Andropenis |
Autor | Wiadomość |
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 Andropenis |
|
| Od 10 dni rozpocząłem "zabawę " z andropenisem.Jestem w drugiej fazie adaptacji/jeszcze 5 dni/Na razie żadnych efektów,ale ponoć pierwsze mają być po 30 dniach po fazie adaptacji.,czyli koniec marca.Stosuję tzw spósób specjalny.
Mam 50 lat i robię to przede wszystkim dla komfortu w szatni i prysznicach/3x w tygodniu uprawiam różne sporty/,a nie dla partnerki.Dla niej/za jej wiedzą/ pogrubiłem rok temu.
Czy wytrzymam kurację i czy rzeczywiście przyniesie efekt będę informował.
Dane pewnie będą prawdziwe dla grupy starszych, a nie młodzieży.
Pozdrawiam i życzcie mi cierpliwości
Dane początkowe:
długość 13 cm
obwód/po pogrubieniu o 1cm/ 14cm | |
| |
|
arkan Wiek: 29 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 82 Skąd: town | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 |
|
| W sumie nie wiem po co to stosujesz bo masz normalnego penisa, może nie jest wyjątkowo długi ale jest gruby. | |
| |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 andropenis |
|
| Tak jak napisałem -dla siebie.Opisałem,że nie chodzi o seks,a przebywanie wspólne z innymi
facetami w szatni, pod prysznicem ,w saunie itp.i poprawę samopoczucia ,jeśli da się powiększyć | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
aaa68 Wiek: 56 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 |
|
| ale liczy sie jakiosc i jesli ci dziala, strzela kiedy trzeba to po jakiego powiekszac? a w szatni to co przygladaja sie mierza? | _________________ aaa68 | |
| |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 |
|
| Chodzi o samopoczucie i nic więcej.Jeżeli mógbym je poprawić to czego nie.Nie zrobię nic na siłę.A w szatni wbrew temu co myślisz każdy obserwuje każdego. | |
| |
|
aaa68 Wiek: 56 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 |
|
| ok ale ja sie ciesz ze mi funkcjonuje kiedy chce, a ze ma ile mi natura dała to juz nie zmienie | _________________ aaa68 | |
| |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 |
|
| Kobiety powiększają piersi i wszyscy to akceptują.Jeśli można poprawić naturę to dlaczego nie spróbować?Sprzęt działa bez zarzutu/jak na wiek.Seksem 3x w tygodniu nie mam
się czego wstydzić i byc może ta długość/a właściwie krótkość/powoduje,że cześciej mogę?
Zobaczymy co się zmieni | |
| |
|
|
| no to czestosc jest zaskakujaca, jakbys chcial pogadac pisz na pw
[ Dodano: Nie 20 Lut, 2011 ]
roso jak chcesz zebym odpowiedział to włąćz sobie pw bo masz blokade , a chetnie bym poklikał | _________________ aaa68 | |
| |
|
darek250 Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 5 Skąd: kielce | Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 |
|
| .. | | |
| |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 |
|
| Klinika to nie jest.nazywa się New Look i reklamują się jako firma upiększająca urodę.
Przyjeżdżają tam lekarze z kliniki Brazylia w Kaliningradzie.Napisałem na forum,że estetyka z tego żadna .ale 1cm przybyło tyle ,że bardzo nierówno.Fiut jak stoi/w zwisie tak nie widać/ to w różnych miejscach ma różną grubość/zero pogrubienia do 1cm/,ale w seksie ten efekt jest odczuwalny.Partnerka czuje grubszego.Ponoć by wyrównać nierówności należałoby zabieg powtórzyć, ale nie bardzo wierzę.Masowałem i zastosowałem się do wszystkich uwag/a jestem skrupulatny / i niestety nierówności są i wyglądają śmiesznie.
Pozdrawia,.Przeczytaj mój post tam też opisałem
[ Dodano: Wto 22 Lut, 2011 ]
Jestem spostrzegawczy.Dopiero teraz zauważyłem na stronie głównej,że ta klinika z Kaliningradu jest polecana | | |
| |
|
darek250 Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 5 Skąd: kielce | Wysłany: Pią 25 Lut, 2011 |
|
| : | | |
| |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 25 Lut, 2011 macrolane |
|
| Po pogrubieniu wcale się nie wydłuża,ani w zwisie ani we wzwodzie.Wydłużenie jest tylko wizualne-wydaje się,że jak jest grubszy to nie jest taki krótki i tyle. Jak sama nazwa zabiegu wskazuje jest to zabieg pogrubienia penisa.Mnie też przed zabiegiem mówiono,że "optycznie też się wydłuży."
A TO NIE PRAWDA nie jest to zabieg wydłużania-mnie nie przybyło nic w długości.
Poza tym mała dygresja,jacy nauczyciele uczą dziś w szkołach-nie powinno się pisać ZWODU tylko WZWODU.Ludzie zajrzyjcie do słowników albo piszcie w wordzie z korekcją a tu wklejcie, | |
| |
|
leon1988 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 25 Lut, 2011 |
|
| Odradzacie jakby facet chciał sobie obciąć czy inną krzywdę zrobić. Ja życzę powodzenia moim zdaniem dobrze, że facet chce się doskonalić | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
roso Wiek: 63 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Pią 25 Lut, 2011 |
|
| Nie odradzam.Ja to zrobiłem rok temu,więc tylko opisuję efekty | |
| |
|
brands Dołączył: 02 Mar 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 |
|
| Roso a może jest tak z tym pogrubieniem, że nieumiejętnie wstrzyknęli ten żel i nierównomiernie, a z reguły robią to lepiej? Rozmawiałeś na ten temat z tymi z new look?? Moim zdaniem powinni przeprowadzić darmowo uzupełniające wstrzykiwanie, żeby nie zostawiać penisa pacjenta z deformacjami.
Ile kosztował ten zabieg ??
Co do andropenisa to używam go, mimo że mam rozmiary trochę powyżej średniej, ale zawsze chcę się więcej. Można powiedzieć, że noszę go cały czas od września, ale max 4 godziny dziennie. Od grudnia to zakładam max na 2 godziny, czasem 2-3 dni w ogóle odpuszczam, więc efektów nie zauważyłem. Jeśli jakiś przyrost nastąpił to na pewno minimalny.
Pewnie to działa.. pytanie tylko po jakim czasie. Muszę wrócić do noszenia po 4 godziny chociaż. | |
| |
|
|