Penis Plug |
Autor | Wiadomość |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 09 Cze, 2022 |
|
| Tak. Z wsadzeniem tych około 30cm kłopotów nie było, średnica mała, nic nie musiałem rozciągać chyba z 6-7mm średnicy, ale głowy nie dam, w każdym razie najmniejsze dostępne. A materiał elastyczny, ale na tyle twardy, że wpychać się dało. Przy wpychaniu przez zwieracz pęcherza leciutki ból. No i wcześniej wciskałem lubrykant. Jak krótko to miałem, to nawet potem nie bolało, jak za bardzo za długo się z tym bawiłem, np. masturbacja do wytrysku, to potem przy sikaniu piekło. Ale to z 3h taki efekt był.
[ Dodano: Czw 09 Cze, 2022 ]
Jeszcze dodam, że do pęcherza musiało wchodzić nie więcej niż 2cm, bo naprawdę pod koniec tego wężyka dopiero było czuć, że przechodzi przez zwieracze. | |
| |
 |
krisu2908 Dołączył: 29 Maj 2022 Posty: 37 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 09 Cze, 2022 |
|
| DTTPO, a odczuwałeś jakąś przyjemność podczas przechodzenia przez zwieracz pęcherza ? Myślę nad kupnem czegoś nowego bo dotychczasowe mi się znudziły i ciekaw jestem czy warto , czy lepiej sobie odpuścić | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 09 Cze, 2022 |
|
| Takie coś
https://a.aliexpress.com/_vXqYty
Ale za bardzo nie polecam. Chyba lepsze bez otworu. Lubrykant nie ucieka.
Bardziej coś takiego bym polecał 8,13 zł
https://a.aliexpress.com/_vZeTq6
Co do pytanie o wpychanie się do pęcherza... Myślę, że głównie duże podniecenie. Czuć to, w sumie lekko boli, ale jak się próbuje wtedy sikać, nic nie napinać, to prawie bezboleśnie. Fizycznej przyjemności to nie daje. No i dobrze mieć furagin w domu, i myślę, że po takiej zabawie profilaktycznie wziąć, bo jak wspominałem, to od tego można się zapalenia pęcherza nabawić, co mi się zdarzyło. A to nie jest przyjemne.
Jakbym jeszcze chciał sobie coś wpompowywać do pęcherza, to bym zamówił takie bardziej medyczne cewniki, też są na Ali. Nie mają jednego otworu z przodu, ale taki pałąk i dwa otwory po bokach. Kiedyś o tym myślałem, ale na razie mi przeszło.
O chyba coś takiego
https://a.aliexpress.com/_uhQUHG | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
krisu2908 Dołączył: 29 Maj 2022 Posty: 37 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 09 Cze, 2022 |
|
| DTTPO, Dzięki , chyba zostanę na razie przy starych zabawkach | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 10 Cze, 2022 |
|
| krisu2908, nie ma sprawy 😉 przyjemności 🙂 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5599 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 16 Cze, 2022 |
|
| Ojej wielu rzeczy można sie dowiedzieć na tym forum, nie sądziłam, ze są takie zabawki. Trochę mnie to przeraża szczerze powiedziawszy ( w sensie, nie jest to bolesne? ) | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 30 Cze, 2022 |
|
| Jak się przesadzi, to może boleć przy pierwszym sikaniu. Albo po prostu przez pół godziny. Mocniej nie przesadzałem.
Ale jak się jest delikatnym i robi to krótko, to może wcale nie boleć.
Oczywiście można na pewno mocno przesadzić i mieć więcej bólu, ale mi na tym nie zależy. | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 431 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 07 Lip, 2022 |
|
| DTTPO napisał/a: | Jak się przesadzi, to może boleć przy pierwszym sikaniu. Albo po prostu przez pół godziny. Mocniej nie przesadzałem.
Ale jak się jest delikatnym i robi to krótko, to może wcale nie boleć.
Oczywiście można na pewno mocno przesadzić i mieć więcej bólu, ale mi na tym nie zależy. |
A jak długo tego używasz? I jak częśto? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 08 Lip, 2022 |
|
| Zabawa taka to myślę, że nie więcej niż kilkanaście minut. Z częstością, to jak mam fazę na to, to kilka dni pod rząd, z 1-2 razy dziennie, ale raczej 1. Jak mi dać przechodzi, to całe miesiące nic w tym kierunku. | |
| |
 |
maczuga 
Dołączył: 03 Mar 2017 Posty: 75 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pią 05 Sie, 2022 |
|
| Ciekawe żeczy daje to coś? Powiększenie cweki moczowej haha? Czy tylko ból/przyjemność? Nie wiem czy bym się odważył na takie coś . | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 16 Sie, 2022 |
|
| Bo ja wiem. Chyba nic to nie daje, taki fetysz. Rozciągniecie niezauważone, nawet się zawiodłem trochę, ale też nie robię tego ani długo, ani regularnie.. | |
| |
 |
PanJaworek Dołączył: 24 Gru 2023 Posty: 1 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 24 Gru, 2023 Plug in penisa |
|
| Zaczynałem od 6mm. Długość ponad 30 cm. Wejście przez zwieracz cewki moczowej daje niewyobrażalne doznania. Potem było wprowadzanie wody do cewki moczowej. Partnerka lubi taki pissing.
Plugin penisa powiększał się i teraz spokojnie wchodzi 14mm.
Partnerka małego palca wkłada po kostkę. Myślę że dojdziemy do końca paluszka. Strasznie ją to kręci, a mi robi frajdę. | _________________ Pozdrawiam
CWDO | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 631 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 27 Gru, 2023 Re: Plug in penisa |
|
| PanJaworek napisał/a: | Zaczynałem od 6mm. Długość ponad 30 cm. Wejście przez zwieracz cewki moczowej daje niewyobrażalne doznania. Potem było wprowadzanie wody do cewki moczowej. Partnerka lubi taki pissing.
Plugin penisa powiększał się i teraz spokojnie wchodzi 14mm.
Partnerka małego palca wkłada po kostkę. Myślę że dojdziemy do końca paluszka. Strasznie ją to kręci, a mi robi frajdę. |
Nie odczuwałeś bólu?
Podoba mi się ta perspektywa ale to co mnie zniechęca to perspektywa bólu. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 506 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 19 Gru, 2024 |
|
| Ja nosze taki Penis Plug z ringiem na żołądź. SUper się chowa, jest dopasowny, uwydatnia glówkę. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 584 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 20 Gru, 2024 |
|
| no i dziś dostałem przesyłkę - okazuje się, ze to bardziej niż trudne - "zaaplikowanie" go
Może jakieś tipy jak to zrobic? | |
| |
 |
|