Pytanie odnośnie skrzywienia |
Autor | Wiadomość |
Damian1998 Wiek: 26 Dołączył: 27 Sty 2023 Posty: 12 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 06 Mar, 2023 Pytanie odnośnie skrzywienia |
|
| Do usunięcia | | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 433 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 07 Mar, 2023 Re: Pytanie odnośnie skrzywienia |
|
| Damian1998 napisał/a: | Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?
https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html |
Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy
Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka. | |
| |
 |
Damian1998 Wiek: 26 Dołączył: 27 Sty 2023 Posty: 12 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 07 Mar, 2023 Re: Pytanie odnośnie skrzywienia |
|
| fenis napisał/a: | Damian1998 napisał/a: | Witam. Czy mógł bym prosić o rzetelna i szczera opinie na temat czy mój penis jest na tyle krzywy że potrzeba zabiegu bądź będzie przeszkadzać partnerce ?
https://www.hot.jpg.pl/zdjecie,744371.html |
Myślę, ze nie zwracałaby na to uwagi. Takie skrzywienie nie jest niczym dziwnym, wielu ma penisa skręcającego czy to w lewo czy prawo. Liczy się jak umiesz w sexy
Swoją drogą bardzo fajna i długa pałka. |
Dzięki. Jak myślisz ile byś dla cm ? Na oko | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sro 08 Mar, 2023 |
|
| W niektórych pozycjach nawet myślę, że byłaby nawet druga osoba wniebowzięta. Skrzywienie ma swoje plusy często | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5599 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 14 Mar, 2023 |
|
| Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam? | |
| |
 |
Damian1998 Wiek: 26 Dołączył: 27 Sty 2023 Posty: 12 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 14 Mar, 2023 |
|
| onesa napisał/a: | Kurczę, ciężko jest powiedzieć ale tak z 18 cm? Zgadłam? |
Tak Prawie jest 18 🙂 A czy uważasz że te skrzywienie jest duże ? I czy wgl seks orlany jest możliwy z takim krzywieniem w sensie czy partnerka kobieta była by wstanie wziąć całego No czy nie będzie sprawiać problemu te skrzywienie? Tez w sumie nwm czy wgl da się wziąć prawie 18cm 😅 | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5599 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 15 Mar, 2023 |
|
| Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy
Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.
Coś za coś | |
| |
 |
Damian1998 Wiek: 26 Dołączył: 27 Sty 2023 Posty: 12 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 15 Mar, 2023 |
|
| onesa napisał/a: | Nie jest jakięś strasznie duże, tak w granicach normy
Jeśli chodzi o seks oralny to jest to dość spory rozmiar, tak więc myślę, ze niewiele kobiet byłoby w stanie wziąć go do buzi całego Głębokie gardło jest dość problematyczne bo ma się odruch wymiotny, jest zdecydowanie łatwiej przy mniejszych peniosach, przy takiej wielkości jest trudniej.
Coś za coś |
Rozumiem, dzięki za dyskusje w temacie. | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 31 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Nie 19 Mar, 2023 |
|
| jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek | |
| |
 |
Damian1998 Wiek: 26 Dołączył: 27 Sty 2023 Posty: 12 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 22 Mar, 2023 |
|
| dziuniox napisał/a: | jak dla mnie, to całkiem normalny kutasek |
Dzięki 🙂 | |
| |
 |
|