Bardzo zwisająca moszna! |
Autor | Wiadomość |
okoko1337 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: sfsfsfsfsf | Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 Bardzo zwisająca moszna! |
|
| Witam, mam 17 lat i problem. Czesto sie masturbuje, i robie to odkad pamietam...
Wyszedłem własnie z kąpieli i zobaczyłem (już wczesniej zauwazylem ale nei była to wielka zmiana), ze moja moszna strasznie zwisa.teraz siedząc na fotelu mogłbym ją zmiażdzyć udami, martwie sie co mi jest. Dodam, ze jestem bardzo szczupły i ważę ok. 55 kg na 175cm wzrostu | |
| |
|
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 |
|
| Gdy temp. jest niższa, moszna kurczy się, żeby jądra były bliżej ciała i tym samym były przez nie ogrzewane, gdy temp. otoczenia jest wyższa, moszna rozszerza się by schłodzić jądra czyli jakby Ci to powiedzieć. WSZYSTKO U CIEBIE JEST W PORZĄDKU! | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
|
okoko1337 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: sfsfsfsfsf | Wysłany: Pon 14 Gru, 2009 |
|
| bez kąpieli to samo | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 |
|
| jeżeli martwi Cię stan moszny, jedyna rada. wizyta u urologa... w necie nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy jesteś prawidłowo zbudowany
może wyjaśnic to lekarz...plusem tego rozwiązania: w ciągu minuty lub dwóch dowiesz się co i jak bo tyle średnio trwa badanie
minusem: będziesz musiał zdjąć gacie przed lekarzem. wybór należy do Ciebie.
ja kiedyś zdecydowałem się na wizytę i nie żałuję, badanie trwa chwilę: lekarz popatrzy, zbada jądra (obmaca każde jądro) i po wszystkim. | |
| |
|
hallam Dołączył: 12 Kwi 2009 Posty: 45 Skąd: Bytom | Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 |
|
| Według mnie nie masz się czym przejmować, ale jeśli tak bardzo Cię to martwi to także polecam wizytę u urologa. | |
| |
|
okoko1337 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: sfsfsfsfsf | Wysłany: Nie 03 Sty, 2010 |
|
| Nad jądrami wyczuwam galaretowate "coś". Nie widać tego, jedynie jak dotknę to to czuć.
Nie wiem czy to normalne, poza tym moje jądra zdają się być (dziwnie?) miekkie | |
| |
|
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 |
|
| Może już sie przewrażliwiłeś i próbujesz znaleźć jakąś anomalię w budowie twojej moszny/jąder. Ale i może to być na prawdę jakiś stan chorobowy. Tak więc najlepiej jak masz jakiekolwiek wątpliwości, udaj się do lekarza, on sprawdzi co Ci jest, ew. zrobi odpowiednie badania i po bólu... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
|
okoko1337 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: sfsfsfsfsf | Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 |
|
| hmm.. Siedząc na krześle moja moszna zwisa pomiędzy nogami i prawie dotyka krzesła. | |
| |
|
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 |
|
| a jak teraz na dworze bywasz, na mrozie i trochę Ci krok ochłodzi, też tak zwisa? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
|
okoko1337 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: sfsfsfsfsf | Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 |
|
| nie | |
| |
|
satellite Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: nibylandia | Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 |
|
| witam, ja też mam obwisłe jądra ale jestem troche starszy od Ciebie, i co doszedłeś co może być tego przyczyną?? też mnie to martwi qrde, bylem qrde ostatnio u urologa tylko że w innej sprawie i z tego stresu zapomniałem o to zapytać ;/ | |
| |
|
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Czw 27 Sty, 2011 |
|
| satellite, nie przejmuj się obwislymi jądrami , jakie mamy jadra , obwisle czy nie to jest cechą genetyczną i nie mamy na to wplywu tak jak nie masz wplywu na kolor oczu czy wlosów | |
| |
|
aaa68 Wiek: 56 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 27 Sty, 2011 |
|
| ważne zeby pełniły swoja role, i działały tj trzeba | _________________ aaa68 | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
satellite Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: nibylandia | Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 |
|
| dzieki panowie za pocieszenie ale mysle że coś nie jest tak, wieczorem nawet podczas wzwodu moszna się nie podciaga do góry tylko jądra swobodnie sobie zwisają co jest bardzo wqrwiające i aż wstyd się pannie pokazać ;/ zresztą kiedyś panna zwróciła na to uwagę ale ja to olałem bo wkońcu byłem w okresie dojrzewania więc myslałem że tak ma być. | |
| |
|
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 31 Sty, 2011 |
|
| satellite, jedynie co moge Tobie doradzić , to nosić raczej obcisle bokserki lub obcisle majtki wtedy worek mosznowy już się tak nie naciaga i moze to troszeczke pomoze. | |
| |
|
|