Dlaczego opada mi penis podczas stosunku? |
Autor | Wiadomość |
proletarianie Wiek: 52 Dołączył: 02 Sty 2013 Posty: 1 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 02 Sty, 2013 Dlaczego opada mi penis podczas stosunku? |
|
| Witam mam pytanie jestem z moja żoną 18 lat .Ale od pewnego czasu mój penis zaczyna opadać podczas stosunku. Gdy jest gra wstępna to wtedy staje jest twardy i sztywny ale podczas już stosunku po jakimś czasie zaczyna opadać i robi gumowy i opada dlaczego tak się dzieje? Czasami udaje się nam wrócić do gry z powrotem ale często kończy to na niczym.Moja żona jest wyrozumiała ale ja czuję się jak idiota. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 02 Sty, 2013 |
|
| Z Twojego opis powody mogą być dwa- psychologiczny wynikający z braku takiego podniecenia jak wcześniej. Na to radą mogą być jakieś eksperymenty, nowe pozycje, ogólnie urozmaicenie stosunku.
A drugi- może to być objaw problemów z układem krwionośnym (stan naczyń krwionośnych) lub z ciśnieniem krwi.
Palisz papierosy, uprawiasz sport? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
zbycho68 Dołączył: 10 Lis 2012 Posty: 16 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Sro 02 Sty, 2013 |
|
| moze tez byc powodem wczesniejsze nadmierne trzepanie ręką | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gladiator01 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 5 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 16 Cze, 2015 |
|
| O ostatni wpis był ciekawy. Kolejny znawca... | |
| |
 |
Pemm Wiek: 41 Dołączył: 28 Cze 2016 Posty: 28 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 29 Cze, 2016 |
|
| Weź pod uwagę stopniowe starzenie się. Idź do lekarza i jeśli jest przyczyna chorobowa to postaraj się ją wyeliminować lub złagodzić.. Napisz czy nadal jesteś zainteresowany tematem albo wyślij PW | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 30 Cze, 2016 |
|
| Pemm, Twórca tematu był tutaj na forum Ostatnia wizyta: Sro 09 Sty, 2013, więc raczej już nie jest zainteresowany tym tematem.. | |
| |
 |
|