Po operacji przepukliny pachwinowej |
Autor | Wiadomość |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 141 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 02 Lut, 2024 Po operacji przepukliny pachwinowej |
|
| Cześć wszystkim trochę czasu nie było mnie na forum z powodów zdrowotnych kilka dni temu przeszem operację przepukliny pachwinowej prawej . Nie była to tak zwykła przepuklina bo doszło do tego że prawe jądro przemieściło się samo kanałem pachwinowym do góry brzucha lekarz powiedział że pierwszy raz spotyka się z taką sytuacją więc oprócz samej przepukliny musiał jeszcze poradzić sobie z tym jądrem trochę się namęczył ale poradził sobie perfekcyjnie do tego stopnia że przed operacją miałem między prawym a lewym jądrem około dwóch centymetrów różnicy było to bardzo widoczne moszna była mocno nierówna krzywa nie wiem jak to dokładnie napisać mam gdzieś zdjęcia przed operacją moszny więc jeśli ktoś chce to mogę pokazać natomiast teraz po operacji przepukliny mam idealnie symetryczną mosznę jądra są ułożone co do milimetra | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 542 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 06 Lut, 2024 |
|
| Dobrze wsystko się goi? Moim zdaniem efekt będzie można ocenić dopiero po czasie jak już wszystko się zagoi. Ale fajnie, ze operacja przebiegła pomyślnie.
Miałeś znieczulenie ogólne? | |
| |
|
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 141 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Lut, 2024 |
|
| juansto napisał/a: | Dobrze wsystko się goi? Moim zdaniem efekt będzie można ocenić dopiero po czasie jak już wszystko się zagoi. Ale fajnie, ze operacja przebiegła pomyślnie.
Miałeś znieczulenie ogólne? |
Cześć co do znieczulenia to miałem w kręgosłup od pasa w dół byłem znieczulony, co do tego jeśli chodzi o gojenie to szwy już zdjęte w środę blizna wygląda ok i wszystko było dobrze do piątku teraz coś się dzieje w poniedziałek będę szedł do lekarza | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 336 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 12 Lut, 2024 |
|
| Dobrze, że zabieg się udał. Jeśli możesz to daj zdjęcia porównawcze tutaj na forum. | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 542 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 15 Lut, 2024 |
|
| Siwy1945 napisał/a: | juansto napisał/a: | Dobrze wsystko się goi? Moim zdaniem efekt będzie można ocenić dopiero po czasie jak już wszystko się zagoi. Ale fajnie, ze operacja przebiegła pomyślnie.
Miałeś znieczulenie ogólne? |
Cześć co do znieczulenia to miałem w kręgosłup od pasa w dół byłem znieczulony, co do tego jeśli chodzi o gojenie to szwy już zdjęte w środę blizna wygląda ok i wszystko było dobrze do piątku teraz coś się dzieje w poniedziałek będę szedł do lekarza |
I jak wizyta? | |
| |
|
michalza
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 620 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 23 Lut, 2024 Re: Po operacji przepukliny pachwinowej |
|
| Siwy1945 napisał/a: | Cześć wszystkim trochę czasu nie było mnie na forum z powodów zdrowotnych kilka dni temu przeszem operację przepukliny pachwinowej prawej . Nie była to tak zwykła przepuklina bo doszło do tego że prawe jądro przemieściło się samo kanałem pachwinowym do góry brzucha lekarz powiedział że pierwszy raz spotyka się z taką sytuacją więc oprócz samej przepukliny musiał jeszcze poradzić sobie z tym jądrem trochę się namęczył ale poradził sobie perfekcyjnie do tego stopnia że przed operacją miałem między prawym a lewym jądrem około dwóch centymetrów różnicy było to bardzo widoczne moszna była mocno nierówna krzywa nie wiem jak to dokładnie napisać mam gdzieś zdjęcia przed operacją moszny więc jeśli ktoś chce to mogę pokazać natomiast teraz po operacji przepukliny mam idealnie symetryczną mosznę jądra są ułożone co do milimetra |
I jak z czasem? | |
| |
|
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 141 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 09 Kwi, 2024 |
|
| Miałem znieczulenie miejscowe w kręgosłup, minęło już 9 tygodni od operacji i już dobrze wszystko wygląda jestem zadowolony
[ Dodano: Sro 10 Kwi, 2024 ]
betor napisał/a: | Dobrze, że zabieg się udał. Jeśli możesz to daj zdjęcia porównawcze tutaj na forum. |
Tak to wyglądało jak jądro było przesunięte w kanał pachwinowy w momencie kiedy penis był częściowo pobudzony
www.imagebam.com/view/MEA0O1P
www.imagebam.com/view/MEA0O1Q
www.imagebam.com/view/MEA0O1S
Dla porównania te dwa są zarobione świeżo po goleniu z innej perspektywy gdzie penis jest w częściowo pobudzony
www.imagebam.com/view/MERZ2VD
www.imagebam.com/view/MERZ2VF
Znalazłem też dwa zdjęcie w pełnym wzwodzie gdzie jądro jest w kanale pachwinowym , ale nie dodaje bo nie mam zdjęcia jak aktualnie wygląda | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5577 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 10 Kwi, 2024 |
|
| Naprawdę dobrze to się prezentuje | |
| |
|
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 141 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Kwi, 2024 |
|
| onesa napisał/a: | Naprawdę dobrze to się prezentuje |
Dziękuję ale jeszcze trochę czasu potrzeba żeby dobrze się zagoiło
[ Dodano: Sro 10 Kwi, 2024 ]
onesa napisał/a: | Naprawdę dobrze to się prezentuje |
Do pełnej erekcji jeszcze trochę brakuje ale jest już coraz lepiej, pierwsze zdjęcia w pełnej erekcji jeszcze przed operacją, wiadomo wszystko jeszcze ogranicza bo mocno był jednak brzuch pocięty ale z dnia na dzień jest co raz większy progres 😈😈
| |
| |
|
|