Obrzezanie całkowite. |
Autor | Wiadomość |
Jan91 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 28 Gru, 2024 Obrzezanie całkowite. |
|
| Panowie jakie są wasze doświadczenia lub co wiecie o temacie?
Jestem po obrzezaniu całkowitym z usunięciem wędzidełka.
Przeglądałem rożne fora, spotkałem się z nie wieloma przypadkami gdzie penis uległ skróceniu i czytałem też o przypadkach gdzie ktoś twierdził iż jest dłuższy.
Wystraszyłem się trochę tematem bo nie chciał bym stracić mi z moich 18-19cm.
Większość opinii jest takich że wielkość ani obwód się nie zmniejsza ani nie zwiększa ponieważ nie ma ingerencji w ciała jamiste.
Jakie są opinie/ doświadczenia na ten temat ? | _________________ Jan.Niezbędny | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 577 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 30 Gru, 2024 |
|
| Obrzezanie nie ma wpływu na wielkość penisa.
Jeśli komus się wydaje, ze się zmniejsyzł to jest to jedynie wyobrażenie optyczne | |
| |
|
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 85 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pon 30 Gru, 2024 |
|
| Byłem obrzezany całkowicie i jestem mega zadowolony, tutaj o tym trochę popisałem:
link do posta na forum
Ogólnie tylko żałuję że szybciej tego nie zrobiłem xd | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 707 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 30 Gru, 2024 |
|
| juansto napisał/a: | Obrzezanie nie ma wpływu na wielkość penisa. |
Chyba, że ktoś ma spory nadmiar napletka i mierzy razem z nim. Albo go rozciąga do pomiaru | |
| |
|
Tkpsk [Usunięty] | Wysłany: Pon 30 Gru, 2024 Re: Obrzezanie całkowite. |
|
| Jan91 napisał/a: | Panowie jakie są wasze doświadczenia lub co wiecie o temacie?
Jestem po obrzezaniu całkowitym z usunięciem wędzidełka.
Przeglądałem rożne fora, spotkałem się z nie wieloma przypadkami gdzie penis uległ skróceniu i czytałem też o przypadkach gdzie ktoś twierdził iż jest dłuższy.
Wystraszyłem się trochę tematem bo nie chciał bym stracić mi z moich 18-19cm.
Większość opinii jest takich że wielkość ani obwód się nie zmniejsza ani nie zwiększa ponieważ nie ma ingerencji w ciała jamiste.
Jakie są opinie/ doświadczenia na ten temat ? |
Tak jak koledzy pisali , obrzezanie nie może mieć wpływu na wielkość chyba że w zwycięstwa nadmiar napletka wydłużał penisa a teraz jego brak wizualnie go skraca, ale w zwodzie nie na opcji na zmniejszenie. Pytanie do ciebie jak ogólnie po zabiegu? Miales wskazania czy raczej twoja inicjatywa? Jaki czas po jesteś hak wygląda rekonwalescencja ? | |
| |
|
|