Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WALENIE Z ZIOMKIEM
Autor Wiadomość
seba2000 

Wysłany: Czw 09 Sty, 2025   WALENIE Z ZIOMKIEM

Siemka mam ochotę zwalić z ziomkami. Nigdy tego nie robiłem. Jestem w 100% hetero, ale mnie to ciekawi. Jestem z Bydgoszczy, można tez na kamerce. Ktoś cos?
niech każdy napisze ile ma cm i lat
25 lat 20 cm

MalyWariat 

Wysłany: Pią 10 Sty, 2025   

Ja zawsze chetny na kamerke

Tkpsk 

Wysłany: Sob 11 Sty, 2025   Re: WALENIE Z ZIOMKIEM

seba2000 napisał/a:
Siemka mam ochotę zwalić z ziomkami. Nigdy tego nie robiłem. Jestem w 100% hetero, ale mnie to ciekawi. Jestem z Bydgoszczy, można tez na kamerce. Ktoś cos?
25 lat 20 cm

[ Dodano: Sob 11 Sty, 2025 ]
seba2000 napisał/a:
25 lat 20 cm

Tutaj piszesz ze 100% hetero i że nigdy nie waliłeś z innym kolesiem, a w innych wpisach wspominasz ze walenie z innym to normalne i ze próbowałeś już się z kimś tak bawić ze lubisz nagosc w szatni i ze podniecacie się nawzajem widokiem fajnych kutasow. Jest coś w tym niespójnego. Skoro podnieca cię bliskość z facetem to 100% hetero bym się nie nazwał. Może jeszcze potrzebujesz czasu żeby się okreslic. Ja już dzisiaj hetero bym się nie nazwał bo podnieca mnie widok innego fajnego nagiego gościa ale też mi trochę czasu zajęło żeby samemu sobie przyznać się ze jestem trochę bi

penis.com.pl
masturbator
seba2000 

Wysłany: Sob 11 Sty, 2025   

Tkpsk, dzięki za radę, natomiast nie zgodzę się z tobą. Jestem pływakiem od najmłodszych lat. Nigdy nie zwracałem uwagi na kutasa i nie będę w sposób taki jak to robią osoby biseksualne. Sama zabaw mnie podnieca. Myślę że źle zinterpretowałeś moj post. Jeśli chodzi o inne wpisy, zanim zaczniesz pisać polecam zapoznać się z datami umieszczonych odpowiedzi czy postów. Jestem hetero i będę hetero, a to że mam zajawkę na walenie z ziomkami to poznawanie swojej seksualności, ale nie popadałbym aż w taką skrajność

Tkpsk 

Wysłany: Sob 11 Sty, 2025   

Z takim podejściem to ja też bym się określił jako 100% hetero. Może mam inne definiowanie orientacji. Dla mnie jeśli czerpie się już z tego przyjemność to już jest się w jakimś stopniu bi. To tak jak swingersi. Wielu określą się jako hetero nawet ci którzy na zmianę że swoją kobieta robią laske innemu. Też czesto widziałem jak pisalibo sobie hetero a że to robienie tej laski innemu to tylko fun. Nie odczytuj mojego postu jako ataku do twojej osoby. Jesteś dużo młodszy więc nadal możesz poszukiwać i się określać. Ja w twoim wieku też siętak określałem mimo że często waliłem na grupowych kamerkach. Kręciło mnie głównie samo spotkanie, klimat, to że na luzie przy innych można było zwalic. Teraz już zadziej to robię i uważam, że to już bi zabawy.

Odpowiedz do tematu