Czy jest to możliwe? |
Autor | Wiadomość |
flakon Dołączył: 20 Paź 2024 Posty: 3 Skąd: Wwa | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 Czy jest to możliwe? |
|
| Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? | |
| |
|
Chomiczy
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 58 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 |
|
| Poszukaj w necie- ćwiczenia na kontrolę wytrysku. Ewentualnie tutaj też były podobne tematy jak dobrze pamiętam Wszystko jest do wyćwiczenia | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
|
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 345 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 12 Gru, 2024 |
|
| Tak jak pisze chomiczy są różne ćwiczenia. Można sobie jak najbardziej wyrobić taką kontrolę ale to wymaga czasu i konsekwencji | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Tkpsk Wiek: 36 Dołączył: 07 Paź 2024 Posty: 24 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| Temat do wyćwiczenia, ale też to kwestia zrozumienia w wyrku. Mały gest i partnerka odpuszcza. Chwila i można działać dalej. Nawet kilka sekund i możesz znowu działać dluzej. | |
| |
|
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 294 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 27 Gru, 2024 Re: Czy jest to możliwe? |
|
| flakon napisał/a: | Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? |
Nie daję rady na więcej niż 5 minut. Akurat ta pozycja mnie niesamowicie podnieca tak więć nie ma opcji, ze wytrfzymam dlużej.
NO chyba,ze jest to drugi stosunek w przeciągu pół godziny | |
| |
|
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 718 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 31 Gru, 2024 Re: Czy jest to możliwe? |
|
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? |
Da radę ale wymaga cwiczen | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 572 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 02 Sty, 2025 Re: Czy jest to możliwe? |
|
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? | '
Pytanie ile panna wytrzyma. Bo z doświadczenia wiem, ze one często lubią tak do max pół godziny a potem zaczyna je obcierać.
Ile byś chciał ją dymać? | |
| |
|
|