Sucha skóra moszny |
Autor | Wiadomość |
Gościu2288 Wiek: 25 Dołączył: 14 Kwi 2022 Posty: 22 Skąd: Śląskie | Wysłany: Czw 05 Maj, 2022 Sucha skóra moszny |
|
| Witam
Mam pewien problem. Dzisiaj rano zauważyłem że skóra na mosznie jest bardzo sucha. Skóra jest ciemniejsza, odchodzi i jest popękana. Nic mnie nie swędzi ani nic. To może być reakcja alergiczna, czy grzybica? A może coś jeszcze? Jakieś domowe sposoby na ten problem? | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 06 Maj, 2022 |
|
| Grzybica raczej nie. Prędzej reakcja alergiczna. Czy w ostatnim czasie robiłeś coś co mogło spowodować takie zmiany? Jakiś basen? Kosmetyki czy golenie? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 08 Maj, 2022 |
|
| fenis napisał/a: | Grzybica raczej nie. Prędzej reakcja alergiczna. Czy w ostatnim czasie robiłeś coś co mogło spowodować takie zmiany? Jakiś basen? Kosmetyki czy golenie? |
Dokładnie zgadzam sie z tobą może to być kwestia alergii albo nie odpowiedniego kosmetyku.
Jesli dobierzesz odpowiednie kosmetyki nie będziesz miał takiego problemu wiem to z własnego doświadczenia. Tak wygląda to u mnie .
 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 09 Maj, 2022 |
|
|
No no fajnie wygolony, czym golisz, ze jest tak gładko? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 11 Maj, 2022 |
|
| michalza napisał/a: |
No no fajnie wygolony, czym golisz, ze jest tak gładko? |
Cześć żel do golenia i maszynka z ostrzami | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Maj, 2022 |
|
| i nie masz po tym podrażnień? Sam się próbowałem golić maszynką ale potem nie mogłem się aż nadrapać tak swędziało | |
| |
 |
|