| Bordowe kropki na jądrach |
| Autor | Wiadomość |
malinowy69 Dołączył: 05 Sty 2023 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 05 Sty, 2023 Bordowe kropki na jądrach |
|
| Witam. Od miesiąca mam problem z ciemnymi bordowymi kropkami. Nigdy nie miałem takiego problemu i myślę, że mogła mieć wpływ na to firmowa pralnia bo czuję swędzenie w tamtych okolicach.
Czy ktoś wie co to jest i jak mogę się tego pozbyć ?
Tutaj fotka: https://i.postimg.cc/jq9F3sWX/IMG-20221218-193956.jpg
Bardzo dziękuję za pomoc! | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 366 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Sty, 2023 |
|
| Sam mam takie plamki od dawna i nic z tym nie robie. To sie nazywa Plamki Fordyce'a i są niegroźne. Jednak jeśli coś takiego się pojawiło niedawno i swędzi to może być to nie to.
Próbowałeś zastosować clotrimazol? | |
| |
 |
Flinston Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 77 Skąd: śląskie | Wysłany: Wto 10 Sty, 2023 |
|
| to może być wszystko od zapalenia mieszków włosowych, przez alergię, ukąszenia owadów po kiłę.
Najlepiej iść do lekarza, dermatologa. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
NataEvgten Dołączył: 06 Sty 2025 Posty: 1 Skąd: USA | Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 |
|
| | Ciekawe, będę o tym pamiętał. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5665 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Sty, 2025 |
|
| | NataEvgten napisał/a: | | Ciekawe, będę o tym pamiętał. |
Ostatnie ostrzeżenie | |
| |
 |
nesteroid [Usunięty] | Wysłany: Sro 03 Gru, 2025 games |
|
| | Hej! Oglądałem film na YouTube o strategiach do slotów i w komentarzach jeden użytkownik napisał, że “udało mu się wrócić do żywych” po długiej złej passie. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5665 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 04 Gru, 2025 |
|
| Spam na forum nie przejdzie | |
| |
 |
kijibe4456 Dołączył: Wczoraj 15:11 Posty: 1 Skąd: poland | Wysłany: Wczoraj 15:15 |
|
| Aviator kazino oyun rejimi risk və nəzarət arasında balans yaradan fərqli format təqdim edir. Aviator zamanı hər saniyə qərarvermə üçün önəmlidir və bu, oyunu daha dinamik edir. Aviator sadə vizual quruluşu ilə diqqəti yayındırmır və prosesi aydın saxlayır. Aviator rejimini Aviator Game
üzərindən sınaqdan keçirən oyunçular oyunun axıcı tempi və ölçülü gərginliyini xüsusilə qeyd edirlər. | |
| |
 |
| |