączył: 16 Paź 2006 Posty: 4 | Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 F |
|
| ,mm | | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 Re: Foto,POomocy BŁAGAM POMÓZCIE,DZiwnie WACEK WYGLADA :(:( |
|
| Z tego co widać na tych zdjęciach to ewidentnie twoim problemem jest stulejka. Niestety wizyta u lekarza jest w twoim wypadku konieczna... | |
| |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 |
|
| no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Blade255 Dołączył: 16 Paź 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| arminek napisał/a: | no na tych zdjeciach to ja nic nadzwyczajnego nie widze a stulejki to juz tym bardziej nie wiem o co chodzi sprecyzuj na czym polega twój problem bo naprawde ze zdjęć nie wynika nic specjalnego przynajmniej dla mnie | Problem wyglada na to ze on tak dziwnie wyglada nie sadzicie ?? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| moim zdaniem zwykle przebarwienia nie ma sie czym martwic, najprawdodpodbniej spod spodu jest stlujeka ..
przytnij troszke wlosien .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
sasiad997 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 27 Skąd: SAAAR | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego... | |
| |
 |
|
| sasiad997 napisał/a: | jak możesz zrób jeszcze fote jak sciagasz skórę z żołędzia mysle ze jak mowi kolega powyżej ze to moze od tego... | Czyli nikt nie wie co mi dolega ?? Nie ide do lekarza bojjee sie !!!!on nie ma wogóle prawidłowego wyglondu i czemu ma taki kolor ;( | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| Jak dla mnie to ma całkiem normalny wygląd. Dorzuć zdjęcie ze ściągniętą skórką (jeśli możesz ją ściągnąć). A jak stoi to też wydaje Ci się, że wygląda dziwnie? I ile masz lat? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|
| skywalker napisał/a: | Jak dla mnie to masz przebarwienie skóry... Nie chce straszyć ale słyszałem że przebarwienia mogą być groźne... A od kiedy to masz? Może opalałeś go na slońcu albo w solarium? | Nie nie chodziłem na zadne solarium i nie opalałem go :( | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| To w takim razie radzę iść do dermatologa bo zdaje sie że urolog tu nic nie pomoże... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 |
|
| naprawde nie wiem czemu nietorzy boja sie isc do lekarza .. tylko zamiast tego siedziec w domu i plakac nad swoim losem .. a moze wystarczy pozsmarowac jakas mascia np RAZ by ten problem zniknal .. naprawde nie jestem w stanie takich ludzi zrozumiec .. echhh
nie pierdziel ze sie boisz tylko stan se przed lustrem i powiedz jestem facetem .. przeciez nie odrazu zrobi zastrzyk w tego czlonka .. ech ! OMG ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
sid76 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Też miałem takie jaśniejsze przebarwienie na napletku (osobiscie wydaje mi się że to może byc tzw."bielactwo"), ja po prostu dokonałem zabiegu obrzezania i po prostu pozbyłem sie problemu! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hard Dołączył: 30 Gru 2006 Posty: 7 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Mialem takie coś :/ Identyczne nazywa się to Stulejka Zatrzaśnięta, najgorsza jaka może być... idż lepiej szybko z tym bo Cię zapalenie weżnie tak jak mnie i nie będziesz mógł oddać moczu bo skóra nieprzepuści, a to jest straszne ;/ Chcesz się wysikaća tu mocz nieleci i zostaje w srodku i napletek sie moczem napełnia... i za ch... nie odblokujesz dopiero po 15 minutach a jak szczypie... | |
| |
 |
sebastian123 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 21 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| Ja mam podobnego jak na tym,zdjęciu,powiedzcie mi czego mam się bać ,czy mi sie cos stanie ???? | |
| |
 |
|