Co to jest? :/ proszę o pomoc:( (zdjęcia) |
Autor | Wiadomość |
HardiON Wiek: 37 Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 4 Skąd: Katowice | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| dwa miesiące temu już Ci się to zrobiło?
ja na Twoim miejscu miałbym takiego stracha że bym był już u wszystkich specjalistów jakich się da...
spróbuj do urologa...
i współczuje...
w ogole możesz oddawać mocz bez bólu xO ?
bo to wygląda jakby penis był.. yy.. tak jakby "zatkany" | |
| |
 |
HardiON Wiek: 37 Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 4 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 |
|
| To nie boli,nie sprawia mi trudności oddawanie moczu itd.Nie czuje,że to mam.Byłem dziś z moją dziewczyną u ginekologa,bo chcieliśmy sprawdzić,czy ona nie jest tym zarażona,ale z nią wszystko wporządku,ginekolog kazał mi iść do urologa.Jednak jeśli ktoś wie,jak może się nazywać to schorzenie,będę wdzięczny za pomoc,bo czasem lekarze mają trudności w diagnozie,tak miał dermatolog u którego byłem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lotnik Dołączył: 17 Sie 2005 Posty: 4 | |
| |
 |
Esteron Wiek: 35 Dołączył: 30 Gru 2008 Posty: 9 Skąd: Lodz | Wysłany: Wto 30 Gru, 2008 |
|
| Tak i tym sie nie zarazisz nic od tego nie będzie itd twoje dziewczyna nie ma czego obawiać itd ale ty masz je wielkie jak .... ja mam malutkie i żyje z nimi chociaż ciężko mam czasami bo z dziewczyna mam zamiar sie...... i boje sie ze ja to obrzydzi jak cos mozesz jej powiedz ze na 18 polskich mężczyzn ma to 5 mln | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| O jej | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| Stary to chyba Kłykciny Kończyste koniecznie idź do dobrego dermatologa wenerologa/dermatologa musisz zrobić sobie testy z krwi na choroby weneryczne itp poniewaz kłykciny są powikalniem kiły ... testy z krwi odpowiedz na pytanie jeżeli to nie bedzie żadna wenerologiczna choroba to juz mniejszy problem i urolog! | |
| |
 |
HardiON Wiek: 37 Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 4 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 |
|
| To są kłykciny kończyste:(.Mam mieć je usuwane chirurgicznie | |
| |
 |
krakowiaczek,ja 
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2009 Posty: 16 Skąd: kraków | Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 |
|
| eeeh szkoda ze ci sie to przytrafiło ale głowa do fóry pozbedziesz sie tego i spox | _________________ ciekawosc ludzka niezna granic
jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia prosze pisac na pw !
aha i nietruc ze błędy robie ... staram sie | |
| |
 |
bjorkowa 
Wiek: 41 Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Gdynia | Wysłany: Sro 09 Wrz, 2009 |
|
| czytalam gdzies na tym forum podobny problem... glowa go gory!!! | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009 |
|
| HardiON, lekarz nie wiedział co to jest? to może Ty byłeś u leśnej baby a nie u lekarza...
[ Dodano: Pon 21 Wrz, 2009 ]
poza tym kłykciny to nie powikłanie kiły tylko jeden z objawów...
i nie tylko kiły ale również HPV... | |
| |
 |
|