Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja analna
Autor Wiadomość
Przeciętny 30 

Wysłany: Nie 13 Paź, 2024   Masturbacja analna

Masturbacja analna. Kto się w to bawi, jak zaczynał, co było powodem i jaka z tego przyjemność?

Tkpsk 

Wysłany: Pon 14 Paź, 2024   

Ciekawy temat. Ja próbowałem ale chyba nie moja bajka. Czasem lewatywa się udała czasem nie i w trakcie odpuszczalem. Z zewnątrz pieszczenie dziurki bardzo przyjemne

dkbb 

Wysłany: Wto 15 Paź, 2024   

Kiedys takowa masturbacja sprawiala mi spora dawke przyjemnosci. Od dawna jednak tej formy masturbacji nie praktykuje.

penis.com.pl
masturbator
EarringBoy 

Wysłany: Czw 17 Paź, 2024   

Tylko próbowałem z masażerem prostaty (takim zwykłym, bez żadnych funkcji) - powiedziałbym, że przyjemność tak +10%, ale mycie później tego sprzętu jest upierdliwe, więc też już mało korzystam

Przeciętny 30 

Wysłany: Czw 17 Paź, 2024   

Jest jakaś przyjemność po za uczuciem wypełnienia bez zabawy przy okazji penisem?

dkbb 

Wysłany: Pią 18 Paź, 2024   

Oczywiśćie, ze może być ale to musisz poczuć sam.
Do nawilżenia dobra będzie oliwka dla dzieci ale ona lubi wysychać. W dodatku nie wiem czy posiadasz. Dobrym środkiem zastępczym może być olej żepakowy. Nie wysycha, śliski, (przynajmniejmnie) nie drażni, masz go już w szafce. Polecam robić to wtedy w wannie lub pod prysznicem bo plamy i tak dalej. Ale nawet wtedy radze uważać bo dość łatwo o wywrotke i nadal dość ciężko go z siebie zmyć.

Hmm palcami może być ciężko sięgnąć do prostaty. Jest dość głęboko w porównaniu do długości palców. Jest to organ położony na wewnętrznej ściance odbytu (od strony cohones), jakjeś 8-10 cm za zwieraczem. Prostata odpowiada za wydzielanie śluzu, który nawilża penisa więc po odpowiedznio długiej stymulacji końcówka ci zmoknie ;-) . Jak ją masować i jak znaleźć masz filmiki instruktażeowe na yt. "Prostate masagge".

Nie wiem jak jest, ale możesz się rozejżeć po domu za improwizowanymi zabawkami. Jakieś małe buteleczki po kosmetykach itp. U mnie tę role pełni wieszak na ubrania :-D . Taki gruby z litegi plastiku około 1 cm średnicy o okrągłym przekroju. Może być szczoteczka do zębów. Jak masz elektryczną to masz wibrator w jednym

Ancymon 

Wysłany: Wto 05 Lis, 2024   

Chyba coś kiedyś próbowałem, ale efekt odwrotny od zamierzonego :roll:

Tkpsk 

Wysłany: Pon 18 Lis, 2024   

Miałem kilka podejść. Ogólnie ciekawość, chęć zwiększenia doznań. Chyba nie moja bajka. Czasem lewatywa się udała czasem nie. Bardziej opisałbym doznania jako dyskomfort niż coś przyjemnego. Pozostało czasem pieszczenie dziury z zewnątrz. Trochę lubrykantu i jedna reja wale druga się dotykam i to uważam za przyjemne.

Odpowiedz do tematu