| suchy orgazm |
| Autor | Wiadomość |
arekb Wiek: 41 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 8 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 suchy orgazm |
|
| hej:)
Jest moze ktos kto juz próbowal? ja cwicze od 3 tygodni i chcialbm sie podzielic wrazeniami ale na razie nie mam z kim:)
wpisujcie swoje opinie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| | SUCHY ORGAZM??? A co to takiego??? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| buehahahahaahhahaahahahahahhahahahaah!!!!!!!!!!!!!hahaaah nie no ludzieeeeee cos wam sie w glowkach piopier...niczylo od tej calej pogody co ty czlowieku wygadaujesz jaki suchy orgazm LOL | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| | arek wyjaśnij o co chodzi... | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
jonah36 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 7 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| | właśnie | | | |
| |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| jak miałem ookoło 14 lat, jak sie masturbowałem to miałem wytrysk bez wytrysku :pp tzn. ze sperma w ogóle nie leciała . / prawie jak suchy orgazm
teraz to co innego | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| | Wytrysk bez wytrysku? Nom ciekawe... Temat przyszłych książek... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 |
|
| hehehehe wytrysk bez wytrysku ludzie tu mozna sie zlac! jeden mowi ze ma wacka pod jajami a drugi ze ma wyrysk bez wytrysku | |
| |
 |
jonah36 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 7 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| | no coments | | | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 |
|
| | jonah36 napisał/a: | | nie wiem, czy arkowi chodzi o to ale ja np. jak się masturbowałem lub obecnie kocham się z moją lala to mogę przeżywać kilka razy orgazm nie spuszczając się, dopiero po kilku takich spazmach ciała się spuszczam, chodzi o to by nie utożsamiać orgazmu z wytrskiem!piszą też o tym na tej stronie w Warto wiedzieć i to działa! w momencie kiedy już dochodzę to przerywam na chwile i nie myślę o tym by się spuścić i po chwili znów zaczynam i wtedy jest jeszcze bardziej przyjemnie i dla mnie o dla Niej, często zdarza się, że mamy jednocześnie zajebiste orgazmy! |
Ale czy jak przerwiesz pieszczoty na chwilę przed wytryskiem to przecierz wtedy o wielemniej brakuje Ci do orgazmu... Przerwy stająsię co raz dłuższe, a stusunek co raz to krótszy. Mylę się?? | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
uhnc Gość | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| | CXZzytałem że duchowi z chin ćwiczą sowjego penisa cha miec orgazm bez wytysku spermy ponewaz nie cha tracic cennego nasienia. | |
| |
 |
sliczny0 Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 12 | Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006 Re: suchy orgazm |
|
| [quote="arekb"]hej:)
hej a mozesz mi napisac te cwiczemnnia i powiedz mi masz jakies rezultaty....pozdrawiam | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| dobra tez mam takk zwane "suche wytryski " ale to trzeba sobie zwalic ok 15 w ten sam dzien w przedziale niecalych kilku h | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| OMG czy Ty jestes maso(c)hista ? (nie wiem jakie "ch" - glab z polskiego) | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
ccn Gość | Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 |
|
| JESTEM DYS P | |
| |
 |
| |