Ile masz cm? |
Autor | Wiadomość |
Ancymon Wiek: 38 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 654 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 21 Sty, 2023 |
|
| dragonpp, świetny! | |
| |
|
dragonpp Wiek: 42 Dołączył: 13 Sty 2022 Posty: 18 Skąd: polska | Wysłany: Pią 17 Lut, 2023 |
|
| qwerty882 napisał/a: | dragonpp, ładna i smukła sylwetka a zam sprzęt imponujący i bardzo dobrze się prezentuje
|
dkbb napisał/a: | Normalnie jakby sięgał do kolan.
|
Czerwikss napisał/a: | Imponujaca palka, naprawde fajne!
|
onesa napisał/a: | No no, długośc godna podziwu.
|
Ancymon napisał/a: | dragonpp, świetny! |
Dzięki! Nie spodziewałem się takiego dobrego odbioru | |
| |
|
Siwy1945 Wiek: 39 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 138 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 18 Lut, 2023 |
|
|
Bez dwóch zdań masz czym się pochwalić imponujący sprzęt. Prezentuje się niesamowicie w pełnym wzwodzie dotyczy to wyglądu ułożenia no i oczywiście rozmiaru nic tylko pogratulować tak dorodnego sprzętu
[ Dodano: Sob 18 Lut, 2023 ]
Jeśli chodzi o mojego małego w pełnym wzwodzie , to nie jest jakiś ogromny i nawet nie chciał bym takiego . Tak jak niektórzy najpierw naoglądają się filmów XXX gdzie tam jadą na wspomagaczach i później dołują się że mają malego . Ja jestem w pełni usatysfakcjonowany tym ile ma cm jeśli chodzi o długości , obwód i tym jak się wtedy prezentuje jak wygląda i jest uniesiony. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 458 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 21 Lut, 2023 |
|
| Siwy1945 napisał/a: |
Bez dwóch zdań masz czym się pochwalić imponujący sprzęt. Prezentuje się niesamowicie w pełnym wzwodzie dotyczy to wyglądu ułożenia no i oczywiście rozmiaru nic tylko pogratulować tak dorodnego sprzętu
[ Dodano: Sob 18 Lut, 2023 ]
Jeśli chodzi o mojego małego w pełnym wzwodzie , to nie jest jakiś ogromny i nawet nie chciał bym takiego . Tak jak niektórzy najpierw naoglądają się filmów XXX gdzie tam jadą na wspomagaczach i później dołują się że mają malego . Ja jestem w pełni usatysfakcjonowany tym ile ma cm jeśli chodzi o długości , obwód i tym jak się wtedy prezentuje jak wygląda i jest uniesiony. |
Mam podobne zdanie, trzeba patrzec sie na calosc. A nie tylko na dlugosc | |
| |
|
marek2959 Wiek: 26 Dołączył: 08 Sty 2022 Posty: 13 Skąd: Okolice Poznania | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| …… | |
| |
|
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 280 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 06 Paź, 2023 |
|
| U mnie w sumie nie jest zbyt rewelacyjnie bo 15 cm, ale nie narzekam. | |
| |
|
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 232 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 06 Paź, 2023 |
|
| Dekarion napisał/a: | U mnie w sumie nie jest zbyt rewelacyjnie bo 15 cm, ale nie narzekam. |
1. To powyżej średniej.
2. Mierząc dociśnij linijkę do kości łonowej, tak mierzą długość urolodzy. Ciut przybędzie.
I porównaj się na porównywarce rozmiarów | |
| |
|
bigcc19 Dołączył: 11 Gru 2023 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 11 Gru, 2023 |
|
| Ja mam 21cm | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 508 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 13 Gru, 2023 |
|
| bigcc19 napisał/a: | Ja mam 21cm |
Ale tak bez dociskania? | |
| |
|
|