3 lata poi zabiegu i spore blizny ;/ informacja o klinikach |
Autor | Wiadomość |
ralf87 Wiek: 37 Dołączył: 28 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: sam szukalem | Wysłany: Sro 01 Cze, 2016 3 lata poi zabiegu i spore blizny ;/ informacja o klinikach |
|
| Witam ,
mam problem dotyczacy blizn po zabiegu obrzezania. Sa na prawde jeszcze dosc spore mimo 3 lat. Mysle ze wynika to zarówno z faktu iz urolog spartolil robote jak ze sposobu gojenia sie u mnie skory I blizn. Czy ktos mial pdobny problem I jezlei tak gdzie takie cos mozna usunac laserowo. Jaki koszt? Ile sesji?? Troche lipa isc z tym do typowego salonu kosmetecznego I kalsc wack na stole dla jakies komsetyczki. Czy znacie jakies zakaldy urologiczne ktore sie w tym specjalizuja, lub w podbnych przypadkach.
Masci I kremy nie pomagaja, chyba ze znacie jakies nowe cuda nauki?? | |
| |
|
saperr Dołączył: 29 Gru 2016 Posty: 1 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 29 Gru, 2016 |
|
| Podejrzewam, że zwykła kosmetyczka to faktycznie nie pomoże. | |
| |
|
Saikhwan555 Wiek: 34 Dołączył: 27 Sty 2021 Posty: 2 Skąd: bangkok | Wysłany: Sro 27 Sty, 2021 |
|
| Czy jest teraz uleczony? | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Eva231 [Usunięty] | Wysłany: Wto 26 Mar, 2024 |
|
| Saikhwan555 napisał/a: | Czy jest teraz uleczony? |
Moje poranki zazwyczaj rozpoczynam od krótkiej sesji gry, aby rozbudzić umysł i przygotować się do dnia, który przede mną. Często wybieram gry logiczne lub strategie, które wymagają skupienia i myślenia. To dla mnie sposób na pobudzenie mózgu i rozruszanie się przed wyjściem do pracy lub rozpoczęciem nauki. | |
| |
|
|