Zerowa ruchliwość penisa podczas wzwodu |
Autor | Wiadomość |
Servi Dołączył: 26 Sty 2024 Posty: 2 Skąd: Gdynia | Wysłany: Pią 26 Sty, 2024 Zerowa ruchliwość penisa podczas wzwodu |
|
| Od 5 roku życia przez 15 lat ocierałem sobie penisa o łóżko lub podłogę oczywiście w ubraniu, lewo, prawo i po 15 min spuszczałem się ale ten wzwód nie był pełny więc miałem wytrysk przy miękkim lub pół miękkim penisie. Odkąd pamiętam ten penis nie był taki jaki powinien, u każdego jest elastyczny i można nim poruszać na boki a u mnie sztywny, lekko skierowany w górę i jest 0 ruchliwość podczas pełnego wzwodu przez co miłosna pozycja podczas seksu ,,na jeźdźca" jest niemożliwa bo nie da się go przesunąć w przód tylko przylega bardziej do brzucha. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy jest taki przez to co nim robiłem. Za co mnie tak pokarało. Jest też mały, czy to też mogło pochamować jego przyrost przez ten debilizm, który robiłem od dzieciństwa?
Nie wiem dlaczego taki idiotyzm mi się w głowie narodził z tak młodych lat i nie wiem dlaczego tak długo to robiłem.
Błagam pomóżcie mi!!!
Da się to jakoś cofnąć, naprawić? | |
| |
|
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 138 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Nie 28 Sty, 2024 |
|
| Myślę że trochę dramatyzujesz. Mały to znaczy ile? Tu pewnie też przesadzasz | |
| |
|
Servi Dołączył: 26 Sty 2024 Posty: 2 Skąd: Gdynia | Wysłany: Nie 28 Sty, 2024 |
|
| 12 cm | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5556 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Sty, 2024 |
|
| Nie jest to taki mały penis, po prostu średniak. Polecam nie patrzeć się na filmy oraz to jak się chwala inni, ale na dane statystyczne. W Polsce wielkość penisa oscyluje pomiędzy 12 a 14 cm tak więc jest w normie.
Natomiast sztywnosć nie jest już raczej normalną sytuacją. Tak więc najlepiej byłoby wybrać się do lekarza (polecam poszukać na forum rekomendacji, bo jest ich wiele). | |
| |
|
Chomiczy
Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 51 Skąd: Gliwice | Wysłany: Pon 29 Sty, 2024 |
|
| Odnośnie sztywności- zgadzam się z Onesą- tylko lekarz może coś pomóc.
Co do rozmiaru- Twoje "ocieranie" nie powinno wpłynąć na rozmiar | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
|
Ancymon Wiek: 38 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 664 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 13 Lut, 2024 |
|
| Servi napisał/a: | Za co mnie tak pokarało. |
Wbrew obiegowym opiniom, to tak nie działa. Gdyby ktoś/coś chciało nas pokarać za głupoty z dzieciństwa czy młodości, wielu z nas miałoby przesrane | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 516 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 15 Lut, 2024 Re: Zerowa ruchliwość penisa podczas wzwodu |
|
| Servi napisał/a: | Od 5 roku życia przez 15 lat ocierałem sobie penisa o łóżko lub podłogę oczywiście w ubraniu, lewo, prawo i po 15 min spuszczałem się ale ten wzwód nie był pełny więc miałem wytrysk przy miękkim lub pół miękkim penisie. Odkąd pamiętam ten penis nie był taki jaki powinien, u każdego jest elastyczny i można nim poruszać na boki a u mnie sztywny, lekko skierowany w górę i jest 0 ruchliwość podczas pełnego wzwodu przez co miłosna pozycja podczas seksu ,,na jeźdźca" jest niemożliwa bo nie da się go przesunąć w przód tylko przylega bardziej do brzucha. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy jest taki przez to co nim robiłem. Za co mnie tak pokarało. Jest też mały, czy to też mogło pochamować jego przyrost przez ten debilizm, który robiłem od dzieciństwa?
Nie wiem dlaczego taki idiotyzm mi się w głowie narodził z tak młodych lat i nie wiem dlaczego tak długo to robiłem.
Błagam pomóżcie mi!!!
Da się to jakoś cofnąć, naprawić? |
No dobra i coś zrobiłeś w tym kierunku? | |
| |
|
michalza
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 606 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 23 Lut, 2024 |
|
| Mały to znaczy ile? | |
| |
|
|