Przedwczesny - czy też tak macie |
Autor | Wiadomość |
flakon Dołączył: 20 Paź 2024 Posty: 2 Skąd: Wwa | Wysłany: Nie 20 Paź, 2024 Przedwczesny - czy też tak macie |
|
| Cześć, czytałem trochę forum i postanowiłem się zarejestrować i zapytać.
Otóż mam problem z PW od kiedy pamiętam. Mam 32 lata , kilka partnerek za sobą.
Problem jest i podczas masturbacji i seksu. Penis jest sztywny na mniej więcej 80 procent. Dopiero gdy jestem blisko robi się sztywny na 100. Mam wrażenie, że powinien być cały czas sztywny na 100 procent, ale przy takiej sztywności jest tak wrażliwy, że wystarczą wtedy dwa ruchy żeby skończyć. 80 procent sztynwności czasem nie wystarcza, żeby robić to spokojnie na jeźdźca.
Wyjątkiem jest tylko noc, jak przebudzę się w nocy z penisem twardym na 110 procent i wtedy mam wrażenie, że nic go nie jest w stanie skończyć.
Jak to u Was jest z tą sztywnością w trakcie stosunku?
Pozdrawiam | |
| |
|
Chomiczy
Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 55 Skąd: Gliwice | Wysłany: Nie 20 Paź, 2024 |
|
| Gdzieś czytałem, że nocna erekcja jest mocniejsza, ponieważ śpiąc nie działa głowa w ten sam sposób co w ciągu dnia.
Zobacz, że jak masz dużo na głowie to zarówno libido, jak i erekcja jest słabsza. A jeszcze jak się nakręcisz, że erekcja jest słabsza to opada całkiem. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
|
flakon Dołączył: 20 Paź 2024 Posty: 2 Skąd: Wwa | Wysłany: Nie 20 Paź, 2024 |
|
| czyli z tego by wynikało, że fizjologicznie jest ok skoro w nocy tak się dzieje i to problem jest z głową | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 708 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 21 Paź, 2024 |
|
| U mnie rożnie, czasami bardziej twardy, czasami bardziej miękki. W sumie nie zwracałem na to aż takiej dużej uwagi.
Swoja drogą to wiesz może o serii orgasm control na przedwczesny wytrysk? | |
| |
|
|