| nietypowy problem |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 nietypowy problem |
|
| Witam. Mam do Was jeszcze jedno pytanko. Opiszę sytuację :
zdecydowaliśmy się z moją dziewczyną pójść oboje na depilacje laserową "bikini" ( wygląda to tak że facet leży sobie na łóżku w jednorazowych skąpych majtkach zakrywających penis i jądra) i tu jest pytanie czy jest możliwe żeby mi ustał penis w momencie kiedy kosmetyczka zacznie mi robić ten zabieg przyjmując oczywiście, że kocham swoją dziewczynę, kręci mnie ona, a kosmetyczki wiadomo nie kocham i nawet mi się nie podoba i mnie nie podnieca to czy jest możliwe że penis mi ustanie kiedy ona zacznie to depilować i coś tam dotknie przypadkiem lub po prostu go wezmnie w celu usunięcia włosów np z pachwin? Pamiętajmy jeszcze o tym że moja dziewczyna będzie ze mną przy i podczas zabiegu i ja z nią też. Czy jest możliwe żeby penis mi ustał jeśli ja będę myślał podczas zabiegu np o bieganiu? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 |
|
| A nawet jeśli ci stanie, to co? Zbrodnia?! | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 04 Cze, 2011 odp |
|
| | nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sob 04 Cze, 2011 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona... |
Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement" | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 04 Cze, 2011 |
|
| Niech stoi ile sił a jak laska będzie troche zazdrosna to dobrze, na zdrowie jej to wyjdzie | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Cze, 2011 Re: odp |
|
| | Boski89 napisał/a: | | Strikerx napisał/a: | | nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona... |
Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement" |
pomyśli, że kosmetyczka mi się podoba i jest atrakcyjna, a nie ona... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 |
|
| | Ale problem!? nie mogę. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 |
|
| | GordonGekko napisał/a: | | Ale problem!? nie mogę. |
a Twoja dziewczyna pewnie by była zachwycona? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 |
|
| | No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 |
|
| | GordonGekko napisał/a: | | No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu. |
czy ktoś jeszcze się zgadza z tą wypowiedzią? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 08 Cze, 2011 |
|
| Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 08 Cze, 2011 |
|
| | andrzejgadarr napisał/a: | Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem? |
he he mówisz poważnie czy żartujesz? to niezła ta babka musiała być
my chcemy depilacje już na stałe | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 |
|
| | Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też. | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 |
|
| | Malachi napisał/a: | | Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też. |
niby dlaczego? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 |
|
| Z tego względu, iż Twoje pytania są typu "Proszę Pani, a czy ufo istnieje?" Bez urazy, nie mam na celu urażenia kogoś, ale pytasz o takie rzeczy, jak chłopiec z podstawówki. | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
| |