Jakie macie libido? |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 21 Sie, 2020 |
|
| Sam również przez jakiś czas brałem, pomaga ale nie polecam w długotrwałej terapii. | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 309 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Wto 08 Wrz, 2020 |
|
| Duże i muszę je zaspokajać ręką. Latem tylu fajnych chłopaków chodzi w krótkich spodenkach i boso w klapkach, że aż ciężko wytrzymać. Idzie na szczęście jesień więc libido może trochę wyhamuje. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2020 |
|
| Może dla jasności warto też podawać wiek. Żeby nie zrobiła się z tego licytacja.
Ja mam 45. Dziesięć lat temu mogłem trzy razy dziennie , w nocy , w południe itp. Gdzieś w okolicach 40-tki zauważyłem że nad ranem owszem staje mi ale nie mogę dojść. Mózg jakby jeszcze się nie budził do końca. Potem okazało się że potrzebuję dnia,dwóch żeby mieć z tego pełną satysfakcje. Żeby się po prostu chciało. Dzisiaj tak jest że mogę raz dziennie i np. wieczorem (np. przez weekend) ale tylko kilka dni. Potem muszę odpocząć. Co ciekawe w momentach stresowych, np. podczas rozwodu , czy podczas rozstania z kobietą miałem problemy z erekcją. Niestety fiut zaczyna się w mózgu i z wiekiem ta prawda staje się coraz bardziej wyraźna. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2020 |
|
| Dekarion napisał/a: | Może dla jasności warto też podawać wiek. Żeby nie zrobiła się z tego licytacja.
Ja mam 45. Dziesięć lat temu mogłem trzy razy dziennie , w nocy , w południe itp. Gdzieś w okolicach 40-tki zauważyłem że nad ranem owszem staje mi ale nie mogę dojść. Mózg jakby jeszcze się nie budził do końca. Potem okazało się że potrzebuję dnia,dwóch żeby mieć z tego pełną satysfakcje. Żeby się po prostu chciało. Dzisiaj tak jest że mogę raz dziennie i np. wieczorem (np. przez weekend) ale tylko kilka dni. Potem muszę odpocząć. Co ciekawe w momentach stresowych, np. podczas rozwodu , czy podczas rozstania z kobietą miałem problemy z erekcją. Niestety fiut zaczyna się w mózgu i z wiekiem ta prawda staje się coraz bardziej wyraźna. |
Jak w piszesz w swoich danych datę urodzenia to z automatu dopisany zostanie Twoj wiek. | |
| |
 |
|