nosicie zsuniety napletek |
Autor | Wiadomość |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 371 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 26 Maj, 2017 |
|
| Góral86 napisał/a: | Każdy ruch mnie tak naprawdę podnieca. | Te uczucie niedługo minie, żołądź musi się przyzwyczaić do nowych warunków.
Góral86 napisał/a: | Ciekawe czy po długim chodzeniu ze ściągniętym przestanie wracać na swoje miejsce | Przestaje, skóra przyzwyczaja się do bycie w nowej pozycji. Jak mi raz na pół roku sama zakryje żołądź, to można uznać ten dzień za święto. | |
| |
|
Góral86 Wiek: 38 Dołączył: 22 Maj 2017 Posty: 7 Skąd: Sanok | Wysłany: Pon 29 Maj, 2017 |
|
| Masz rację z każdym dniem jest co raz mniej wrażliwy na bodźce i cały czas z nim walcze ale jest uparty i skóra się naciąga chociaż zauważam już małe efekty | |
| |
|
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 371 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Maj, 2017 |
|
| Góral86, jeszcze trochę cierpliwości i napletek nie będzie samoistnie zakrywał żołędzi. | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Viridis Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 177 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Sie, 2017 |
|
| [edit] | | |
| |
|
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 371 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Sie, 2017 |
|
| Viridis napisał/a: | Może jak zaczniemy wymyślać sztuczne ochraniacze na żołądź | W jakim celu ten ochraniacz?
Obrzezani żyją, kilkanaście procent facetów na mały napletek który nie zasłania żołędzi całkowicie i też żyją bez jakiegokolwiek uszczerbku. Żołądz jest wrażliwa jeżeli jest cały czas schowana, ja od kilku lat mam odsłoniętą i nie odczuwam potrzeby aby ją specjalnie chronić. | |
| |
|
Viridis Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 177 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Sie, 2017 |
|
| [edit] | | |
| |
|
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 371 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 11 Sie, 2017 |
|
| Viridis napisał/a: | Można żyć tak bez napletka jak i wyrostka, a tym bardziej bez włosów. | Dwa pierwsze posiadam, trzeciego absolutnie nie i żyje. Można powiedzieć, że organoleptyczne stwierdziłem, iż chodzie z odsłoniętą główką jest lepsze.
Węch - po całym dniu nie ma specyficznego zapachu. (jest to efekt braku mastki)
Wzrok - odsłonięty (moim zdaniem) wygląda lepiej.
Viridis napisał/a: | Ja żyję nawet bez dwóch z tych trzech i nie narzekam! |
Jednaj, musieli wyciąć? Dobrze że jesteś z nami | |
| |
|
Jarodnb Wiek: 37 Dołączył: 08 Sie 2017 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Paź, 2018 |
|
| Jakie macie sposoby by wam nie wracał na miejsce napletek? | |
| |
|
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 31 Paź, 2018 |
|
| A są tacy którym to obojętnie? bo mi to wsio ryba czy zsunięty czy normalnie | |
| |
|
Ajay
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 304 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Czw 15 Lis, 2018 |
|
| Ja kiedyś dwa razy przez kilka miesięcy nosiłem zsunięty napletek po tym jak mnie wzięła obsesja na punkcie obrzezania. Oczywiście zsunięty to on był tylko jak miałem nałożone majtki, które przytrzymywały napletek bo normalnie zaraz się zsuwał, a i tak trzeba było co godzinę zsuwać z powrotem. Co zauważyłem po paru tygodniach to to, że żołądź stała się dużo mniej wrażliwa i sam napletek troszkę się skurczył, w sensie stał się krótszy ale nie ciasny. Jednak zaczęło mnie to poprawianie denerwować i zaniechałem tego. Z jednej strony chciałbym być obrzezany, bo to lepiej wygląda, ale z drugiej strony dzięki napletkowi żołądź jest miękka i gładka i daje więcej przyjemności, więc pozostanę z napletkiem i to nasuniętym. Na szczęście zawsze miałem średniej długości i jeśli jest ciepło i jestem zrelaksowany to zawsze widać końcówkę żołędzi. | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5568 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 16 Lis, 2018 |
|
| To jednak nieobrzezanie ma swoje zalety | |
| |
|
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 191 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Pon 26 Lis, 2018 |
|
| Staram się regularnie chodzić z opuszczonym napletkiem, "grzybek" stał się już niewrażliwy na otarcie o materiał bokserek.
Bardzo to lubię i pozwala mi utrzymywać penisa w czystości, lecz na zabieg usunięcia napletka nie zgodzę się, po coś go mamy - takie moje przekonanie. | |
| |
|
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 29 Lis, 2018 |
|
| one_hour, ale czujesz jakaś serio różnicę ? bo ja nie,tak jak się ułoży tak jest | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 191 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Pon 17 Gru, 2018 |
|
| Różnicę w czym?
W seksie żadnej, jedynie w higienie. | |
| |
|
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 24 Gru, 2018 |
|
| one_hour, dokładnie o to mi chodziło. To tylko względy higieniczne na plus | |
| |
|
|