Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja zamiast siłowni
Autor Wiadomość
Dekarion 

Wysłany: Czw 28 Lis, 2024   Masturbacja zamiast siłowni

Witam,

Mam pytanie czy aktywna masturbacja może w jakimś konkretnym stopniu zastąpić siłownie? Powiem jaki dokładnie mam plan.

Do tej pory chodziłem na siłownie, ale w ramach oszczędności pieniędzy musiałem z niej zrezygnować. Ćwiczyłem głównie biceps, bo daje najlepsze wizualne efekty . Związku z tym pomyślałem, czy codzienna masturbacja powiedzy 2x dziennie po 30min( rano, wieczór) może mi zastąpić hantle?
Podczas "trzepania", to właśnie ten mięsień najbardziej pracuje(tak mi sie wydaje).

Byłoby to, że tak powiem połączenie przyjemnego z pożytecznym.

Tkpsk 

Wysłany: Czw 28 Lis, 2024   

Dobry wpis :D nie wiem czy tak na serio, ale idpowiem Ci tak serio. Bicie mięsa ni jak zasrapi ci trening na siłowni. Chodzenie na siłownię żeby swiczyc tylko biceps? Bo niby on najbardziej wizualny? Większej bzdury dawno nie czytałem. Wizualnie twoja łapę to robi bardziej triceps niż biceps. Nam facetom to wizualnie dobrze robią bary czy zbudowane plecy niż sam biceps który jest jednym z mniejszych mięśni w naszym ciele. Jeśli już jakieś miesnie pracują przy bicie konia to bardziej cała grupa mięśni przedramienia. Nie wiem jak ty walisz ze pracuje u ciebie biceps. Wal konia i miej z tego fun ale łapa ci od tego nie urośnie. Jak ci zależy na budowaniu bicepsa, choć namawiam bardziej do przetrenowania całego ciała i proporcjonalnego budowania sylwetki, to kup sobie hantle i przećwiczysz nimi wszystkie grupy mięśni. A po dobrym treningu i nabuzowaniu się teściem nic tak nie smakuje jak orgazm czy to z kimś czy z ręką.

fenis 

Wysłany: Pią 29 Lis, 2024   

jak bys tak z 2 lata trenowal 30 min 5x na dzien i machal to moze bys nabral masy

po co meczysz siurka? mam lepsze cwiczenie jak wstaniesz to wez sobie pomachaj rekoma od gory do dolu ze 2 godziny i tez wtedy bedzie biceps pracowal -.-

nie wiem ile masz lat ale naprawde ... no bez komentarza
pomysl troche jakie masz obciazenie na biceps? prawie nic

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu