Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POZBYLEM SIE STULEJKI !
Autor Wiadomość
lumfr 

Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006   POZBYLEM SIE STULEJKI !

witam : d chce sie pochwalic ze mialem w piatek tj 22 wrzesnia zabieg czesciowego obrzezania ... Chce zachecic wszystkich stulejkowiczow do wziecia udzialu w operacji "zdrowy wacek" - UROLOG ! moze troche przyblize moja sytuacje:
mialem calkowita stulejke nie moglem napleta sciangac ani w wzwodzie ani w spoczynq.Balem sie jak kazdy bo to jednak wacus ale musialem to zrobic balem sie chorob itp.a wiec poszedlem do lekarza dostalem znieczulenie i do dziela ...nic nie bolało.wrocilem do domu i w sumie - zero BOLU tylko srasznie nadwrazliwa zoladz ... wiadomo cale zycie mialem ten kapelusz ;) i musze ja zahartowac ;) opuchliozna jest i to nawet spora ale nie boli...nocne wzwody sa bezbolesne ale nie daja mi spac bo co zasne to budze sie ze stojaca pyta ... od piatku spalem 2 godziny maxymalnie.Moze to smieszne ale wzruszylem sie patrzac na mojego waca w pelnej jego okazalosci ;) teraz tylko czekam az sie zagoi i jechana heja hej ! : D

aaa17
[Usunięty]

Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006   

ej ja mam do Ciebie pytanie.Czy taki zabieg jest odrazu wykonywany u lekarza czy gdzieś trzeba jechać. Kolejne czy to coś kosztuje jak tak to ile. I najważniejsze trzeba być pełnoletnim żeby to zrobić czy rodzice mają podpisać papiery ??

czekam na odpowiedz

lumfr 

Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006   

a wiec - zabieg o ile jest w panstwoweym szpityalu robiony jest za darmo ale czekasz w kolejkach ze hoho...dlatego ja poszeldem do prywatnego i tydzien pozniej bylem juiz po wszystkim... zaplacilem 350zl +60 zl wizyta... jesli nie jestes pelnoletni to musisz miec pozwolenie rodzicow ;) ja rodzicom powiedzialem wszystko i tak by se skumali...ulzylo mi bo mnie wspierali ;-) zabiegu nie wykonaja Ci od razu ale jakis tydzien + - od wizyty (klinika prywatna) inaczej to wyglada w panstowoym szpitalu gdzie z tego co wiem czeka sie 2 miechy .... zycze powodzenia

penis.com.pl
penilarge krem
lumfr 

Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006   

nie boj sie tylko idz to zalatw... ja przez miesiace nie moglem sie zdobyc na odwage...ale zrobilem to i sie poplakalem po zabiegu takie to przezycie :- ) warto zebys mial kogos kto Cie wspiera w moim wypadkq byla to dziewczyna - to bardzo wazne wtedy robisz to jak nie dla siebie to dla niej ; ) dajesz zrob to i sie pochwal jak ja : D

aaa17
[Usunięty]

Wysłany: Sro 27 Wrz, 2006   

dobra to trzeba by to zrobić. Mam jeszcze jedno ppytanie jak pisałś że to się robi tydzień od wizyty to trzeba będzie w klinice leżeć czy poprostu się idzie po tygodniu ?? Bo rozumiesz szkoła się zaczeła.

lumfr 

Wysłany: Sro 27 Wrz, 2006   

idziesz na wizyte dostajesz termin i wracasz do domu ;) dla mnie rowniez szkola byla impulsem studia zaczynaja sie 2 pazdziernika wiec zeby nie bylo problemu zmusilem sie zeby zrobic to wczesniej aby sie zagoilo wzsuystko : P

aaa17
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Wrz, 2006   

aha ale ja już zaczołem szkołe da się normalnie chodz z tym na w-f albo na lekcjie . Bo mówiłeś że jak wstajesz codziennie rano to on Ci na baczność stoi żebym niemiał takiego przypadku w szkole. Ile goi się po operacji ??

lumfr 

Wysłany: Czw 28 Wrz, 2006   

zapomnij o WF-ie przez jakies 2-3tygodnie , na lekcje moizna isc chociaz to bedzie maly dyskomfort ja jestem prawie tydzien po zabiegu a siadajac na fotel wyginam sie bo wciaz cos tam pobolewa ...maluch stoi na bacznosc w nocy i wtedy ja np: nie moge spac i mam to od poczatku kazda noc to nonstop wzwody ..;( dzis obudzilem sie o 4 poszedlem spac o 2 i potem juz cala noc nie moglem spac bo co chwile budzilem sie z stojaca pyta ... ;/ nieprzyjemne bo szwy kluja ... nie stoi mi w dzien jak ide np do sklepu az tak zle nie jest ;D wybrales troche zly moment na zabieg ale zrob to ... postaraj sie zalatwic zabieg na piatek zeby przez sobote i niedziele troche sie zagoilo

aaa17
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006   

dzięki za rade trzeba będzie to zrobić ;]

agang
[Usunięty]

Wysłany: Wto 03 Paź, 2006   

To trzeba robic jak najwczesniej, najlepiej jak sie jest malo swiadomym do czego sluzy nasze najwspanialsze narzedzie.

ccn
Gość
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006   

;/ tez bede musial isc do prywaciaza ale boje sie powiedziec rodzicom :D D "mamo tato.... mam stulejke dacie mi kase na zabieg" ??

harold mckee 

tylko strach ma wielkie oczy .. :] napewno zrozumieja, okaza wspolczucie, i pomoga..

harold mckee 

lol

penis.com.pl
andropenis
Joe_Kos

lol

ccn
Gość

teraz kazdy lolem zapoda :P ale przyznanie sie rodzicom to nie taka prosta sprawa :D D

Odpowiedz do tematu