Czy jest to możliwe? |
Autor | Wiadomość |
flakon Dołączył: 20 Paź 2024 Posty: 4 Skąd: Wwa | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 Czy jest to możliwe? |
|
| Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 71 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 |
|
| Poszukaj w necie- ćwiczenia na kontrolę wytrysku. Ewentualnie tutaj też były podobne tematy jak dobrze pamiętam Wszystko jest do wyćwiczenia | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 12 Gru, 2024 |
|
| Tak jak pisze chomiczy są różne ćwiczenia. Można sobie jak najbardziej wyrobić taką kontrolę ale to wymaga czasu i konsekwencji | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tkpsk [Usunięty] | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| Temat do wyćwiczenia, ale też to kwestia zrozumienia w wyrku. Mały gest i partnerka odpuszcza. Chwila i można działać dalej. Nawet kilka sekund i możesz znowu działać dluzej. | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 330 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 27 Gru, 2024 Re: Czy jest to możliwe? |
|
| flakon napisał/a: | Cześć,
zastanawiam się czy jest to możliwe, żeby posuwać pannę, aż do zmęczenia i mieć wytrysk wtedy kiedy się chce? Ja jak zaczynam robić to szybciej to szykuję się do wystrzału.
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? |
Nie daję rady na więcej niż 5 minut. Akurat ta pozycja mnie niesamowicie podnieca tak więć nie ma opcji, ze wytrfzymam dlużej.
NO chyba,ze jest to drugi stosunek w przeciągu pół godziny | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 31 Gru, 2024 Re: Czy jest to możliwe? |
|
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? |
Da radę ale wymaga cwiczen | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 02 Sty, 2025 Re: Czy jest to możliwe? |
|
Dodatkowo jak dziewczyna jest na mnie i zaczyna mnie ugniatać pod różnymi kątami, gdzie jest duży nacisk na główkę też za długo nie mogę i każę jej przerywać. Jak wy to robicie, że leżycie a dziewczyna jeździ po was jak po kobyle a Wy jesteście na tyle podnieceni, żeby miała na czym jeździć i nie aż tak, żeby zaraz strzelać ? | '
Pytanie ile panna wytrzyma. Bo z doświadczenia wiem, ze one często lubią tak do max pół godziny a potem zaczyna je obcierać.
Ile byś chciał ją dymać? | |
| |
 |
flakon Dołączył: 20 Paź 2024 Posty: 4 Skąd: Wwa | Wysłany: Czw 13 Lut, 2025 |
|
| Ona twierdzi, że woli nawet jak jest krótko a intensywnie, niż długo i nijak.
Dodatkowo zapytam - jak to u was jest z jęczeniem panny? Ja jak słyszę jak tak serio jęczy to powoduje to u mnie, że zaraz chcę dochodzić. Wrażenia słuchowe mocno potęgują u mnie podniecenie. Też tak macie?
Oraz,żeby nie zakładać kolejnego wątku- ostatnie 2 tygodnie mogłem długo i miałem pełną erekcję, przez co miałem wrażenie trochę mniejszego czucia co akurat było ok. Nagle od wczoraj już erekcja na 80 procent, bardziej giętki i szybko chciał kończyć. Nie wiem od czego to jest zależne, podejrzewam już fazy księżyca, bo w diecie, ani życiu nic się nie zmieniło | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 330 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Lut, 2025 |
|
| flakon napisał/a: | Ona twierdzi, że woli nawet jak jest krótko a intensywnie, niż długo i nijak.
Dodatkowo zapytam - jak to u was jest z jęczeniem panny? Ja jak słyszę jak tak serio jęczy to powoduje to u mnie, że zaraz chcę dochodzić. Wrażenia słuchowe mocno potęgują u mnie podniecenie. Też tak macie?
Oraz,żeby nie zakładać kolejnego wątku- ostatnie 2 tygodnie mogłem długo i miałem pełną erekcję, przez co miałem wrażenie trochę mniejszego czucia co akurat było ok. Nagle od wczoraj już erekcja na 80 procent, bardziej giętki i szybko chciał kończyć. Nie wiem od czego to jest zależne, podejrzewam już fazy księżyca, bo w diecie, ani życiu nic się nie zmieniło |
U mojej maksymalnie 10-15 minut. Czasami jakieś 20 minut ale twierdzi, ze potem jest zmęczona. Nie wyobraząm sobie abym miał ją dymać godzinę. Jest bardzo cicha, nie jęczy wcale. | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pią 14 Lut, 2025 |
|
| Moja nie jest głośna ale jak zaczynam pieścić językiem to jest szał i bardzo głośno 🙂 | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 |
|
| Przeciętny 30 napisał/a: | Moja nie jest głośna ale jak zaczynam pieścić językiem to jest szał i bardzo głośno 🙂 |
zastanawiam się jakbym mógł do tego przekonac moją. Bo również jest mega cicha | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 |
|
| To przyszło samo. Na początku była też cicha ale z biegiem czasu było i jest coraz głośniej. Jak długo jesteście razem? | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 21 Lut, 2025 |
|
| Przeciętny 30 napisał/a: | To przyszło samo. Na początku była też cicha ale z biegiem czasu było i jest coraz głośniej. Jak długo jesteście razem? |
4 lata, tak więc raczej pozostanie cicha | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 22 Lut, 2025 |
|
| betor napisał/a: | raczej pozostanie cicha |
To zaleta, jeśli się mieszka w bloku | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Nie 23 Lut, 2025 |
|
| betor napisał/a: | Przeciętny 30 napisał/a: | To przyszło samo. Na początku była też cicha ale z biegiem czasu było i jest coraz głośniej. Jak długo jesteście razem? |
4 lata, tak więc raczej pozostanie cicha |
Nie będę ukrywał że jest to miłe jak jest głośniejsza 🙂 | |
| |
 |
|