Czy większy to lepszy |
Autor | Wiadomość |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Lut, 2021 |
|
| Czerwikss napisał/a: | Teraz tak naprawdę wypadałoby ustalić co znaczy krótkofiutowiec, a raczej ile cm. A jest to raczej niewykonalne, bo dla jednej Pani 12cm będzie okej, a dla innej 14cm za mały. |
Absolutnie się nie zgadzam z Twoim podejściem! Takie myślenie w sposób "tyle jestem wart ile o mnie ktoś inny myśli" to droga do kompleksów. Jak w ogóle możecie mieć o sobie takie niskie mniemanie?
Zasady są proste: mikropenis to 8-9 w zwodzie; 12-15 cm to standardowy polski penis; od 15 cm zaczyna się ponad normatywny a "kalectwo" zaczyna się od 18 cm
Niech Wam żadna baba nie mówi, że jesteście za mali. To nie Wasza wina, że anatomia Waszej kobiety jest taka a nie inna. Spójrzcie w statystyki powyżej i sami się "zakwalifikujcie". Poza tym, jesteście facetami a nie "manekinami" noszącymi fiuty. Sorry, ale takie nierzadko odnoszę wrażenie jak czytam co wypisujecie. | |
| |
|
AlreadyHuge Wiek: 25 Dołączył: 23 Mar 2021 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Mar, 2021 |
|
| zbycho6868 napisał/a: | Liczy się jakość a nie rozmiar |
Czym jest ta mityczna jakość penisa ? | |
| |
|
Maciek888 Dołączył: 17 Sie 2021 Posty: 2 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sro 18 Sie, 2021 |
|
| Witam nie jestem jakimś mega ruchaczem ale coś się tego miało i zawsze atrakcyjne kobiety także mogę się wypowiedzieć.
Sam mam 190 cm wzrostu i rozmiar 17 na14 ktoś by powiedział średniak ale z doświadczenia wiem że wszystkie kobiety jakie miałem same od siebie komentowały O spoko sprzęt coś w tym stylu a jedna nie chciała się dać od tyłu bo mówiła że za duży sporo też widziałem grałem w piłkę a w szatni każdy nago myślę że widziałem live z 300 penisów i śmiało mogę stwierdzić że Polacy mają małe penis w większości myślę że Polska średnia oscyluje w granicy 14cm może mniej na 20 chłopa w szatni może 4 miało solidny sprzęt a co do wymagań kobiet udowodnione jest ze kobiety średnio mylą się o 2 cm na korzyść partnera czyli jak myślą że masz 18 cm to w realu osylujesz koło 16 no chyba że dasz jej zmierzyć.
Podsumowując myślę że 16 cm to już dobry sprzęt i 14 obwodu plus do tego dobra sylwetka i jest cacy. A i kobiety najbardziej cenią sobie długodystansowosc i gotowość sprzętu rozwściecza je stawienie co chwilę małego do boju. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 329 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 19 Sie, 2021 |
|
| AlreadyHuge napisał/a: | zbycho6868 napisał/a: | Liczy się jakość a nie rozmiar |
Czym jest ta mityczna jakość penisa ? |
Nie ma. Dla wielu nie ma granicy rozmiaru. Podejrzewam, ze gdiześ w Afryce gdzie średnia to 19 cm, też maja kompleksy | |
| |
|
cypher11 Wiek: 34 Dołączyła: 06 Gru 2023 Posty: 17 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 06 Gru, 2023 |
|
| Nie sprzęt lecz technika | |
| |
|
|