Masturbacja analna |
Autor | Wiadomość |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 147 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Nie 13 Paź, 2024 Masturbacja analna |
|
| Masturbacja analna. Kto się w to bawi, jak zaczynał, co było powodem i jaka z tego przyjemność? | |
| |
|
Tkpsk Wiek: 36 Dołączył: 07 Paź 2024 Posty: 13 Skąd: Łódź | Wysłany: Pon 14 Paź, 2024 |
|
| Ciekawy temat. Ja próbowałem ale chyba nie moja bajka. Czasem lewatywa się udała czasem nie i w trakcie odpuszczalem. Z zewnątrz pieszczenie dziurki bardzo przyjemne | |
| |
|
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 492 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 15 Paź, 2024 |
|
| Kiedys takowa masturbacja sprawiala mi spora dawke przyjemnosci. Od dawna jednak tej formy masturbacji nie praktykuje. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
EarringBoy Wiek: 27 Dołączył: 31 Mar 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 17 Paź, 2024 |
|
| Tylko próbowałem z masażerem prostaty (takim zwykłym, bez żadnych funkcji) - powiedziałbym, że przyjemność tak +10%, ale mycie później tego sprzętu jest upierdliwe, więc też już mało korzystam | _________________ Life is hard, but my dick is harder :V | |
| |
|
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 147 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 17 Paź, 2024 |
|
| Jest jakaś przyjemność po za uczuciem wypełnienia bez zabawy przy okazji penisem? | |
| |
|
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 492 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 18 Paź, 2024 |
|
| Oczywiśćie, ze może być ale to musisz poczuć sam.
Do nawilżenia dobra będzie oliwka dla dzieci ale ona lubi wysychać. W dodatku nie wiem czy posiadasz. Dobrym środkiem zastępczym może być olej żepakowy. Nie wysycha, śliski, (przynajmniejmnie) nie drażni, masz go już w szafce. Polecam robić to wtedy w wannie lub pod prysznicem bo plamy i tak dalej. Ale nawet wtedy radze uważać bo dość łatwo o wywrotke i nadal dość ciężko go z siebie zmyć.
Hmm palcami może być ciężko sięgnąć do prostaty. Jest dość głęboko w porównaniu do długości palców. Jest to organ położony na wewnętrznej ściance odbytu (od strony cohones), jakjeś 8-10 cm za zwieraczem. Prostata odpowiada za wydzielanie śluzu, który nawilża penisa więc po odpowiedznio długiej stymulacji końcówka ci zmoknie . Jak ją masować i jak znaleźć masz filmiki instruktażeowe na yt. "Prostate masagge".
Nie wiem jak jest, ale możesz się rozejżeć po domu za improwizowanymi zabawkami. Jakieś małe buteleczki po kosmetykach itp. U mnie tę role pełni wieszak na ubrania . Taki gruby z litegi plastiku około 1 cm średnicy o okrągłym przekroju. Może być szczoteczka do zębów. Jak masz elektryczną to masz wibrator w jednym | |
| |
|
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 674 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 05 Lis, 2024 |
|
| Chyba coś kiedyś próbowałem, ale efekt odwrotny od zamierzonego | |
| |
|
Tkpsk Wiek: 36 Dołączył: 07 Paź 2024 Posty: 13 Skąd: Łódź | Wysłany: Pon 18 Lis, 2024 |
|
| Miałem kilka podejść. Ogólnie ciekawość, chęć zwiększenia doznań. Chyba nie moja bajka. Czasem lewatywa się udała czasem nie. Bardziej opisałbym doznania jako dyskomfort niż coś przyjemnego. Pozostało czasem pieszczenie dziury z zewnątrz. Trochę lubrykantu i jedna reja wale druga się dotykam i to uważam za przyjemne. | |
| |
|
|