Slipy kąpielowe na basen | Autor | Wiadomość | adamos125 Dołączył: 25 Sty 2024 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 25 Sty, 2024 |
|
| Na basenie, na plaży i wszędzie, gdzie wymagane jest noszenie kostiumów kąpielowych noszę slipy. Żadna moda tego nie zmieni. Po prostu tak lubię, mieć na sobie minimum tekstyliów. Według mnie kąpielówki slipy to same plusy:
a) są wygodne i wszystko jest na swoim miejscu
b) ładnie się prezentują na szczupłym i wysokim facecie
c) ładniej się w nich opalisz, bo przykryta jest tylko niewielka cześć ciała
Zachęcam do noszenia takich kąpielówek. Szkoda, że wielu facetów, którzy by świetnie wyglądali w kąpielówkach slipach ich nie nosi, ale każdy ma wybór W niektórych miejscach jestem jedynym facetem w takich kąpielówkach, ale to mi zupełnie nie przeszkadza | | | |  | betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 352 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 12 Lut, 2024 |
|
| adamos125 napisał/a: | Na basenie, na plaży i wszędzie, gdzie wymagane jest noszenie kostiumów kąpielowych noszę slipy. Żadna moda tego nie zmieni. Po prostu tak lubię, mieć na sobie minimum tekstyliów. Według mnie kąpielówki slipy to same plusy:
a) są wygodne i wszystko jest na swoim miejscu
b) ładnie się prezentują na szczupłym i wysokim facecie
c) ładniej się w nich opalisz, bo przykryta jest tylko niewielka cześć ciała
Zachęcam do noszenia takich kąpielówek. Szkoda, że wielu facetów, którzy by świetnie wyglądali w kąpielówkach slipach ich nie nosi, ale każdy ma wybór W niektórych miejscach jestem jedynym facetem w takich kąpielówkach, ale to mi zupełnie nie przeszkadza |
Wiesz dla mnie np nie są zbyt wygdne. Bo mnie uciskają. | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|